اولین رقم برنج مقاوم به شوری معرفی می شود | «توکا» و «هستی» چه خصوصیاتی دارند
رئیس موسسه تحقیقات برنج ، با بیان اینکه در مراحل پایانی معرفی رقم برنج (انعطاف پذیر) به شوری ، افزود: “این رقم به زودی معرفی می شود.”
مریم حسینی ، رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور در مصاحبه ای با ایسنا ، با اشاره به بیش از ۵ سال تحقیقات مختلف و کشاورزی برنج در ایران گفت: “معرفی چهره های جدید و اصلاح آنها در دستور کار است.”
وی آخرین دستاورد موسسه تحقیقات برنج را به عنوان معرفی چهار ارقام جدید در سال گذشته توصیف کرد و افزود: “کشاورزان گیلان اصرار دارند که ارقام محلی را پرورش دهند ، بنابراین ما در دهه گذشته سعی کردیم مضرات ارقام محلی را تحمل کنیم و باران های فصل را افزایش دهیم که باعث برنج و برنج می شود.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور از افزایش عملکرد با استفاده از ژنوم های ارقام محلی خبر داد و خاطرنشان کرد: هدف از اصلاح انواع جدید مانند توکا افزایش عملکرد در واحد ، افزایش تحمل یا خواب ، کاهش دوره رشد و کاهش میکرو در مرحله تبدیل است.
حسینی دو ارقام “توکا” و “انسانی” را برای استان گیلان توصیف کرد و تأکید کرد: “توکا” این است که برعکس و با کیفیت خوب ، حدود ۵ ٪ عملکرد بالاتری نسبت به چهره محلی داشته باشد. “مالکیت” نیز تا پایان فصل اصلاح شده و با همکاری موسسه پایداری هسته ای کشاورزی اصلاح و معرفی شده است.
وی ادامه داد: با اشاره به استقبال از کشاورزان گیلان شرقی به گیلار ، وی ادامه داد: روش موسسه تحقیقات برنج پاسخ دادن به نیاز کشاورزان برای معرفی ارقامی است که هم از نظر کیفیت پخت و پز و هم از نظر عطر و هم در حال افزایش عملکرد در منطقه و افزایش درآمد کشاورزان است.
رئیس موسسه تحقیقات برنج اظهار داشت که جهان در مواجهه با تغییرات آب و هوا است و ما شاهد افزایش گرما ، سرماخوردگی ، سیل ، خشکسالی ، خاک شور و آب شور هستیم ، گفت: تولید پایدار با حفظ اکوسیستم کشور حاصل می شود. در این رابطه ، ما قبلاً دو رقم زمین را معرفی کرده ایم.
وی افزود: در مراحل پایانی معرفی تعداد شوری ، وی افزود: “ما به زودی اولین شکل را به شوری معرفی خواهیم کرد.”
حسینی همچنین تحقیقات آینده تحقیق در مورد تطبیق انواع هوازی و ارقام چند ساله را برای حفظ تولید در شرایط تغییرات آب و هوایی توضیح داد.
رئیس مؤسسه تحقیقاتی رایس از تهیه و ترتیب تقویم های کشاورزی مطابق با مناطق مختلف گیلان با همکاری جهاد کشاورزی و سازمان هواشناسی خبر داد و خاطرنشان کرد: برای تقویت میزان نفوذ انواع جدید ، روش اصلاحات مشارکتی و انتخاب پیش از کشت های برنج با همکاری با کشاورزان و کشاورزان با استفاده از کشاورزان و کشاورزان با کشاورزان و آژانس ها استفاده شده است.