آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین
به گفته بازار ، محمد ریزاژین در صدمین سالگرد بانک سپه گفت: “از ابتدای تولد ، همه با سیستم بانکی تا لحظه مرگ سروکار دارند و سیستم بانکی سهم عمده ای در ارائه تصویر خوب از سیستم اقتصادی کشور دارد.”
وی گفت: سیستم بانکی مربوط به گروه های سنی مختلف است و می تواند توسعه خود را به سمت توسعه اقتصادی این کشور سوق دهد ، که در آن یافت می شود: مدیران بانک سپاه یکی از رهبران صنعت بانکی کشور هستند. تقریباً این بانک ها نقش اساسی در توسعه کشور داشتند. نوآوری های عمومی ایجاد شده در کشور پنج سال پیش به طور کلی توسط بانک های ملی و سپاه شکل می گیرد. حتی بانک مرکزی از این بانک ها بیرون آمد.
رئیس بانک مرکزی گفت که بانک سپه در صنایع مختلف نقش داشته است و افزود: “سال یک سال دیگر در سیستم بانکی خواهد بود ، زیرا برنامه ها در دو سال اول برنامه هایی را برای ما دیده اند و ما موظفیم آن را اجرا کنیم.”
وی افزود: “ما برنامه های خاصی برای اصلاح سیستم بانکی داریم که از همان سوگند به اتمام رسیده ایم و کار یک بانک را با سوگند آغاز کردیم.
Farzin ، که مربوط به تأمین اعتبار تولید توسط سیستم بانکی است ، گفت: “اگر روش های پیشنهاد را توسعه دهیم ، سرمایه گذاری در کشور قطعاً تقویت خواهد شد ؛ ما طرحی را شروع کرده ایم که یک روش تأمین مالی هدفمند است. آسیب شناسی نشان می دهد که پول در دسترس نیست و کارآیی پول کاهش می یابد.
رئیس بانک مرکزی ادامه داد: “پولی که به سرمایه عملیاتی شرکت می دهیم باید منجر به تولید و تأمین نیازهای تولید شرکت شود. ما جزئیات این طرح را در هفته آینده توضیح خواهیم داد.
به گفته فرزین ؛ بیشتر تسهیلات بانکی به شرکتهای بزرگ تحویل داده می شود. به همین دلیل ، یک دفتر برای کنترل تسهیلات بزرگ در بانک تنظیم شده است.
وی به تخصص بانکها اشاره کرد و طبق برنامه هفتم آن را به چهار گروه تقسیم کرد: بانک ها باید یا تخصصی یا تجاری یا تجاری یا وام یا آپارتمان و غیره باشند.
بانک ها در حال حاضر همه کارها را انجام می دهند و رقابت گسترده ای وجود دارد ، به خصوص در منافع بانکی. ما امسال شروع خواهیم کرد و قوانین را برای دو یا سه سال تدوین می کنیم. ما امیدواریم که هر بانکی را به موقعیت ویژه خود برسانیم.
رئیس بانک مرکزی به بانک ها اشاره کرد و گفت: “بانک های مختلف باید وظایف خود را داشته باشند و کار خود را در زمینه تحصیلی خود انجام دهند. این بانک مجبور است شرکت را ایجاد و برون سپاری کند تا شرکت را راهنمایی نکند. هر بانک باید در جای خود کار کند ؛ بانک ها باید رشد کنند و هدف ما توسعه این فرهنگ نیست.
فرسین به صلاحیت بانک ها اشاره کرد و گفت: “اکنون بانک سپاه همان مشکل را دارد ؛ ۱۳۹۰ کل سرمایه بانکها بود ، سود سرمایه بانک ها عملاً منفی بود ، حتی اگر همه مجازات ها با این صورت های مالی سالانه حل شوند ، هیچ کاری نمی تواند انجام شود ؛
وی افزود: نافرمانی سیستم بانکی در ورشکستگی نبود ، بلکه بر روی دارایی موجود بود ، بلکه نقدینگی لازم نیست. ” ما همه بانک ها را وادار کرده ایم تا سرمایه را تهیه کنند. سرمایه حداقل سرمایه باید ۲ تلاش وجود داشته باشد و ما تحت دیگری بانکی نخواهیم داشت. ما ۲ بانک داشتیم که پایتخت ۲ و بیش از ۲ بود که امسال به ۲ نفر رسیدند. ۲ بانک تأثیر منفی بر سرمایه دارد. بقیه زیر ۱ است.
“بانکها نباید به یک شرکت دیگر بروند و در اداره شرکت شرکت کنند ؛ شرکت باید امسال تشدید شود.
فرسین در مورد ازدحام بیش از حد سیستم بانکی گفت: “اگر ما به ریشه تبدیل شویم ، بخشی از خواسته های دولت افزایش یافت ؛ هنگامی که تحریم پذیرفته شد ، تأمین مالی دولت از بانک ها افزایش یافت. سالهاست که مجلس بودجه اجتماعی کشور را به سیستم بانکی سوق داده است. سیستم بانکداری.
رئیس بانک مرکزی تأکید کرد: بانک ها ورشکسته نیستند ، اما مشکل نقدینگی این است که این مشکل باید حل شود. بانک ها نباید با یک تصویر منفی نشان دهند. برای بانک سپه ، ما همچنین برنامه های تصحیحی داریم که انجام می دهیم.
وی همچنین در مورد پولشویی گفت: “ما معامله برای پولشویی را مشاهده کرده ایم و منبع بسیاری از پولشویی ها را در سیستم بانکی جمع آوری کرده ایم ، به طوری که سخت گیری های ما در این بخش از سال گذشته افزایش یافته است.
فرسین توضیح داد که باید به پولشویی حساس باشد. وی گفت: “ما امسال دوباره این کار را با تلاش سیستم بانکی تقویت خواهیم کرد.”
رئیس بانک مرکزی صورتهای مالی بانک سپه گفت: “این بانک پنج خواسته از دولت دارد ؛ ۱۵ این ضرر انباشته شده و ۶۰۰۰ برداشت بیش از برداشت را دارد. بخش عمده ای از اضافه برداشت بانک سپه ناشی از خواسته های Sozäbnty و دولت است ؛ دولت باید وظیفه تعیین کند. دولت می تواند بانکداری یا نه!
فرسین خواستار اجرای سرمایه افزایش یافته دولت شد و گفت: “اگر ببینیم دولت سرمایه ندارد ، ما به سودهای خودمان برای افزایش بانکهای دولتی کمک خواهیم کرد. با این حال ، ما توانایی حل مشکل صلاحیت سرمایه را از بانک های دولتی داریم ؛ دولت نباید هزینه های خود را به بانک ها تحمیل کند.
رئیس بانک مرکزی به بانک های دولتی اشاره کرد و گفت: “برخی از این شرکت ها لازم نیست در دسترس باشند و باید باقی بمانند.” در هر صورت ، سال یک سال مهم برای سیستم بانکی است و تمام قدرت ما برای بازگشت به استانداردهای لازم و اصلاح نقدینگی آنها در بانک ها هزینه می شود. دشوار است اما ممکن است.
وی گفت: “طبق گفته های قانونی ، ما می توانیم به دلیل اضافه برداشت ، بانک ها را بدست آوریم ، اما ما علاقه ای به گرفتن دارایی های بزرگ بانکی که متعلق به درج ها هستند ، نیستیم.”