ترندهای روز

اگر زیاد برنج می‌خورید این مطلب را از دست ندهید!

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):

اطلاعات آنلاین: ویتامین هایی که به طور طبیعی در برنج وجود دارند عبارتند از ویتامین E، ویتامین B6، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین، تیامین (ویتامین B1) و فولات. این ویتامین ها در سبوس یافت می شوند، بنابراین وقتی برنج فرآوری می شود، سبوس آن حذف می شود و آنچه باقی می ماند برنج سفید غنی از نشاسته و فاقد مواد مغذی است.

به همین دلیل برنج قهوه ای مغذی تر و برای مصرف مناسب است. علاوه بر این، غنی سازی برنج وجود دارد که آن را مغذی تر می کند و می تواند از کمبودهای تغذیه ای در جمعیت هایی که به برنج به عنوان اساس رژیم غذایی خود متکی هستند، جلوگیری کند.

برنج منبع عالی کربوهیدرات است. بیشتر کربوهیدرات های موجود در برنج سفید از نشاسته و شکر بدست می آید.

تا زمانی که برنج سفید بدون روغن یا کره پخته شود، تقریباً هیچ چربی در برنج سفید وجود ندارد. در حالی که پروتئین موجود در برنج سفید ۴ گرم در هر وعده است. برنج سفید منبع عالی منگنز و ویتامین های گروه B مانند آستین، نیاسین و ریبوفلاوین است.

برنج حاوی ویتامین های گروه B است که ویتامین های محلول در آب هستند.

ویتامین های B اجزایی هستند که از آنزیم های لازم برای متابولیسم حمایت می کنند.

گزارش شده است که ویتامین B1 دارای اثرات تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس است و ویتامین B2 برای تولید گلبول های قرمز و هموگلوبین ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا