ترندهای روز

از نظر پزشکان خوردن چقدر قهوه «زیاد» محسوب می‌شود؟

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

از آنجا که میلیون ها نفر در سراسر جهان روز خود را با قهوه شروع می کنند ، تحقیقات زیادی در مورد مصرف کافئین انجام شده است.

در یک مطالعه ماه سپتامبر در انگلستان ، از جمله مصرف “متعادل” کافئین با نوشیدن قهوه یا چای ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی و دیابت را کاهش می دهد.

یک مطالعه دیگر که در ژانویه منتشر شد نیز نتیجه گرفت که نوشیدن قهوه در صبح در کاهش بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس مؤثر است.

با این حال ، این سؤال باقی مانده است ، چقدر قهوه مفید است و “بیش از حد” چقدر است؟ اگر قهوه را دوست ندارید ، آیا نوشیدن چای یا نوشیدنی های دیگر نیز همین فواید را دارد؟

برای دانستن پاسخ ، کانال خبری CNN ایالات متحده با دکتر لیانا ون ، یک متخصص بهداشت صحبت کرده است. خانم ون یک پزشک اورژانس و استادیار دانشگاه جورج واشنگتن است. وی پیش از این کمیسر بهداشت ایالات متحده در ایالات متحده بود.

به گفته وی ، قهوه حاوی مواد شیمیایی است که تصور می شود دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی هستند و احتمالاً با کاهش خطر بیماری های بی شماری از جمله بیماری های قلبی ، دیابت ، برخی سرطانها و حتی زوال عقل همراه هستند.

مواد تشکیل دهنده قهوه می تواند به بدن کمک کند تا از انسولین بهتر استفاده کند و قند خون را کنترل کند. برخی از ترکیبات آن همچنین می توانند به پردازش کلسترول بهتر کمک کنند.

چه مقدار قهوه می تواند بنوشد؟

به گفته دکتر لیانا ون ، بسیاری از تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که اگر “متعادل” باشد ، اثرات مثبت قهوه بر سلامتی ظاهر می شود ، که به طور کلی بین ۲ تا ۵ فنجان قهوه در روز است.

در طی مطالعه ای که در سال ۶ در انگلستان انجام شد ، خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی جدید برای افرادی که روزانه سه فنجان قهوه می نوشیدند ، بیش از ۵ ٪ در مقایسه با افرادی که کمتر از یک فنجان در روز می نوشیدند کاهش یافته است.

یک مطالعه دیگر در سال ۵ نشان داد که بیشترین کاهش در میزان مرگ و میر زودرس برای کسانی که روزانه ۲ تا ۵ فنجان قهوه می نوشند ، دیده می شود. نکته جالب دیگر این مطالعه این بود که “قهوه آسیاب شده” (۲ ٪) نقش مؤثرتری در کاهش خطر مرگ زودرس نسبت به “قهوه فوری” (۲ ٪) داشت.

چه مقدار “قهوه” به عنوان “بیش از حد” در نظر گرفته می شود؟

به گفته دکتر لیانا ون ، مصرف بیش از حد قهوه به معنای بیش از حد مصرف کافئین است که می تواند باعث تپش قلب ، اضطراب ، بی قراری و مشکلات خواب شود.

طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده ، ۲ میلی گرم کافئین در روز برای بیشتر بزرگسالان “بی خطر” است. این تقریباً مبلغی است که در چهار فنجان روپوش تولید شده است.

بسیاری از افراد ممکن است بیشتر از این مقدار بنوشند و عوارض بدی را تجربه نکنند. اما افرادی که در خواب یا مشکلات دیگر مشکل دارند باید بدانند که ممکن است به دلیل مصرف کافئین باشد.

تأثیر کافئین بر اسپرسو ، چای و نوشیدنی روی بدن چیست؟

دکتر لیانا ون می افزاید: یک شلیک اسپرسو ۲ اونس حاوی حدود ۱ تا ۲ میلی گرم کافئین است. یک فنجان چای سیاه معمولاً دارای ۱ تا ۲ میلی گرم کافئین است که حتی ممکن است تا ۵ میلی گرم کافئین حاوی باشد.

چای سبز و چای سفید کافئین کمتری دارند و نوشیدنی ها از نظر محتوای کافئین متفاوت هستند. اما به طور معمول یک مقدار ۲ اونس سودا بین ۱ تا ۲ میلی گرم کافئین دارد.

دکتر لیانا ون نیز به نوشیدنی های انرژی زا پرداخت. به گفته وی ، این نوشیدنی ها می توانند مقادیر زیادی کافئین ، یعنی بین ۱ یا ۲ میلی گرم در یک بطری داشته باشند.

به گفته وی ، مردم باید از کل کافئین و سایر مواد مصرفی در طول روز آگاه باشند. به عنوان مثال ، نوشیدنی های گازدار و نوشیدنی های انرژی زا می توانند حاوی قندهای اضافه شده با سایر مواد شیمیایی باشند که برای سلامتی مفید نیستند.

چه کسی باید در مورد مصرف قهوه محتاط باشد؟

دکتر لیانا ون به توصیه آکادمی کودکان آمریکا اشاره می کند و می گوید کودکان زیر ۵ سال نباید کافئین مصرف کنند. کودکان ۵ تا ۵ ساله نباید بیش از ۲ میلی گرم کافئین در روز مصرف کنند.

زنان باردار باید در مورد مصرف قهوه محتاط باشند. کالج زنان و زایمان آمریکا گزارش داده است که مصرف کمتر از ۵ میلی گرم قهوه در روز با سقط جنین یا زایمان زودرس همراه نیست. بنابراین ، توصیه می کند که استفاده از کافئین را در دوران بارداری کمتر محدود کنید.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده همچنین تخمین زده است که “مقادیر کمی کافئین” ممکن است از مادر شیرده به کودک منتقل شود. با این حال ، مصرف کمتر از ۵ میلی گرم قهوه در روز باید برای زنان شیردهی بی خطر باشد.

افراد دیگری که باید محتاط باشند ، کسانی هستند که بیماری قلبی اساسی دارند و افرادی که از داروهایی استفاده می کنند که می توانند فرد را نسبت به اثرات کافئین حساس تر کنند ، مانند برخی تیروئید و داروهای ضد افسردگی.

علاوه بر این ، افراد مبتلا به مشکلات خواب باید مصرف کافئین خود را تا ساعات صبح محدود کنند.

فواید نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی های کافئین

به گفته دکتر لیانا ون ، نوشیدن چای ممکن است فوایدی داشته باشد ، خواه حاوی کافئین زیادی باشد.

برخی از مطالعات نشان داده اند که نوشیدن چای با میزان مرگ و میر کمتر و خطر ابتلا به برخی از بیماری ها همراه است.

با این حال ، باید توجه داشت که این مزیت در مورد سایر نوشیدنی های حاوی کافئین مانند نوشیدنی های انرژی زا و نوشیدنی صدق نمی کند. از آنجا که هر مزیتی که کافئین موجود در این نوشیدنی ها ممکن است با اثرات منفی قندهای اضافه شده و سایر مواد شیمیایی بر سلامتی خنثی شود.

در پایان ، وی تأکید می کند که این نسخه به معنای “همه باید قهوه بنوشید” نیست. در عوض ، تأکید می شود که اگر بزرگسالان “در اعتدال” باشند ، احتمالاً از مزایای سلامتی آن بهره مند می شوند.

وی تأکید می کند که همه باید از کل کافئین که دریافت می کنند آگاه باشند و برخی از افراد ، به ویژه کودکان ، نباید واقعاً کافئین مصرف کنند.

منبع: Euronews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا