اخبار اقتصاد ایران

آغاز برداشت هندوانه از باغات چاف؛ بازدید استاندار گیلان از باغات لنگرود+ تصاویر

در حال حاضر ، بیش از ۵ خانوار لانگرودی درگیر کشت و تولید هندوانه هستند و با متوسط ​​عملکرد ۱ تا ۲ تن در هکتار ، برداشت در این شهر به حدود ۶۰۰۰ تن رسیده است.

براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات Diarmirza ، فرماندار هادی هجیگات ، فرماندار باغ های هندوانه لانگروود امروز بعد از ظهر ، با اشاره به ظرفیت بالای استان در زمینه تولید و صادرات محصولات مختلف: گیلان استانی است که در زمینه صادرات دارای سوابق قابل توجهی است و ما سال گذشته توانستیم کیوی و مرکبات را صادرات کنیم. علاوه بر این ، مواردی مانند زیتون ، فندق ، ابریشم و دخانیات نیز صادر می شود.

وی افزود: در تمام مناطق استان از شرق به غرب ، ظرفیت محصولات مختلف کشاورزی وجود دارد ، و افزود: شرایط آب و هوایی استان گیلان به گونه ای است که خداوند این نعمت بزرگ را برای کشاورزان فراهم کرده است تا بتوانند انواع محصولات زراعی را تولید کنند ، برخلاف برخی از استان های کشوری که گاهی اوقات با خشکی شدید یا ترس روبرو هستند.

یكی از چالش های كشاورزی در كشور نوسانات سالانه برخی از محصولات زراعی مانند پیاز ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی و هندوانه است كه ما برای چند سال مازاد داشته ایم. بنابراین ، برای برخی از این موارد ، دولت ها قیمت تضمینی را تعیین می کنند تا تولید آسیب نبیند.

وی تأکید کرد که برخی از محصولات مانند هندوانه به دلیل فساد زیاد قادر به نگهداری طولانی در یخچال نیستند ، گفت: “در چنین مواردی ، تنها راه حل مؤثر صادرات این محصولات است.

فرماندار گیلان اظهار داشت: متأسفانه ، ما متوجه شده ایم که در مناطق مختلف کشور ، از جمله استان های جنوبی ، عرضه هندوانه زیادی به بازار عرضه شده است و این باعث شده است که اشباع بازار و کاهش قیمت.

این قانونگذار با اشاره به اهمیت صادرات هوایی برای برخی از محصولات قابل فساد ، گفت: صادرات به کشورهای خلیج فارس فقط از طریق حمل و نقل هوایی امکان پذیر است ، زیرا نیاز به ظروف یخچال و مسیرهای زمینی به دلیل طول عمر پیچیده تر است.

وی همچنین از احتمال استفاده از فرودگاه های ریلی یا رشت برای صادرات هندوانه خبر داد و افزود: “اگر هندوانه تولید جنوب کشور به خارج از کشور صادر می شد و هندوانه شمالی به استانهای مرکزی و پایتخت در نظر گرفته می شد ، ما با چنین بحران روبرو نخواهیم شد.”

قانونگذار با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کشور پس از جنگ ۷ روزه اخیر ، اظهار داشت: ما اکنون در شرایط خاصی هستیم که بر بازار کشاورزی نیز تأثیر گذاشته است ، اما ما با کشاورزان عزیز هستیم و اجازه نمی دهیم که آنها اتفاق بیفتند.

در پایان ، وی آمادگی بندر چمخله را برای ایفای نقش در صادرات محصولات کشاورزی اعلام کرد و گفت: پس از حضور آقای لاهتی در استان ، تصمیمات عملیاتی بیشتری در این زمینه تصمیم می گیرد.

عملکرد بیش از ۵ خانوار لانگرودی در زمینه کشت و تولید هندوانه

شهر لانگرود با بالاترین سطح کشت هندوانه در استان گیلان ، اولین تولید این محصول است.

به گفته مقامات جهاد -کشاورزی ، منطقه کشت هندوانه در استان گیلان حدود ۶۰۰۰ هکتار است که از این تعداد ۵ هکتار در لانگود است. منطقه Chaf به عنوان قطب اصلی کشت هندوانه در لانگروود شناخته می شود.

در حال حاضر ، بیش از ۵ خانوار لانگرودی درگیر کشت و تولید هندوانه هستند و با متوسط ​​عملکرد ۱ تا ۲ تن در هکتار ، برداشت در این شهر به حدود ۶۰۰۰ تن رسیده است.

قیمت فعلی خرید هندوانه از باغبان بین ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تومانس در هر کیلوگرم اعلام شده است که در مقایسه با هزینه های تولید ، سودآوری محدودی برای کشاورزان دارد.

لانگروود با این میزان تولید ، رتبه اول هندوانه را در استان گیلان دارد.

عکاس: Abolfazl Shukri

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا