اقدامات ۱۰ حوزه استراتژیک بانک پارسیان در توسعه اجتماعی و اقتصادی
به گزارش افق میهن، با توجه به شرایط پیچیده اقتصادی کشور و چالش های روزافزون، بانک پارسیان با رویکردی راهبردی و آینده نگر نقش موثری در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی ایفا کرده است. مدیر آیندهنگاری این بانک در گفتوگویی تفصیلی به تشریح دستاوردهای بانک پارسیان در ده حوزه راهبردی پرداخت و حمایت از تولید داخلی، توسعه اشتغال در مناطق محروم، مشارکت در پروژههای بزرگ زیربنایی و اعطای تسهیلات اعتباری به بخشهای مختلف جامعه را از جمله این دستاوردها عنوان کرد. .
فراهانی با اشاره به تدوین بروشوری با عنوان «عملکرد فارسی در ۱۰ حوزه راهبردی»، بر اهمیت این اقدامات در بهبود وضعیت معیشتی و توانمندسازی اقتصادی مردم تاکید کرد.
توسعه اشتغال در مناطق محروم
مهدی فراهانی به اقدامات گسترده این بانک برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و کم برخوردار کشور اشاره کرد و گفت: با همکاری بنیاد برکت و صندوق قرض الحسنه بانک پارسیان توانسته ایم گام های موثری در راستای اشتغال زایی برداریم. مشاغل جامعه محور در این زمینه می توان از اعطای تسهیلات قرض الحسنه به ارزش بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح های جامعه محور حمایت کرد. ایجاد شغل در مناطق محروم را ذکر کنید.
بانک پارسیان پیشگام در رفع آسیب و ترویج عدالت اجتماعی
دکتر فراهانی همچنین با اشاره به اقدامات ارزنده این بانک در زمینه رفع نابرابری ها و ارتقای عدالت اجتماعی، تصریح کرد: در این راستا یکی از مهمترین دستاوردهای بانک پارسیان مشارکت در طرح انتقال آب از خلیج فارس است. به کویر مرکزی ایران و طرح های آب شیرین کن، طرح آبرسانی به شهرها، روستاها و مناطق محروم در قالب ۲۱ طرح در ۱۴ استان و گازرسانی به مناطق روستایی تاکید کرد.
وی در خصوص فعالیت های این بانک برای حمایت از اقشار کم درآمد گفت: بانک پارسیان تاکنون با ارائه تسهیلات قرض الحسنه به ارزش ۲۱۹ هزار و ۱۳۵ میلیارد ریال توانسته گام های موثری در این راستا بردارد.
به گفته مهدی فراهانی، یکی دیگر از اقدامات برجسته این بانک مشارکت در طرح های عمرانی مسکن بود. در این حوزه می توان به پرداخت بیش از ۱۱ هزار سهم تسهیلات مسکن اشاره کرد.
فارسی; پیشرو در حمایت از ایمنی مواد غذایی، دارو و تولید داخلی
دکتر فراهانی همچنین با اشاره به دستاوردهای راهبردی این بانک در حوزه ایمنی غذا و دارو، گفت: بانک پارسیان نقش برجسته ای در واردات دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی داشته و در پروژه های کلیدی شرکت های دارویی مشارکت داشته است. – کفایت در صنعت داروسازی کشور. وی همچنین به نقش کلیدی این بانک در حمایت از تولید داخلی با هدف ایجاد ثبات در اقتصاد ملی اشاره کرد.
مشارکت در طرح ها و پروژه های بزرگ نیروگاهی و پتروشیمی
مدیر آینده پژوهی بانک پارسیان همچنین به مشارکت این بانک در پروژه های بزرگ حوزه انرژی اشاره کرد و اظهار داشت: بانک پارسیان با پذیرش نمایندگی تامین مالی سیکل ترکیبی آبادان نقش موثری در توسعه زیرساخت های انرژی کشور داشته است. پروژه احداث نیروگاه از جمله احداث مجتمع های پتروشیمی گامی نیازمند مسیری طولانی برای تخصیص منابع مالی در این حوزه بود. بانک پارسیان همواره در راستای حمایت از تولید داخلی، گسترش زیرساخت ها و تامین نیازهای اساسی جامعه گام برداشته و در آینده نیز این مسیر را پیگیر ادامه خواهد داد.
فراهانی در راستای حمایت بانک از صنعت نساجی گفت: تامین اعتبار برای احداث کارخانه پارچه چادر مشکی از دیگر اقدامات مهم بانک پارسیان در توسعه صنایع داخلی و پاسخگویی به نیازهای اجتماعی است.
