پوست کندن گردو با آب جوش؛ راحت و سریع
گردو یکی از لذیذترین مغزهاست که از آن برای تهیه انواع غذاها، شیرینی ها و دسرهای خوشمزه استفاده می شود.
بسیاری از افراد گردو را با پوست تهیه می کنند، اگر گردو سوزنی یا گردوی سنگی باشد، شکستن پوست دشوارتر است و امکان له شدن مغز گردو در هنگام شکستن بیشتر است.
در این قسمت ترفندی را به شما آموزش می دهیم که با آن می توانید گردوی سنگی را به گردوی کاغذی تبدیل کنید و به راحتی هسته آن را از پوست جدا کرده و بخورید.
اگر می خواهید گردو با پوست بسیار سفت را در خانه به راحتی بشکنید و بدون نیاز به آجیل شکن هسته آن را جدا کنید، مراحل زیر را انجام دهید:
یک قابلمه آب را بجوشانید.
گردوها را داخل قابلمه بریزید.
بگذارید گردو ده دقیقه بجوشد.
گردوها را در صافی بریزید.
وقتی آب اضافی از بین رفت، به راحتی می توانید با یک دست پوست را بشکنید و به راحتی مغز را جدا کنید.
نکات مهم در پوست کندن گردو با آب جوش
جوشاندن گردو ممکن است کمی طعم و رنگ آن را تغییر دهد، اما در عوض، مغز آن راحت تر جدا می شود.
می توانید گردو را با پوست به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار دهید و سپس به راحتی هسته آن را از پوست جدا کنید.
بهتر است گردو را به اندازه مصرف بجوشانید و مغز را زودتر مصرف کنید.
بعد از شکستن گردو، مغزها را حتماً سالم نگه دارید.