ویلای روستایی راشنان اصفهان؛ جادوی معماری با خطوط تیز و رنگ غلیظ+ تصاویر
اسکلت این ساختمان قصد داشت یک ویلا تیپ درست کند که بسیار شبیه بود.
طبق بانک اطلاعاتی Diarmirza ، این معمار پروژه گفت: “وقتی به ما رسیدیم ، یک ساختمان در یک مرحله محکم در یک زمین باغ در یک روستا در نزدیکی شهر قرار داشت.” اسکلت این ساختمان قصد داشت یک ویلا تیپ درست کند که بسیار شبیه بود.
اسکلت تقریبا منتشر نشده ، گویا این یک رله ساده از معماری کوس های گذشته ایران ، بدون جزئیات و جزئیات مکانی ، با تزئیناتی مانند سانتوری و تاج است.
در چنین شرایطی ، پس از استحکام ساختمان ، کارفرمای پروژه به این نتیجه رسیده بود که او بیشتر می خواست: ویلایی که فقط یک ویلای تعطیلات نیست ، بلکه می تواند نقش خانه را بازی کند و مستقل باشد ، نه یک جایگزین کوتاه مدت برای یک خانه شهری.
همچنین ، برخی از خاطرات گذشته او از فضاهایی که او تجربه کرده بود ، قرار بود تحقق یابد و کلیه سابق نتوانست. این پروژه به همین دلیل است که این یک تجربه تدریس از خود ایجاد معماری بود که در رابطه با خواسته های کارفرما در گفتگو است.
اول از همه ، ما با حل مشکلات اسکلتی سر و کار داشتیم. دو طرح تمایز دو نفره قبلی از دو تمایز دو کشور ، ارتباطات بصری زیادی را در داخل و خارج ایجاد کرده بود که منظره طبیعی قابل توجهی داشتند. به همین دلیل ، در اولین قدم در طراحی جدید این خط ، تفکیک برداشته شد و بیننده بازتر شد.
Weddy در پشت بام به پایین باز شد و نقش “اتاق میانی” را به دست گرفت. واسطه ای که ستون فقرات فضایی داخلی است و به جای دیدن فضاهای عمومی و خصوصی در یک جدایی قاطع ، آنها را ایجاد و ادغام می کند.
گفتن است وید یک کلمه انگلیسی است که به معنای فضای خالی و خالی است. در معماری نیز به معنای فضای خالی است که نور را به طبقه ها می آورد. همچنین ، از طریق طراحی وید ، اتصال بصری و شنوایی در طبقه های مختلف برقرار می شود.
در اینجا چند عکس از زیبایی های این پروژه آورده شده است:
اطلاعات پروژه
نام: ویلا خانه روزنان
آدرس: ISFAHAN ، RASHANAN VILAGE
دفتر معماری: استودیوی معماری
معمار: بهروز شهبازی
افسر پروژه: احمد موساویان
طراحی داخلی: فقیر قطبی
تیم طراحی: فروش Messiah Meshg ، کیمیا محمد
طراحی منظره: احمد موساویان
تاریخ: ۱-۵
منطقه زمین: ۱ متر مربع
منطقه زیرساخت: ۱ متر مربع
نوع: مسکونی
مهندس سازه: مهندس نبی
تاسیسات برق: مهندس داوودی
تاسیسات مکانیکی: مهندس جهانگیری
اجرای: مهندس و شرکای آبخیزداری
مدیر اجرایی: مهندس آبخیزداری
تیم اجرایی: مهندس شریفین و مهندس زاهدی
نظارت: احمد موساویان
پیمانکار: مهدی آباخات و همکاران.
طراحی سه بعدی: احمد موساویان ، مسیح
گرافیک: کیمیا والیانی ، پولادازاز ، کیمیا محمدی ، زهرا شاکرولی ، آناهیتا لیزانی ، مریم شاکرولایی ، فراز تاهماسیبی
مواد: گچ سیمان ، میکروسکوپ ، سنگ ، آجر
عکاسان: محمد سیروش بوم ، محمد رضا زار
معماری معاصر ایرانی