موفقیت های بانک پارسیان در سرمایه گذاری موثر
وی با اشاره به دستاوردهای چشمگیر در زمینه سرمایه گذاری و توسعه کارآفرینی، گفت: بانک پارسیان در مشارکت های زیرساختی نقش بسزایی داشته است که از جمله این موارد می توان به نوسازی ناوگان هوایی کشور، اعطای تسهیلات یا سرمایه گذاری در پروژه های فولادی، معدنی و … اشاره کرد.
توسعه صادرات و حفاظت از منابع ملی
دکتر فراهانی همچنین توسعه صادرات و پروژه های نفت و گاز را از محورهای اصلی فعالیت این بانک معرفی کرد و افزود: بانک پارسیان در پروژه های اکتشاف و تولید نفت از میادین مشترک فازهای ۱۱ تا ۲۴ پارس جنوبی و خطوط لوله انتقال گاز (۶) مشارکت دارد. در مجموع، ۹ و ۱۱) نقش استراتژیک داشتند. مشارکت در ساخت کارخانه تولید محصولات پلیمری از دیگر دستاوردهای این بانک است.
وی همچنین به نقش بانک در مدیریت وجوه ارزی شرکت های صادرات محور اشاره کرد و گفت: بانک پارسیان با ارائه خدمات مدیریت صندوق های ارزی و تسهیل در دریافت و پرداخت ارز کمک شایانی به مدیریت این حوزه کرده است. ” انتقال ارز از مشتریان صادرات محور.
حمایت از شرکت های کوچک و متوسط (SMEs)
فراهانی با تاکید بر اهمیت بنگاه های کوچک و متوسط در اقتصاد گفت: بانک پارسیان با امداد رسانی و صدور ضمانت نامه تاثیر بسزایی در تقویت اقتصاد درون زا و توانمندسازی بنگاه های کوچک و متوسط داشته است.
تقویت شرکت های دانش بنیان
مدیر آیندهنگاری بانک پارسیان در خصوص تقویت بنگاههای دانشبنیان گفت: بانک پارسیان گامهای موثری در این زمینه برداشته است که طی سالهای اخیر منجر به تامین مالی بنگاههای دانشبنیان (با اعطای تسهیلات و ۴۵۹ هزار و ۴۷۵ میلیارد ریال) شده است.
بهبود و تقویت عملکرد مالی و اعتباری و جلوگیری از تعطیلی بنگاه های اقتصادی
وی درباره اقدامات بانک پارسیان برای بهبود و تقویت عملکرد مالی و اعتباری این بانک گفت: طی سال گذشته برنامه های متعددی در این حوزه با جدیت پیگیری و اجرا شد. از جمله این اقدامات می توان به فروش ۶۶۶ هزار میلیارد ریالی شرکت اپال کانی پارس در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین خروج از شرکت
وی افزود: همچنین این بانک با بخشودگی جرایم دیرکرد بنگاه های اقتصادی با آزادسازی منابع راکد، اطمینان حاصل کرده است که این منابع در چرخه تولید در قالب طرح ویژه ای مورد استفاده مجدد قرار گیرد با هدف مبارزه با مفاسد اقتصادی و بانکی و ارتقای کیفیت دارایی های بانک، تعیین نقش ابربدهکار بانک اتخاذ شده است.
دکتر فراهانی تاکید کرد: بر اساس برنامه ریزی های تیم مدیریتی و گروه بانک پارسیان تاکنون از تعطیلی بسیاری از بنگاه های تجاری جلوگیری شده است.
فعالیت های مبتنی بر مسئولیت اجتماعی
دکتر فراهانی افزود: این بانک در حوزه کمک های اجتماعی در زمینه آزادی و معیشت خانواده های زندانیان، ساخت مدرسه و خانه بهداشت در مناطق محروم، کمک های نقدی و غیر نقدی به مناطق زلزله زده و… مشارکت داشت.
سهم بانک پارسیان در اشتغال کشور
وی در پایان تاکید کرد: اقدامات بانک در بخش های مختلف اقتصاد منجر به ایجاد ۵۴ هزار و ۵۶۴ فرصت شغلی در سال ۱۴۰۲ شد. استفاده از سامانه جامع احراز هویت آفلاین شرکت برکت، روند اجرای پروژه را تسریع کرده و شفافیت بیشتری را به فرآیندهای اجرایی اضافه کرده است. هدف ما استفاده از این رویکردها برای تقویت بیشتر مناطق رشد اقتصادی و افزایش اشتغال در مناطق محروم و روستایی است.