محیط زیست

جزئیات جدیدترین پیش بینی بارش‌ها و دمای هوا در ایران

با توجه به نقشه زیر ، در سی و هفتمین هفته از سال جاری و از دوازدهم تا هجدهم خرداد بارش باران در استان های شمال شمال و سوم شرقی کشور رخ داده است.

استان شرق آزربایجان میانگین بارندگی ، ISFAHAN 2.5 میلی متر ، تهران ۲.۵ میلی متر ، Khorasan جنوبی ۲.۵ میلی متر ، Khorasan Razavi 1.5 میلی متر ، Khorasan North 2.5 mm ، Semnan 2.5 mm ، Kerman 2 mm ، Gilan 2.8 1.5 میلی متر بالاتر از باران طولانی مدت بود.

این هفته حداکثر بارندگی تجمعی در ایستگاه سیاکال و ایستگاه فومن در استان گیلان به ترتیب ۱.۵ میلی متر و ۲ میلی متر در استان مازندران است.

پله

نقشه روبروی مجموع مجموع بارش تجمعی سی و هفتم از محصول فعلی در مقایسه با مدت مشابه نشان می دهد (۱-۵) ، که طبق نقشه ، انحراف طولانی مدت طولانی مدت در بیشتر مناطق کشور طبیعی بود.

استان های ایسفاهان ، خورسان جنوبی ، کرمان و هورموزگان ، در بخش هایی از منطقه بارندگی خود ، بیش از حد معمول و شمال خراسان و رازاوی ، گلستان ، سمنان ، تهران ، گیلان ، مازندران ، اردبیل ، شرق و غرب عیزربایجان ، زانجان ، زانوژان و سانتان و سانتان و سانتان و سانتان و سانتان و سانتان و سانتان و غرب

استان های کرمانشاه ، لورستان ، ایلام قم ، خوزستان ، چاهرماهال و بختیاری ، کوهجیلویه و بویر احمد ، یزد ، فارس و بوشهر عادی بوده اند و سایر استان ها در کلیه یا قسمت های منطقه آنها کمتر از باران عادی در تمام یا بخش هایی از منطقه خود بوده است.

جزئیات آخرین پیش بینی بارندگی و دمای هوا در ایران

منطقه بندی خشکسالی ۶ روزه با استفاده از شاخص خشکسالی

نقشه زیر وضعیت خشکسالی شاخص کوتاه مدت کوتاه مدت EDI را نشان می دهد ، که نشان می دهد بخش هایی از نیمه نیمه شرقی کشور از نظر شاخص خشکسالی از نظر خفیف تا شدید بوده اند.

استان های کرمانشاه ، خورسان جنوبی ، اصفهان ، یزد ، کرمان ، سیستان و بلوچستان و هورموزگان در بخش هایی از منطقه خود دارای بخش های خفیف و شدید بوده اند.

استان های شمالی خراسان و رازوی ، گلستان ، سمنان ، تهران ، مازندران ، گیلان ، اردبیل ، شرق و غربی آزربایجان و زنجان در بخش های دیگر دارای قطعات خفیف و خشک و معتدل بوده اند.

استان های آلبز ، قزوین ، هامدان ، کردستان و مرکزی در بخش هایی از منطقه خود خشکسالی خفیف و شدید داشته اند و استان های دیگر طبیعی بوده است.

جزئیات آخرین پیش بینی بارندگی و دمای هوا در ایران

میانگین دمای متوسط در دمای متوسط کشور نسبت به طولانی مدت

نمودار و نقشه زیر نشان می دهد تفاوت بین میانگین دمای سی و هفتم هفته محصول فعلی با میانگین دمای در طولانی مدت (۱-۵) در همان هفته برای کشور و استانها ، نشان می دهد که کل کشور با ۰.۵ درجه سانتیگراد کاهش یافته است و بیشتر استان ها کاهش دما را تجربه کرده اند.

بالاترین ناهنجاری منفی میانگین هفته هفته برای استان خوزستان ۰.۵ و کمترین میزان در استان گیلان بود.

کرمان ، هورموزگان ، لورستان ، سیستان و استان های بلوچستان ، یزد ، آذربایجان غربی ، ایسفاهان ، فارس ، کرمانشاه ، مازندران و آلبز تغییر دما قابل توجهی در میانگین بلند مدت خود نداشته اند.

جزئیات آخرین پیش بینی بارندگی و دمای هوا در ایران

جزئیات آخرین پیش بینی بارندگی و دمای هوا در ایران

من بیست بار باران در کشور کمتر از حد معمول است و در کوههای مرکزی آلبز ، بخش هایی از استان های جنوب شرقی و جنوب کشور و دامنه های کوه های میانی و جنوبی زاگرس رخ می دهد.

از ۳۰ تیر به پنجم مرداد در بخش هایی از دامنه های شمالی Alborz ، Southern Sistan ، Bluchistan و Northwest ، بارندگی کمتری نسبت به مناطق معمولی و سایر مناطق بارندگی یا بارندگی قابل توجهی نخواهد داشت.

از ششم تا دوازدهم مرداد بارش باران در ساحل خزر کمتر از حد معمول و در بخش هایی از جنوب شرقی کشور ، طبیعی است.

بارش باران از سیزده تا نوزدهم مرداد در ساحل خزر و مناطق محدود از جنوب شرقی طبیعی خواهد بود.

میانگین دمای هوا تا بیست تیر در مناطق مرکزی و جنوب شرقی کشور ، ۱ تا ۲ درجه سانتیگراد کمتر از حد معمول و در مناطق محدود شمال غربی از ۲ تا ۲ درجه سانتیگراد و برای سایر مناطق کشور ، ۱ تا ۲ درجه سانتیگراد بیش از حد معمول پیش بینی می شود.

دمای هوا سی تیر تا نوزدهم مرداد در مناطق مرکزی و دریایی دریای عمان ، کمتر از حد معمول و مناطق دیگر تا ۲ درجه سانتیگراد از حد معمول خواهد بود و بالاترین افزایش دما در شمال غربی ، زاگرس و شیب جنوبی کوههای آلبورز رخ می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا