بانک و بیمه

انتشار آمار ۸ ماهه صنعت بیمه؛ بیمه درمان صدرنشین شد

به گزارش افق میهن، اخیراً بیمه مرکزی آمار هشت ماهه صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد که بر این اساس بیش از ۵۲.۷ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۲۸۷.۵ میلیارد تومان نسبت به مدت مشابه سال قبل صادر شده است. هشت ماهه ۱۴۰۲) هشت درصد رشد در تعداد بیمه نامه های صادر شده و رشد ۶۲.۳ درصدی در حق بیمه تولیدی را نشان می دهد.

در این مدت و در هشت ماهه امسال ۱۴۷ میلیارد تومان خسارت از سوی صنعت بیمه کشور پرداخت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۹.۵ درصد رشد داشت. همچنین بر اساس این آمار ۵۶.۸ میلیون فقره خسارت پرداخت شده که نشان دهنده افزایش ۲۰ درصدی تعداد مطالبات پرداختی است. همچنین نرخ غرامت در این مدت به ۱/۵۱ درصد رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ ۹/۰ درصد کاهش داشته است.

سهم شرکت های بزرگ بیمه از بازار چقدر است؟

در این مدت، بیمه سلامت با سهم ۴۱ درصدی از کل حق بیمه تولیدی بالاترین جایگاه را در بین حوزه های بیمه ای صنعت بیمه به خود اختصاص داده است و پس از آن بیمه های مسئولیت و مازاد با ۲۳.۸ درصد، بیمه عمر و عمر با ۱۳.۳ درصد، موتور خودرو در رتبه های بعدی قرار دارند. بیمه بدنه خودرو با ۵.۴ درصد و بیمه مسئولیت با ۴.۱ درصد از سهم کل حق بیمه تولیدی. در رتبه های دوم تا پنجم، حق بیمه تولیدی جزو رشته های بیمه است.

بیمه سلامت: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماهانه دو میلیون و ۵۲۱ هزار و ۳۳۷ بیمه نامه سلامت به ارزش ۱۱۷.۷ همات صادر شد که همانطور که گفتیم در این مدت ۴۱ درصد از سهم کل حق بیمه تولیدی در بازار بیمه را نسبت به مدت مشابه سال قبل به خود اختصاص داده است. ، بیش از ۹۱ درصد رشد داشته است.

همچنین در این مدت ۵۲ میلیون و ۷۸۷ هزار و ۲۳۹ فقره خسارت بیمه سلامت به ارزش ۶۲.۷ میلیارد تومان توسط شرکت های بیمه پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰.۹ درصد افزایش خسارت داشته و میزان خسارت پرداختی ۶۴.۱ درصد افزایش داشته است. همچنین نرخ خسارت بیمه سلامت برای این دوره ۵۳.۲ درصد محاسبه شد.

بیمه مسئولیت و مازاد: در مدت مذکور ۱۸ میلیون و ۱۶۳ هزار و ۸۹۲ فقره بیمه نامه مسئولیت به ارزش ۶۸.۲ هزار میلیارد تومان صادر شد که ۲۳.۸ درصد از سهم کل حق بیمه تولید و ۳۴.۵ درصد از کل بیمه نامه های صادر شده را به خود اختصاص داده است. همچنین بخش بیمه مسئولیت و مازاد در این مدت ۴۶ درصد افزایش حق بیمه تولیدی و ۵.۴ درصد افزایش در تعداد بیمه نامه های صادر شده را به ثبت رساند.

در این مدت بیش از یک میلیون و ۲۱۲ هزار فقره خسارت به ارزش بیش از ۴۰.۴ میلیارد تومان در حوزه بیمه مسئولیت تسویه شد که نشان دهنده افزایش ۴۶ درصدی مبلغ خسارت پرداختی و افزایش ۴.۱ درصدی در تعداد مطالبات پرداختی نسبت به بیمه نامه است. مدت مشابه سال گذشته مثل پارسال نشون میده همچنین نسبت زیان دهی در این حوزه بیمه ای برای این مدت ۵۹.۲ درصد تعیین شد.

بیمه عمر: در هشت ماهه امسال ۴ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۴۷۸ فقره بیمه نامه عمر به ارزش ۳۸.۲ همات صادر شد که ۱۳.۱ درصد از حق بیمه تولیدی و ۸.۸ درصد از تعداد بیمه ها را به خود اختصاص داده است که رشد ۷۱.۷ درصدی را نشان می دهد. حق بیمه تولیدی و ۲.۲ درصد از تعداد بیمه نامه های صادر شده نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲.

همچنین در این مدت بیش از دو میلیون خسارت به ارزش ۱۶ هماتات پرداخت شد که افزایش ۳۹ درصدی در تعداد خسارت پرداختی و افزایش ۹۵ درصدی میزان خسارت پرداختی در این حوزه بیمه ای و نسبت خسارت را نشان می دهد. این حوزه بیمه در هشت ماهه امسال ۴۲ درصد محاسبه شده است.

بیمه بدنه: در این مدت ۳ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۹۰۰ بیمه نامه بدنه به ارزش بیش از ۱۵.۴ میلیارد تومان صادر شد که نشان دهنده ۵.۳ درصد حق بیمه تولید و ۶ درصد از تعداد بیمه نامه های صادر شده، رشد ۳۷.۴ درصدی در بیمه است. حق بیمه و ۷.۹ درصد در تعداد بیمه نامه های صادر شده نسبت به مدت مشابه سال قبل.

از نظر خسارت پرداختی در این حوزه بیمه ای، بیش از ۵۳۳ هزار فقره خسارت به ارزش بیش از ۱۲.۸ فقره پرداخت شد که نشان دهنده افزایش ۶.۱ درصدی تعداد خسارت پرداختی و افزایش ۴۶.۶ درصدی در مبالغ پرداختی در این مدت است. نرخ پرداخت خسارت در این حوزه بیمه ای نیز در مدت مذکور ۸۳.۵ درصد بوده است.

بیمه مسئولیت: در هشت ماهه امسال یک میلیون و ۴۹۵ هزار و ۷۶۹ فقره بیمه نامه به ارزش ۱۲ هزار میلیارد تومان صادر شده است که ۴.۱ درصد از حق بیمه تولیدی و ۲.۸ درصد از مبالغ صادره را به خود اختصاص داده است گفت: حق بیمه تولید دوره ۴۱ درصد و تعداد بیمه نامه های صادر شده نسبت به مدت مشابه سال ۱۰ درصد افزایش داشته است. ۱۴۰۲. نسبت خسارت در این حوزه بیمه برای مدت مذکور ۳۰.۷ درصد محاسبه شد.

سهم شرکت های بیمه در بازار بیمه

در این مدت سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی در صنعت بیمه به ترتیب ۸۰.۲ درصد و ۷۶.۱ درصد بوده است. البته سهم شرکت‌ها (بخش‌های دولتی و غیردولتی) و بخش‌های بیمه در دوره‌های کمتر از یک سال تغییرات زیادی را نشان می‌دهد. در بررسی سهم شرکت های بیمه از بازار، ۱۱ شرکت بیمه ایرانی با ۱۹.۲ درصد، بیمه دانا با ۱۰.۵ درصد، بیمه آسیا با ۱۰.۴ درصد، بیمه شناسایی شدند. دی با ۹.۶ درصد، بیمه البرز با ۷ درصد، بیمه ملت با ۵.۷ درصد، بیمه کوثر با ۵.۷ درصد، بیمه پاسارگاد با ۴ درصد، بیمه پارسیان با ۳.۹ درصد، بیمه سینا با ۳.۲ درصد و بیمه معلم با ۳ درصد، مجموع ۸۲.۸ درصد. کل صنعت بیمه حق بیمه تولید شده توسط خود بازار را جمع آوری می کند، ۱۷.۲ باقیمانده درصد حق بیمه توسط ۱۹ شرکت بیمه دیگر تولید می شود.

سهم شرکت های بیمه از خسارت پرداختی در بازار نیز عمدتاً ۱۰ شرکت بیمه ایرانی با ۲۳.۹ درصد، بیمه دانا با ۱۲.۶ درصد، بیمه آسیا با ۱۰.۱ درصد، بیمه بوده است. دی با ۸.۲ درصد، بیمه البرز با ۵.۲ درصد، بیمه کوثر با ۵.۲ درصد، بیمه پارسیان با ۵.۱ درصد، بیمه سینا با ۴.۱ درصد، بیمه معلم با ۳.۲ درصد و بیمه پاسارگاد با سه درصد و در مجموع با ۸۰.۵ درصد از کل بازار. پرداخت خسارت تخصیص یافته و ۱۹.۵ درصد مابقی خسارت توسط ۲۰ شرکت بیمه دیگر پوشش داده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا