محیط زیست

آغاز سال ۱۴۰۴ با گرما + جزئیات جدیدترین پیش‌ بینی بارش‌ها در ایران

براساس خبرگزاری IMNA ، در هفته ۲۶ سال از سال محصول و از تاریخ بیست و هفتم اسفند در بیشتر کشور در بیشتر کشور ، بارندگی رخ داده است.

میانگین بارندگی استان شرق Azarbaijan ، Ardebil 2.5 میلی متر ، ISFAHAN 2.5 میلی متر ، Alborz 2.5 mm ، Ilam 2.5 mm ، Tehran 2.5 mm ، Chaharmahal and Bakhtiari 2 mm ، Khorasan Razavi ، ۲.۸ mm ، khorasan. قزوین ، ۱.۵ میلی متر ، QOM 1.5 میلی متر ، کردستان ۱.۵ میلی متر ، کرمانشاه ۱.۵ میلی متر ، کوهگیلویه و بویر احمد ، گیلان ۲.۵ میلی متر ، لورستان ۲.۵ میلی متر ، مازندران ۲.۵ میلی متر ، مرکزی ۲.۵ میلی متر ، مرکزی در این هفته بیشتر از این بود.

حداکثر بارندگی تجمعی این هفته در ایستگاه اللهار وت تاج در استان خوزستان ، به ترتیب ، ۱.۵ میلی متر و ایستگاه Bazoft در استان Chaharmahal Va Bakhtiari به ترتیب در ۱.۵ میلی متر ثبت شده است.

بارش از طبیعی تا بیش از ۲ میلی متر در ۲ استان

نقشه زیر مبلغ بارندگی تجمعی بیست و ششم هفته محصول فعلی را در مقایسه با مدت مشابه با بلند مدت (۱-۵) نشان می دهد ، که طبق این نقشه ، انحراف طولانی مدت بارندگی در این هفته در بخش هایی از شمال و غرب کشور بالاتر از حد معمول بود.

اردبیل ، گیلان ، تهران ، آلبز ، قزوین ، زنجان ، هامدان ، قم ، مارکزی ، ایسفاهان ، چاهرماهال و بختیاری ، کوهگیلویه و استوانهای بویر احمد و خوزستان نیز بیش از ۳ میلی متر در بخش هایی از منطقه خود داشته اند.

استان های سیستان و بلوچستان و هورموزگان در این دوره و سایر استان ها در بخش هایی از منطقه خود ، بیش از حد طبیعی تا بیش از ۲ میلی متر و سایر مناطق بارندگی کمتر از حد معمول تا بیش از ۵ میلی متر ، بارندگی کمتری نسبت به حد معمول در تمام قسمت های منطقه خود داشته اند. آنها دارند

آغاز سال 2 با گرما + جزئیات آخرین پیش بینی بارش در ایران

سایه های خفیف تا شدید در اکثر استان های شمالی

نقشه موارد زیر وضعیت خشکسالی شاخص کوتاه مدت کوتاه مدت EDI را نشان می دهد ، که نشان می دهد بیشتر استانها در نیمه شمالی از نظر خشکسالی از نظر شدید و شدید بوده اند.

استانهای شمالی خراسان ، رازاوی و جنوبی ، گلستان ، سمنان ، مازندران ، آذربایجان شرقی و غربی ، یزد ، کرمان و فارس ، در بخش هایی از منطقه خود و سایر مناطق خشکسالی خفیف بوده اند.

استان های هورموزگان و سیستان و بلوچستان نیز در بخش هایی از منطقه خود و سایر استان ها در بخش هایی از منطقه خفیف منطقه خود خشکسالی ضعیفی داشتند. آنها شدید را تجربه کرده اند.

آغاز سال 2 با گرما + جزئیات آخرین پیش بینی بارش در ایران

هوای کشور ۲ درجه سانتیگراد گرمتر بود

نمودار و نقشه زیر نشان می دهد تفاوت بین میانگین دمای بیست و ششم هفته محصول فعلی با میانگین دمای در طولانی مدت (۱-۵) در همان هفته برای کشور و استانها ، نشان می دهد که ما شاهد افزایش دما در کل کشور بوده ایم و تمام استان ها افزایش دما داشته اند.

بالاترین ناهنجاری های مثبت میانگین دمای هفته برای استان خراسان رازاوی در ۰.۵ درجه سانتیگراد و کمترین میزان در سیستان و بلوچستان و استان هورموزگان در ۰.۵ درجه سانتیگراد بود.

آغاز سال 2 با گرما + جزئیات آخرین پیش بینی بارش در ایران

جزئیات آخرین پیش بینی بارندگی در ایران

به بیست و چهارم فروردین میانگین بارندگی این کشور تا ۵ میلی متر پایین تر از حد معمول و میانگین بارندگی کشور از آن است بیست و پنج به سی فروردین کمتر از حد معمول است

پیش بینی می شود در استان های ساحلی خزر و مناطق شمال شرقی ، انتظار می رود که به طور عادی و بیشتر تمایل داشته باشد.

میانگین بارش باران از یک تا هفتم اردیبهشت این کشور در محدوده طبیعی است تا کمتر از آنچه انتظار می رود از ۷ تا چهاردهم باشد. اردیبهشت این کمتر از حد معمول است ، اما از هفته قبل راحت تر است.

آخرین پیش بینی دمای هوا در بهار ؛

به بیست و چهارم فروردین در بخش هایی از سواحل شمال غربی ، غرب و عمان ، ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد و در نیمه شرقی کشور ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد و در مناطق دیگر از ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد نسبت به حالت عادی قرار دارند و افزایش دما در بعضی از مناطق نیمه شرقی می تواند بی سابقه باشد.

دمای هوا از بیست و پنج تا سی فروردین در نیمه جنوبی ، پیش بینی می شود که کمتر از حد معمول و برای سایر مناطق عادی تا ۲ درجه سانتیگراد و بیشترین کاهش در ساحل خزر و شمال غربی کشور باشد.

میانگین دمای هوا از یک تا هفتم اردیبهشت برای ساحل خزر ، شرق و جنوب شرقی کشور ، برای مناطق دیگر ۱ تا ۲ درجه سانتیگراد و ۱ تا ۲ خواهد بود.

دمای هوای کشور از هشتم تا چهاردهم اردیبهشت متعادل و ناهنجاری های آن در ۱ تا ۲ درجه سانتیگراد تخمین زده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا