اخبار اقتصاد ایران

ثبت اطلاعات موقعیت مکانی تمامی مشترکان مصارف سنگین و ۹۰ درصد مشترکان مصارف عادی در سامانه GIS

مدیرعامل توزیع نیروی برق گیلان تصریح کرد: با تلاش همکاران ۱۰۰ درصد مشترکان پرمصرف و تقریبا ۹۰ درصد مشترکان مصرف عادی اطلاعات مکان دستگاه های اندازه گیری خود را گرفته و در سامانه ثبت کرده اند که کمک شایانی به کیفیت و سرعت ارائه خدمات خواهد کرد.

افق میهن، مسعود صادقی خمامی مدیر عامل توزیع نیروی برق گیلان در گزارشی ضمن تاکید بر اهمیت سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) به تشریح عملکرد شرکت انتشاراتی خود در این زمینه پرداخت.

وی تصریح کرد: یکی از مهم ترین معیارهای گذر از مدیریت سنتی به روش های جدید، اتوماسیون و نظام مند شدن فرآیندها و دسترسی سریع و آسان به اطلاعات مورد نیاز است.

مدیرعامل توزیع نیروی برق گیلان افزود: سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) بستری برای ذخیره، ویرایش، تحلیل و به روز رسانی اطلاعات مکانی و توصیفی و به عنوان یکی از فناوری های اطلاعاتی و ابزارهای تصمیم گیری برای برنامه ریزی، بهره برداری و توسعه بهینه است. شبکه های توزیع استفاده می شود.

صادقی تاکید کرد: GIS مزایای زیادی برای شرکت های توزیع برق دارد که از آن جمله می توان به ردیابی مسیر برق رسانی به مشترکان، استفاده از اطلاعات در پروژه های مطالعاتی مانند طرح جامع، پیش بینی و مدل سازی بار، راهنمایی عوامل بهره برداری در زمان وقوع قطعی و قطعی اشاره کرد. برق، استفاده از اطلاعات در مواقع بحران، بسترسازی برای ارائه طرح ها در پروژه های عمرانی و عمرانی، مکان یابی سامانه پذیرش مشترکین هنگام ثبت درخواست، ارائه آمار در داشبورد مدیریت تجهیزات و تجدید ارزیابی دارایی ها اشاره کرد.

وی بیان کرد: همچنین این سامانه مزایای بسیار خوبی برای مشترکان دارد که از جمله آن می توان به اطلاع از زمان قطعی های احتمالی، درج مکان دقیق هنگام ثبت درخواست ها (اعم از رفع خاموشی، تست کنتور، خاموشی جاده و…) اشاره کرد. مشترکین

مدیرعامل توزیع نیروی برق گیلان افزود: با تلاش همکاران ۱۰۰ درصد کاربران سنگین و تقریبا ۹۰ درصد کاربران عادی اطلاعات مکان تجهیزات اندازه گیری خود را جمع آوری و در سامانه ثبت کرده اند که این امر کمک شایانی به دستگاه های اندازه گیری می کند. کیفیت و سرعت ارائه خدمات

صادقی در پایان خاطرنشان کرد: با تلاش گروه GIS و مطالعات فنی سامانه و حمایت سایر کارکنان زحمتکش صاف و ستاد توزیع برق گیلان، محل استقرار تجهیزات فشار متوسط ​​کل استان انجام شده است. ۱۰۰% و تجهیزات فشار ضعیف ۹۹% گرفته شده و در سیستم GIS ثبت شده است که یک دستاورد است. در بین تمامی شرکت های توزیع برق کشور حائز اهمیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا