احتمال قطعی گسترده خطوط مخابراتی و اینترنتی در تابستان ۱۴۰۴
در حالی که این کشور با بحران انرژی و ادامه سکوت روبرو است ، یکی از اعضای کمیسیون انرژی پارلمانی در مورد پیامدهای جدی زیرساخت های ارتباطی هشدار داده است.
یکی از اعضای کمیسیون انرژی پارلمان گفت: به دلیل قطع برق مکرر و طولانی مدت در سال گذشته ، باتری های مورد استفاده در برج های ارتباطات از راه دور در سراسر کشور به شدت آسیب دیده بودند و می گویند: “اگر این باتری ها جایگزین نشوند ، در تابستان اینترنت وجود خواهد داشت.”
“رشد بالای مصرف انرژی و عدم توسعه متناسب اکتشافات و تانک ها دو عامل اصلی در کشور هستند. این تا حدودی مربوط به تحریم ها است ؛ اما عدم برنامه ریزی مناسب در زمینه انرژی نقش مهمی در ایجاد این مضرات از سال ۱ تا ۲ داشته است.
وی افزود: “در یک دهه گذشته ، با وجود افزایش ۵ ٪ به ۵ ٪ میزان مصرف برق سالانه ، تأمین برق این کشور دچار مشکل شده است. در اوج مصرف امسال ، ما کمبود حدود ۶۰۰۰ مگاوات برق داشتیم که انتظار می رود در سال جدید به ۲ تا ۶۰۰۰ مگاوات برسد.”
در تابستان احتمال گسترده ای از ارتباطات از راه دور و خطوط اینترنتی وجود دارد
عضو کمیسیون انرژی مجلس ، با بیان اینکه یکی از اصلی ترین عوامل انرژی ، راندمان پایین نیروگاه ها و تجهیزات است ، گفت: “تحریم ها در این رابطه نقش خوبی داشته اند و از بروزرسانی و خرید قطعات مورد نیاز جلوگیری کرده اند. با این حال ، پتانسیل بالا در ایران در باد تجدید پذیر و خورشیدی می تواند بخشی از این مشکل را حل کند و در این زمینه از این مسئله صرفه جویی در این زمینه استفاده کند. آن را در کوتاه مدت جبران کنید. “
آقای شاهراکی ، نماینده زابول ماجلیس ، با اشاره به وضعیت برج های ارتباطات از راه دور به دلیل برق مکرر ، گفت: “به دلیل قطع برق مکرر و طولانی مدت در طول سال گذشته ، باتری هایی که در برج های مخابراتی در سراسر کشور استفاده شده اند به شدت آسیب دیده اند. باتری ها قبل از بهار جایگزین نمی شوند ، در تابستان ، با هرگونه قطع برق ، ارتباطات گسترده و خطوط اینترنتی در مناطق مختلف کشور وجود خواهد داشت. “
وی گفت: “شرکت های تولید باتری در کشور برای شرایط خاص مانند خاموش کردن طولانی مدت از نظر فناوری و کیفیت تولید آماده نیستند.” علاوه بر این ، آب و هوای گرم این کشور همچنین کارایی باتری ها را کاهش می دهد. از طرف دیگر ، باتری های پیشرفته مورد نیاز در داخل کشور تولید نمی شوند ، بنابراین ، همراه با اختلال در انرژی ، احتمال گسترده ای از خطوط تلفن همراه نیز وجود دارد. “
آقای شهراکی با اشاره به کمبود آب سال آینده گفت: “بدون صرفه جویی در مصرف آب ، کمبود جدی آب در کشور تشدید می شود.” عمق چاه ها در بسیاری از مناطق به ۲ متر رسیده است که نشانگر یک بحران جدی و ورشکستگی منابع آب زیرزمینی است. علاوه بر این ، چاههای غیرمجاز روزانه هزاران متر مکعب آب را برای تولید محصولات اقتصادی با ارزش کم مصرف می کنند ، به طوری که هزینه استخراج و پمپاژ آب بسیار بالاتر از ارزش محصول نهایی است. “
وی گفت: “در زمینه مدیریت آب و انرژی ، ترکیبی از تحریم ها ، مدیریت ضعیف و عدم پس انداز وضعیت بسیار پیچیده و پیچیده ای را ایجاد کرده است.” برای حل این مشکل ، برای صرفه جویی و استفاده از پتانسیل داخلی باید برنامه ریزی دقیق انجام شود. “اما حجم مشکلات انباشته به گونه ای است که به نظر می رسد حل آنها در کوتاه مدت غیرممکن است.”