ترندهای روز
با این ترفند پوست تخم مرغ راحت کنده میشود
پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):
تخم مرغ ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و به جای اینکه در آب سرد قرار دهید در آب داغ بریزید و سپس از آب خارج کنید. این به جدا کردن پوسته تخم مرغ کمک می کند.
اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری سرکه سفید با کمی نمک تفاوت ایجاد می کند. هر قاشق چای خوری برای سه تخم مرغ کافی است.
تخم مرغ را زیاد نپزید و بعد از تمام شدن، فوراً آن را در آب سرد قرار دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه خنک شود و پوست آن را جدا کنید.
از تخم مرغ تازه استفاده نکنید. اگر تخم مرغ محلی می خرید، بگذارید ۱۰ تا ۱۴ روز بماند زیرا تخم مرغ تازه همیشه به پوست می چسبد.