«ارسال لینکهای آلوده» پرخطرترین جرم سایبری هفته اول ۱۴۰۴ بوده است
زومیت: رئیس پلیس فتا تهران می گوید ارسال پیوندهای آلوده به عنوان بسته معیشت ، سیستم صنعا و غیره یکی از برجسته ترین کلاهبرداران برای سوء استفاده از کاربران است.
رئیس پلیس فتح تهران می گوید ارسال پیوند آلوده به عنوان بسته معیشت ، سیستم صنعا و غیره یکی از متداول ترین کلاهبرداران برای سوءاستفاده از کاربران است.
داود موزامی گودارزی ، رئیس پلیس فتا ، می گوید بی رحمانه ترین جنایت سایبری که منجر به سوءاستفاده و کلاهبرداری شهروندان شد ، توضیح داد: در هفته اول سال جاری ، در زمینه جرایم اقتصادی ، خطرناک ترین جرم سایبری در پلیس بزرگ فتح فتح ارسال شد.
رئیس پلیس تهران فتح از شهروندان خواست که روی پیوندهای مشکوک کلیک نکنند و به ارسال پیامک توجه کنند. وی همچنین هشدار داد: “اگر به اشتباه بر روی پیوندهای مشکوک کلیک کنید ، بلافاصله تلفن همراه خود را در حالت پرواز قرار داده و نرم افزار جدیدی را که بر روی دستگاه خود نصب شده است حذف کنید.”
کد ورود به سیستم نرم افزار بانکی از طریق تلفن به بهانه پیروزی یا پشتیبانی خواننده کارت یکی دیگر از جنایات رایج دیگری است که موزامی گودارزی به آن اشاره کرده و به شهروندان هشدار می دهد که از ارائه کد خودداری کنند زیرا باعث دسترسی به کلاهبرداران و دسترسی به حساب های بانکی می شود.
از کلاهبرداری به نام “سپرده فیتری” مراقبت کنید
به تازگی ، مهدی غصمی ، رئیس پلیس فتا در استان بوشر ، همچنین از کلاهبرداری از جرایم سایبری با ترفند دریافت FITR در رسانه های اجتماعی با متون جعلی خبر داد: افراد عید آلفیتر به روشهای مختلفی مانند ایجاد تبلیغات جعلی در رسانه های اجتماعی و ارسال پیام های متنی نزدیک می شوند.
وی هشدار داده است که بسیاری از این سایت ها و URL ها فوراً برای اهداف جنایی بارگذاری می شوند و پس از جمع آوری کفاره و کفاره توسط کلاهبرداران سایبری حذف و حذف می شوند.
سرهنگ قسممی همچنین اظهار داشت: “درصد بالایی از موارد جرایم سایبری ، با شکایت از پلیس فتح در سالهای اخیر ، با ارسال پیوندهای جعلی ، به ویژه برداشت اینترنت غیرمجاز از حساب بانکی یا کلاهبرداری در اینترنت در مورد مشکلات اقتصادی و مالی بوده است.”
وی پیش بینی می کند که در پایان ماه رمضان ، مجرمان سایبری با طراحی سایت های جعلی و هدایت متقاضیان به کارت های بانکی جعلی و به دست آوردن اطلاعات کارت بانکی فریب ، اینترنت غیرمجاز را با حساب های بانکی خود طراحی می کنند.
به همین دلیل ، رئیس پلیس فتا ، بوشر هشدار می دهد: “شهروندان از باز کردن متن های تبلیغاتی یا کلیک بر روی پیوندها با منابع ناشناس در شبکه های اجتماعی و پرداخت صندوق های روزه و کفاره خود از طریق بانک ، بانک اینترنتی و سایت های بانکی خودداری می کنند.”