اخبار بورس

امارات متحده عربی از فهرست نظارت بر جرایم مالی خارج شد

همه این اقدامات با هدف افزایش امنیت سرمایه گذار انجام می شود.

دبی که مرکز مالی امارات متحده عربی محسوب می شود، از فهرست کشورهای در معرض خطر جریان های مالی غیرقانونی حذف شده است. این اقدام می تواند جایگاه بین المللی این کشور را تقویت کند.

چیزی را گزارش کنید افق میهن به گزارش رویترز؛ گروه ویژه اقدام مالی (FATF)، سازمانی که کشورهایی از ایالات متحده تا چین را برای مبارزه با جرایم مالی گرد هم می آورد، روز جمعه امارات متحده عربی را از (فهرست خاکستری) حدود بیست کشور خطرناک در نظر گرفته شده حذف کرد.

در سال ۲۰۲۲ که FATF خطرات پولشویی و تامین مالی تروریسم مرتبط با بانکداری، فلزات و سنگ های گرانبها و املاک و مستغلات را برجسته کرد، کشور خلیج فارس که آهنربای میلیونرها، بانکداران و صندوق های سرمایه گذاری است، تحت نظارت دقیق تری قرار گرفت.
این یک کودتا برای نامگذاری مرکز تجارت مروارید و ماهی در منطقه است که اکنون پس از کشف نفت در ابوظبی در اواخر دهه ۱۹۵۰ یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است.

امارات متحده عربی به نفع این کشور از فهرست نظارت بر جرایم مالی حذف شده است

این کشور خروج از این فهرست را در اولویت قرار داده و در عملیاتی به رهبری وزیر امور خارجه و برادر رئیس جمهور محمد بن زاید آل نهیان، تلاش های خود را برای مبارزه با پولشویی افزایش داده است. جان کارتونچیک، یکی از مدیران موسسه تحقیقاتی Re/think در امارات متحده عربی گفت:
که این اقدام می تواند باعث افزایش اعتماد به کشور، جذب پول بیشتر از خارج و ایجاد احساس امنیت بیشتر در سرمایه گذاران شود.

یک بانکدار ارشد که خواست نامش فاش نشود. وی گفت: بانک ها همچنین می توانند هزینه های برخورد با مشتریان ثروتمند در کشور را کاهش دهند.
با وجود خاکستری بودن، امارات همچنان به جذب ثروتمندان جهان ادامه می دهد و پس از جنگ با اوکراین، مقصد بسیار محبوبی برای شرکت ها و ارزهای دیجیتال روسی است.

به گفته شرکت مشاور املاک نایت فرانک، تا سال ۲۰۲۲ بازار املاک لوکس دبی تنها پس از نیویورک، لس آنجلس و لندن خواهد بود، در حالی که امارات متحده عربی در سال گذشته از بلژیک به عنوان قطب تجاری پیشی گرفت. الماس های خام جهان شناخته شده اند.

با این حال، پایان عضویت با ارزیابی مقامات اروپایی مطابقت ندارد.

اتحادیه اروپا، امارات متحده عربی را به همراه بیش از بیست کشور دیگر مانند آفریقای جنوبی، کره شمالی و افغانستان در فهرست کشورهای پرخطر برای پولشویی و تامین مالی تروریسم قرار داده است.

سازمان بازارهای مالی اتحادیه اروپا (ESMA) بانک ها و سایر شرکت های اروپایی را از تجارت با شرکت تسویه کالاهای دبی منع کرد.

مارکوس ماینزر، مدیر سیاستگذاری در شبکه عدالت مالیاتی، که از شفافیت مالی حمایت می کند، گفت که حذف امارات از فهرست نشان می دهد که فهرست FATF بی اثر است.

فرمود: برای تفسیر احکام جا دارد. درک چگونگی اتخاذ تصمیمات غیرممکن است زیرا آنها پشت درهای بسته انجام می شوند.
جانی بل، مدیر جرایم مالی و پرداخت در LexisNexis RiskSolutions، گفت که امارات متحده عربی احتمالا به تقویت اقدامات خود برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم ادامه خواهد داد.

رقابت فزاینده ای بین کشورهای خلیج فارس برای توسعه بخش های غیرنفتی مانند خدمات مالی، تجارت و لجستیک و گردشگری وجود دارد. هدف اصلی این تلاش ها جذب پول از خارج است.

اقدامات انجام شده توسط امارات شامل گسترش تحقیقات مالی و تعقیب قضایی، تقویت همکاری بین المللی و همسویی مقررات دارایی مجازی با استانداردهای بین المللی است.

پایان مقاله

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا