ترندهای روز

اخترشناسان: صدای مه‌بانگ نشان می‌دهد کهکشان راه شیری درون یک حباب خالی در فضا شناور است

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

یک مطالعه جدید نشان می دهد که کهکشان راه شیری ممکن است در یک خلاء بزرگ و نسبتاً خالی در فضا شناور باشد. ایده ای که می تواند به حل یکی از بزرگترین معماهای کیهانی ، “تنش هابل” کمک کند.

مفهوم “استرس هابل” به عنوان مقدار تفاوت در محاسبه مداوم هابل گفته می شود و به این دلیل می پردازد که چرا اندازه گیری های مختلف منجر به سرعت های مختلف می شوند.

در حالی که مشاهدات مربوط به جهان اولیه ، مانند تابش کیهانی عددی ، در حدود ۲ کیلومتر در ثانیه در هر مگاپاسک است ، اندازه گیری اشیاء نزدیکتر مانند یک نوع خاص از ابرنواخترها یا ستاره ها این مقدار حدود ۲ کیلومتر در ثانیه در هر مگاپارسک را تخمین می زند.

اما آیا ما در یک حباب کیهانی زندگی می کنیم؟

“یکی از راه حل ها این است که کهکشان ما در مرکز خلاء محلی محلی قرار دارد ؛ جایی که چگالی ماده کمتر از میانگین جهان است.”

وی گفت: “در چنین حالتی ، جاذبه زن در اطراف حباب باعث می شود که مواد بیرون کشیده شوند و این می تواند باعث شود سرعت فرار در اطراف ما بیشتر از تجربیات جهان باشد.” به عبارت دیگر ، به نظر می رسد که سرعت گسترش در منطقه ما بالاتر از میانگین جهان است. “

برای بررسی این فرضیه ، محققان به داده های مربوط به “نوسانات بارونی آکوستیک” اشاره کردند. ساختارهای کیهانی یک دایره که منعکس کننده “صدای اصلی جهان” است.

این نوسانات از دوران گرم پلاسما اولیه جهان زنده مانده است و هنوز هم در قالب حلقه های حدود ۲ میلیارد نور قابل مشاهده است.

دکتر بانیک و همکارانش نشان دادند که وجود یک خلاء محلی باید تغییراتی در شکل گیری این حلقه ها ایجاد کرده باشد.

آنها با بررسی داده های ۵ ساله این نوسانات ، انحراف از مدل کیهان شناسی استاندارد را پیدا کردند که مطابق با خلاء محلی است.

محققان می گویند مدل خلاء آنها استرس هابل را از ۱.۲ سیگما به حدود ۰.۵ به ۲.۵ سیگما کاهش می دهد. اگرچه این به معنای حل کامل مسئله نیست ، اما این یک نشانه مهم پیشرفت در این زمینه است.

براساس داده های موجود ، مدل خلاء حدود ۱۰۰ میلیون برابر بیشتر از مدل یکنواخت جهان است که بر اساس مشاهدات ماهواره ای پلانک ساخته شده است.

تیم تحقیقاتی قصد دارد مشاهدات جدیدی از کهکشانهای نزدیکتر انجام دهد تا ببیند آیا این الگوی با مفهوم خلاء محلی سازگار است یا خیر.

نتایج مطالعات جدید در مجله علمی “انجمن نجوم سلطنتی” منتشر شده است.

منبع: Euronews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا