اخبار اقتصاد ایران

انقلاب بزرگ در صنعت معدن و بانکداری/ ضرورت توجه دولتمران به معادن افغانستان :: افق میهن

امروز ۲۱ آبان در ماه ۱۴۰۳ مراسم عقد و مبادله سهام شرکت صنایع معدنی «کانی سازان کیمیا» با حضور مدیرعامل بانک وطیب نیا و مدیرعامل فولاد مبارکه در ساختمان مرکزی بانک پارسیان برگزار شد.

به گزارش افق میهن؛ امروز ۲۱ آبان در ماه ۱۴۰۳ مراسم عقد و مبادله سهام شرکت «صنایع معدنی صنایع کانی سازان کیمیا» با حضور مدیرعامل بانک در ساختمان مرکزی بانک پارسیان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم جواد شکرخواه، مدیرعامل بانک پارسیان با بیان اینکه ۱۳ درصد از مواد اولیه صنعت فولاد توسط گروه صنایع معدنی معدنی کیمیا تامین می شود، گفت: جوان سازی و بومی سازی از جمله دستاوردهای گروه پارسیان است. “

به گفته مدیرعامل بانک پارسیان بیش از ۵۷۰۰ محصول توسط شرکت های دانش بنیان بومی سازی شده است. سرمایه گذاری پارسیان برای ۷۰۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

الزام به خروج از بانکداری شرکتی بانک ها

وی با اشاره به اینکه بانک ها نقش موثری در سرمایه گذاری دارند، گفت: امروز شاهد بزرگترین قرارداد فروش سهام «صنایع معدنی کیمیا» هستیم و این نشان می دهد که بنگاه های اقتصادی مانند گذشته در حال فعالیت هستند و تغییر و تحولی در آن وجود ندارد. . سیاست در این موضوع تاثیری نداشته است.

شکرخواه خروج از امور بانکی را یکی از وظایف این بانک دانست و افزود: خوشبختانه امروز با امضای این قرارداد به این وظیفه عمل کردیم. این روند در عین حال موجب توسعه و ثبات بازار سهام و بورس خواهد شد. به گونه ای که این رویداد هم برای بانک و هم برای دو مجتمع معدنی پارس و فولاد مبارکه مفید خواهد بود.

مدیرعامل بانک پارسیان گفت: بانک های بزرگ با خروج از کار بانکی می توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند.

شکرخواه در پایان با تاکید بر اینکه تولید و خروج از بانکداری قطعا از اهداف ما است، تصریح کرد: از دولت محترم تشکر و قدردانی می کنیم که این حرکت را به منصه ظهور رساند، قطعا این ظرفیت توسعه خواهد یافت و برای بانک پارسیان آرزوی موفقیت داریم. . و مجموعه فولاد مبارکه و کانی را داریم.

انقلابی بزرگ در صنعت معدن و بانکداری

محمد مسعود سمیعی نژاد، مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری پارسیان نیز اظهار داشت: باعث افتخار است که بزرگترین تراکنش بانکی توسط بانک پارسیان انجام شده است و باید این را به فال نیک بگیریم.

وی با بیان اینکه مراحل اولیه این کار در سال ۱۳۹۲ انجام شد، ادامه داد: بر اساس برنامه توسعه فولاد یک سری کسری ها مطرح شد که متاسفانه فولاد وارد صنعت معدن نشد و عقب ماند. از آنجا بود که تصمیم به تشکیل و ایجاد این کنسرسیوم گرفتیم.

سمیعی نژاد افزود: باعث افتخار است که فولاد مبارکه و “کانی سازان کیمیا” تامین آتی مواد اولیه را برای سهامداران خود تضمین کردند. این مبادله قراردادی یک انقلاب بزرگ در صنعت معدن و بانکداری است.

به گفته وی، با تلاش مدیران و هیات مدیره شرکت ها تا پایان امسال تمامی ماشین آلات خارجی گندله سازی خریداری شده است.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری پارسیان با اشاره به ویژگی های منطقه سنگان گفت: وجود ۱۱ حلقه چاه آب در منطقه، وجود خطوط ریلی و زیرساخت های لازم و بزرگترین سد باطله از جمله ویژگی های سنگان است که دارای توانسته است چندین سال از آلودگی خلاص شود.

۹۵ درصد کارکنان بومی هستند

سامی نژاد تصریح کرد: تمامی پرسنل پارسیان توسط گروه فولاد مبارکه آموزش دیده اند و فولاد سبزوار یکی از بهترین شرکت های منطقه در زمینه تولید و توسعه است و یکی از باکیفیت ترین شرکت ها در زنجیره تولید محسوب می شود.

وی افزود: متاسفانه سنگان از برنامه تولید خود عقب بود و برای این منظور به فکر خرید ماشین آلات ماینینگ افتاد که پنج دستگاه PC4 در ایران وجود دارد و خوشبختانه این قابلیت در زیرمجموعه اوپال پارسیان ایجاد شده است.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری پارسیان تصریح کرد: این شرکت بیش از ۲۰ شرکت سرمایه گذاری سودآور داشته و حتی یک شرکت زیان ده نیز نداشته است. سودآوری این مجموعه قطعا با حضور فولاد مبارکه و کاوه پارس افزایش خواهد یافت.

وی افزود: گروه اوپال پارسیان با ایجاد امنیت اجتماعی و ثروت، بیش از ۳۰ میلیون کنسانتره، بیش از ۴۰۰ میلیون تن صادرات و بیش از ۵ میلیون آهن اسفنجی به بازار داخلی فروخته شده است.

سامی نژاد بر ضرورت حضور جوانان در صنعت تاکید کرد و گفت: توانستیم جوانانی را در زنجیره فولاد پرورش دهیم که سال ها برای صنعت مفید باشند. میانگین سنی پرسنل ما ۳۳ سال است و حدود ۹۵ درصد پرسنل ما بومی هستند.

آینده صنعت ما به معادن افغانستان گره خورده است

مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری پارسیان گفت: آینده صنعت ما به معادن افغانستان گره خورده است و طبق گزارش های موجود ذخایر ایران رو به اتمام است و تنها معادن سنگان باقی مانده است که در این راستا دولت باید چاره ای بیندیشد. در معادن افغانستان سرمایه گذاری کنید.

محمد یاسر طیب نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه درباره امضای این قرارداد گفت: این قرارداد بزرگترین معامله تاریخ شرکت فولاد مبارکه در سال جاری است و بزرگترین معامله بورسی و همچنین بزرگترین مشارکت معدنی شرکت فولاد مبارکه است. سالی که سودآوری گروه فولاد مبارکه را تضمین می کند. .

وی با بیان اینکه فولاد مبارکه بزرگترین تامین کننده مواد اولیه است، افزود: متاسفانه تامین مواد اولیه یکی از بزرگترین چالش های ما است. اگر کمتر درباره این موضوع صحبت می شود به دلیل تشدید چالش قطعی انرژی و محدودیت هاست.

میزان تولید فولاد به ۳۰ میلیون تن رسیده است

طیب نیا با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید فولاد ما به حدود ۳۰ میلیون تن رسیده است، گفت: ۶۳ درصد شرکت های صنعت فولاد در ایران فعالیت می کنند و متأسفانه ذخایر سنگ آهن موجود رو به اتمام است که پاسخگوی نیاز صنعت داخلی برای این صنعت است. کمتر از ۲۰ سال کشور خواهد بود، بدین منظور این سرمایه گذاری سرمایه گذاری های انجام شده برای فولاد مبارکه و گروه کاوه پارس را تضمین می کند.

مدیرعامل فولاد مبارکه افزود: در مورد فولاد مبارکه قضاوت هایی شده که این رشد حاصل رانت بوده است در صورتی که با استفاده از افراد متخصص و عاقل فعالیت های مثبت تری صورت گیرد. فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده محصولات غیرنفتی و اولین صادرکننده زنجیره صنایع معدنی در سال گذشته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا