افزایش سرمایه “کگهر” پس از تغییر نام
در این جلسه مطرح شد؛
مدیرعامل شرکت آهن و فولاد گوهرزمین گفت: گوهرزمین مسیر رشد خود را آغاز کرده و این مسیر ادامه دارد. جایگاه ویژه این شرکت در کشور بدون شک تثبیت شده است.
چیزی را گزارش کنید افق میهنمجمع عمومی فوق العاده شرکت آهن و فولاد گهرزمین با نماد کغر صبح امروز با حضور تقریبا ۹۵ درصدی سهامداران، مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره این شرکت در هتل المپیک تهران برگزار شد.
در جلسه فوق العاده «کگر» با موضوع افزایش سرمایه، تغییر نام شرکت، تغییر موضوع فعالیت و الحاق فعالیت آزمایشگاهی به فعالیت های قبلی شرکت و همچنین اصلاح و انطباق اساسنامه شرکت به الگوی اساسنامه سازمان بورس مقرر کرد که کلیه موارد مورد تایید سهامداران و مشارکت کنندگان قرار گیرد. ورود به مجمع عمومی.
پس از ارائه گزارش عملکرد مدیر عامل شرکت کغار و استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی شرکت؛ افزایش سرمایه شرکت گوهرزمین از ۲۵ هزار میلیارد ریال به ۷۵ هزار میلیارد ریال به تصویب شرکت کنندگان رسید.
شرکت گهرزمین که پیش از این تنها در بخش معدن سنگ آهن فعالیت می کرد، با راه اندازی خطوط تولید کنسانتره و گندله وارد این صنعت نیز شده است. لذا در این جلسه مقرر شد نام شرکت از شرکت سنگ آهن گهرزمین به شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین تغییر یابد.
محمد محیا پور مدیرعامل شرکت آهن و فولاد گهرزمین در نشست تخصصی افزایش سرمایه شرکت آهن و فولاد گهرزمین اظهار داشت: شرکت آهن و فولاد گهرزمین با داشتن بیش از ۶۴۰ میلیون تن ذخایر سنگ آهن بزرگترین معدن خاورمیانه است. ما می خواهیم بیش از ۱۵ میلیون تن سنگ در این معدن بزرگ تولید کنیم. این شرکت برای اولین بار به ظرفیت نهایی بیش از ۵ میلیون تن گندله و بیش از ۶ میلیون تن کنسانتره می رسد.
وی افزود: یکی از مزیت های اصلی شرکت گهرزمین و نقاط قوت این شرکت وحدت سهامداران است که باعث شده شرکت گهرزمین به نقطه ای برسد که اکنون در آن قرار دارد. در جلسه امروز قصد داریم سرمایه شرکت را از ۲۵۰۰ میلیارد تومان به ۷۵۰۰ میلیارد تومان افزایش دهیم.
محیاپور ادامه داد: در شرکت آهن و فولاد گهرزمین ۱۰.۵ درصد رشد تولید کلوخه را ثبت کردیم. ما به رشد بیش از ۱۷.۲ درصد در تولید گرانول دست یافتیم. بیشتر مازاد تولید کلوخه و گندله ما به شرکت گل گهر تحویل می شود.
مدیرعامل «کغار» درباره فروش این شرکت نیز اظهار داشت: کلیه فروش های داخلی شرکت بر اساس بورس کالا و فروش صادراتی از طریق مزایده انجام می شود. در آخرین فروش داخلی در بورس مواد اولیه ۱۳.۵ درصد و در فروش صادراتی بیش از ۱۵ دلار در فروش گندله رقابت داشتیم. ما به افزایش تولید ۱۳.۵ درصدی کنسانتره دست یافتیم. ۴۹ درصد افزایش تولید گندله را ثبت کردیم. امسال اولین سالی است که به ظرفیت نهایی تولید گندله رسیده ایم و قصد داریم تولید گندله را به بیش از ۷.۵ میلیون تن برسانیم.
وی در خصوص درآمد عملیاتی این شرکت گفت: درآمد عملیاتی شرکت نسبت به مدت مشابه بیش از ۲۸ درصد افزایش داشته که رقم معقولی است. از نظر مالی بر اساس صرفه جویی ۵ درصدی سنگ است. نسبت به مدت مشابه، سود ناخالص ۴۳ درصد، سود عملیاتی ۱۹ درصد و سود خالص بیش از ۱۵ درصد افزایش یافته است. سود عملیاتی نیز در ۱۱ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش یافته است.
محیاپور در خصوص میزان افزایش سرمایه خاطرنشان کرد: ۲۵۰۰ میلیارد تومان به عنوان سرمایه ثبتی شرکت گهرزمین رقم پایینی است. با تلاش بیش از شش ماهه سهامداران و هیئت مدیره این موضوع به سرانجام رسید.
مدیرعامل شرکت آهن و فولاد گهرزمین افزود: هر ساله شرایط زنجیره فولاد تغییر می کند. اگر افزایش سرمایه شرکت متناسب با سهم مالکیت انجام نشود، افزایش قیمت برق، آب و گاز و طرح های توسعه متناسب دیده نشود و زنجیره تکمیل نشود، قطعا این شرکت با چالش های ویژه ای مواجه خواهد شد. بر اساس پیش بینی ها و تحقیقات انجام شده می توان گفت که شرکت گهر ضمین با داشتن ذخیره و پتانسیل بالای نیروی انسانی یکی از کم چالش ترین شرکت ها می باشد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال اگر حاشیه سود آهن اسفنجی بیش از ۵۰ درصد باشد اتفاقی که قطعا می افتد این است که این حاشیه سود در یک سال و نیم آینده ۵۰ درصد کاهش می یابد. حاشیه سود و درآمد در بخش های مختلف زنجیره متفاوت است. عملکرد منتشر شده این شرکت در کدال نشان می دهد که این شرکت عملکرد خوبی داشته است، اما باز هم باید برنامه ای ۱۰ تا ۱۵ ساله برای شرکت دیده شود تا با نوسانات بازار دچار چالش نشویم.
مدیرعامل شرکت آهن و فولاد گهرزمین گفت: اگرچه سرمایه این شرکت در جلسه امروز از ۲۵۰۰ میلیارد تومان به ۷۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت، اما اعلام می کنم این رقم همچنان پایین است. اجرای برنامه های توسعه شرکت یک ضرورت است در غیر این صورت شرکت با چالش مواجه خواهد شد. قیمت گاز و برق چندین بار افزایش یافته است. هر سال به دلیل گاز و برق تولید را برای چند ماه متوقف می کنیم. بنابراین سهامداران باید افزایش سرمایه را در اولویت قرار دهند.
محیا پور در خصوص پروژه های این شرکت گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ مورد نیاز برای اجرای پروژه ها ۱۰ هزار میلیارد تومان است که ۵ هزار تومان آن در دستور کار افزایش سرمایه و ۵ هزار تومان دیگر از محل تسهیلات مالی منابع داخلی تامین می شود که بیش از ۸۰ تومان است. درصد ارائه شد.
وی ادامه داد: شرکت تا سال ۱۴۰۶ به بیش از ۳۲ میلیارد تومان نقدینگی و تامین مالی پروژه ها و انتشارات شرکت نیاز دارد.
وی گفت: پروژه های مورد نظر ما شامل توسعه کنسانتره پتویی، آهن اسفنجی، گندله سازی و فولادسازی است. همه این پروژه ها در ادامه زنجیره ضروری هستند. نوسانات بازار به حدی است که نرخ رشد یا بازگشت سرمایه و سودآوری برای هر یک از این پروژه ها متفاوت است. در هر صورت شرکت توانایی تطبیق با نوسانات بازار و شرایط متغیر را دارد. این ویژگی فقط شامل شرکت آهن و فولاد گهراظیم می شود.
مدیرعامل «کقر» تصریح کرد: با حداقل نیمی از سرمایه گذاری می توانیم ظرفیت و تولید در زیرزمین خطوط کنسانتره را ۲ میلیون تن افزایش دهیم. در خطوط گندله بیش از ۲ میلیون تن، در آهن اسفنجی ۱.۷ میلیون تن و در تولید فولاد، آن را در فولادهای ویژه با حاشیه و سودآوری بالا از جمله موارد دیگر می دانیم.
وی ادامه داد: در برنامه ما قطعاً محدوده و مدت اجرای پروژه به حداقل می رسد. در ۶ ماه گذشته بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در پروژه احیا داشته ایم.
محیاپور تصریح کرد: ویژگی شرکت سنگ آهن گهرزمین این است که تولید خطوط کنسانتره و گندله با توجه به نوع معدن و روش استخراج از نظر کیفیت بیش از ۱۰ درصد با خطوط مشابه در سراسر کشور تفاوت دارد. از ویژگی های خاص منطقه گل گهر می توان به کیفیت محصولات آنها اشاره کرد که باعث افزایش ۱۳.۵ درصدی قیمت گندله نسبت به رقبا شد. همچنین توانستیم بیش از ۴۲۰۰ محصول کنسانتره را در بازار به فروش برسانیم.
مدیرعامل شرکت کغار در پایان مجمع عمومی فوق العاده گفت: گهرزمین مسیر رشد خود را آغاز کرده و این مسیر ادامه دارد، بی شک جایگاه ویژه این شرکت در کشور تثبیت شده است.