استارلینک بهزودی اینترنت ماهوارهای با سرعت ۲ گیگابیتی ارائه میدهد
“Gwynne Shotwell” رئیس اسپیس ایکس گفته است که در آینده ای نزدیک ارتقاء ماهواره های Starlink سرعت ۲ گیگابیتی را برای کاربران اینترنت ماهواره ای این شرکت فراهم می کند. این ۲۵ برابر سریعتر از آنچه کاربران ایالات متحده در حال حاضر تجربه می کنند است. او ادعا می کند که پیشرفت های SpaceX در ارتباطات ماهواره ای با همان سرعت قانون مور برای تراشه های کامپیوتری حرکت می کند.
گوین شاتول در سخنرانی اخیر خود در مورد تحولات اینترنت استارلینک صحبت کرد. به گفته وی، ارتباطات ماهواره ای اسپیس ایکس به سرعت در حال توسعه است و می توان آن را نمونه ای از قانون مور دانست. طبق قانون مور، تعداد ترانزیستورهای یک تراشه کامپیوتر تقریباً هر ۲ سال دو برابر می شود. به گفته مدیر اسپیس ایکس، ارتباطات ماهواره ای Starlink نیز بر اساس چنین قانونی پیشرفت خواهد کرد.
سرعت استارلینک ۲ گیگابیت
به گفته Gwyn Shotwell، کاربران Starlink اکنون می توانند با سرعت گیگابیت به اینترنت دسترسی داشته باشند، اما باید از چندین ظرف استفاده کنند. در حال حاضر، یک دیش Starlink 349 دلاری می تواند بسته به منطقه، سرعت دانلود بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگابیت در ثانیه را ارائه دهد.
اکنون اسپیس ایکس پیشبینی میکند که ظرف Starlink به لطف نسل بعدی ماهوارههای در دست توسعه، در آینده میتواند سرعت اینترنت گیگابیتی را دریافت کند. البته مشخص نیست که کاربران برای دسترسی به سرعت های بالاتر نیاز به خرید سخت افزار جدید Starlink دارند یا خیر.
با این حال، SpaceX از کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) برای استفاده از باندهای رادیویی بیشتر در ماهواره های خود برای انتقال داده های اینترنتی درخواست مجوز کرده است. همچنین پیشنهاد کرد که ماهوارههای Starlink نزدیکتر به زمین بچرخند و به SpaceX اجازه دهند نزدیک به ۳۰۰۰۰ ماهواره را در مدار قرار دهد که بسیار بیشتر از ۶۶۰۰ ماهوارهای است که در حال حاضر به دور زمین میچرخند.
دستیابی به سرعت اینترنت گیگابیتی عموماً هدف اسپیس ایکس از سال ۲۰۱۶ بوده است، اما در هفته های اخیر و پس از پرتاب موفقیت آمیز Starship در ماه گذشته، این شرکت نسبت به این چشم انداز خوشبین تر شده است. اگرچه اسپیس ایکس وعده داده است که روزی انسان ها را با استارشیپ به ماه و مریخ بفرستد، اما این موشک برای حمل ماهواره های سنگین تر و قدرتمندتر استارلینک به مدار نیز طراحی شده است.
منبع: دیجیاتو