اخبار اقتصاد ایران

قیمت جدید ارزها امروز اول مردادماه ۱۴۰۴/ نگاهی به آینده دلار با سیگنال سیاسی و سرکوب قیمتی :: افق میهن

نظرسنجی های میدانی نشان می دهد که افزایش تقاضا توسط مشوق های سرمایه و غیرقانونی عمدتاً بار دیگر نیروی محرکه رشد نرخ رشد بوده است.

به گفته ناجواخ ، بازار ارز در روز اول آگوست هنگامی که دلار در کانال ۴۰۰۰ تومان قرار دارد ، وارد شد.

آخرین اعلامیه اسکناس دلار در مرکز مبادله ارز ۱۰۰۰ دلار است. حواله دلار در مرکز مبادله ارز ۱۸۰۰ دلار است. در ضمن ، روند قیمت در بازار ارز غیر رسمی نشان دهنده دلار در راهرو کانال هشتم است.

بر این اساس ، هر دلار آمریکا در شش ساعت گذشته ۶۰۰۰ دلار و ۶۰۰۰ دلار قیمت گذاری شده است. این بدان معنی است که دلار ۴.۹ درصد گران است.

مطالعات همچنین نشان می دهد که قیمت دلار طی یک ماه گذشته به ۷۰۰۰ دلار رسیده است.

قیمت یورو در مرکز تبادل ارز

قیمت اسکناس یورو در مرکز تبادل ارز امروز ۱۸۰۰ دلار گزارش شده است. قیمت حواله یورو نیز در ۲ هزار و ۲ تومانس است.

قیمت یورو در بازار آزاد

قیمت یورو در بازار آزاد با ۲۵۰۰ دلار اعلام شده است. یورو طی ۲ ساعت گذشته تا ۴ دلار افزایش یافته است. این بدان معنی است که یورو ۲.۹ درصد ارزان است. مطالعات نشان می دهد که قیمت دلار طی یک ماه گذشته ۱۶۰۰ دلار افزایش یافته است.

قیمت امروز

قیمت اسکناس خرد شده در مرکز مبادله ۲۵۰۰ دلار است. حواله Tangle نیز در ۲ هزار و ۲ تومانس قیمت دارد.

به گفته کارشناسان بازار ، اگرچه بازاریاب با ابزارهای کلاسیک خود ، مانند افزایش اسکناس ها و سیگنالینگ روانی ، در تلاش است تا فضای بازار را کنترل کند ، اما نوسانات افزایشی امروز نتیجه چند مؤلفه بزرگ و پنهان در ذهن معامله گران است که فراتر از کنترل خارجی است.

افزایش تقاضای سرمایه و افزایش قیمت دلار عامل اصلی این قیمت ها بوده است. علاوه بر این ، بسته شدن عمومی امروز تهران و کاهش فعالیت بانکی ، احتمال افزایش نوسانات در بازار طلا و سکه را افزایش داده است.

مطالعات نشان می دهد که تحولات اخیر در مورد بازگشت احتمالی تحریم های بین المللی از “مکانیسم محرک” و همچنین گزارش هایی از احتمال تنش های نظامی جدید نقش مهمی در افزایش انتظارات تورم و تحریک تقاضای سرمایه داشته است. در چنین فضایی ، بسیاری از شرکت کنندگان در بازار به دنبال تجارت روزمره هستند ، اما به دنبال حفظ ارزش دارایی های ریال خود در برابر شوک های ژئوپلیتیکی هستند.

به گفته تحلیلگران ، بازار ارز نسبت به اخبار سیاسی بسیار حساس است. شرکت کنندگان در بازار به دنبال سیاست های داخلی هستند ، اما به علائم بین المللی. کوچکترین احتمال از سرگیری تحریم های چند جانبه ، به ویژه در سطح شورای امنیت ، زنگ خطر برای بازار است.

بخش دیگری از کارشناسان معتقدند که قیمت فعلی دلار ، با وجود رشد اخیر ، هنوز در منطقه واقعی تورم نیست. آنها معتقدند که در سالهای اخیر ، تورم ریال تسریع شده است ، اما دلار به دلیل قیمت گذاری یا خوش بینی دیپلماتیک عقب مانده است.

بسیاری از شرکت کنندگان در بازار ، قیمت ۴۰۰۰ تومانس را نه به عنوان سقف ، بلکه به عنوان بازگشت به واقعیت تورمی اقتصاد می دانند. حتی اگر نرخ ارز پایدار باشد ، تورم ساختاری در اقتصاد ایران پایه و اساس ورود دلار به سطوح بالاتر خواهد بود.

در این راستا ، بسیاری از معامله گران کوچک و میان مدت سطح فعلی را فرصتی برای خرید و خریدهای پنهان یا پله ای با استدلال “ارزش کم ارزش دلار بیش از تورم” مشاهده کرده اند.

با این حال ، آنچه در رفتار شرکت کنندگان در بازار به وضوح دیده می شود ، ترکیبی از احتیاط و مشاهده شرایط سیاسی است. در حالی که حجم خریدها در حال افزایش است ، هیچ کس حاضر نیست موقعیت سنگین را بگیرد یا وارد بازار شود. از آنجا که آینده مذاکرات ، نتیجه تصمیمات شورای امنیت و همچنین اقدامات داخلی بانک مرکزی هنوز مشخص نیست.

شرکت کنندگان در بازار می گوید: “بازار در حال حرکت است ، اما نه بر اساس داده های اقتصادی ، بلکه در سایه ابهام است.” همه منتظر هستند تا ببینند دیدگاه رویارویی ایران با غرب به کجا خواهد رفت. تا آن زمان ، احتیاط حرف اول را خواهد گفت. “

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا