اخبار اقتصاد ایران

ایجاد سامانه مشترک بیمه و مالیات؛ تسهیل پرداخت کارفرمایان در راه است

مدیر کل دفتر بخش دولتی و اقتصاد اسلامی وزارت اقتصاد گفت: “پیش نویس آئین نامه تسهیل ماده ۷ برنامه برنامه هفتم نوشته شده است و سیستم به زودی تأسیس می شود.

براساس اعلام وزارت اقتصاد ، علی افزالی در مورد تسهیل روند جمع آوری بیمه و جمع آوری مالیات ، با اشاره به ماده ۷ قانون برنامه ارتقاء مالیاتی و اعلام آن در سال گذشته گفت: این حکم برای بهبود محیط تجاری در هفتمین سازمان تجاری بود. فرآیندها را ایجاد کنید.

وی ادامه داد: در حال حاضر ، طبق مواد ۱ و ۲ قانون مالیات مستقیم ، کارفرمایان موظفند لیستی از کارمندان آن واحد و حقوق آنها را به آژانس مالیاتی ارسال کنند و میزان حقوق کارمندان کارمندان را کسر کنند و آنها را در لیست ماهانه به آژانس مالیاتی واریز کنند.

وی افزود: طبق قوانین مربوط به سازمان تأمین اجتماعی ، آنها همچنین موظفند کسر حق بیمه را کسر کرده و آنها را به آژانس های بیمه واریز کنند. این دو لیست ممکن است متفاوت یا یکسان باشند ، بنابراین این لیست ها می توانند یکپارچه شوند.

افزالی به نمونه ای اشاره کرد و افزود: “در اوایل دهه ۱۹۸۰ دو نوع عوارض در کشور وجود داشت و صاحبان مشاغل برخی از عوارض را پرداخت می کردند ؛ پس از آسیب شناسی قانون مکاتبات ، به اعتبار قانون ارزش افزوده رسید که همه این وظایف جمع آوری شده و صاحبان مشاغل فقط با آژانس مالیات مقابله می کنند و به بهبود محیط کسب و کار کمک می کنند و این مورد است.

افزالی تفسیر دوم را به شرح زیر توصیف کرد: این تفسیر پذیرش همان دریافت و پرداخت است. با ایجاد سیستم ، کارفرما ابتدا لیست مشترکی از بیمه و مالیات را به آژانس مالیاتی ارسال می کند تا فقط با این سیستم باشد ، آژانس مالیاتی آن را بر اساس محاسبات به سازمان های بیمه گر ارسال می کند و دروازه پرداخت در این سیستم ایجاد می شود که پس از پرداخت حق بیمه مستقیماً به بیمه گر پرداخت می شود.

مدیر کل دفتر بخش دولتی و اقتصاد اسلامی افزود: پیش نویس آئین نامه تسهیل ماده ۷ قانون برنامه هفتم ، بر اساس تفسیر دوم وزارت تعاونی ها ، کار و رفاه اجتماعی ، به عنوان متولی اصلی نوشته شده و به دولت ارسال شده است ، که هنوز توسط کابینه تأیید و تأیید نشده است. اما کمیسیون اقتصادی دولت مورد بررسی قرار می گیرد و پیش بینی می شود که هفته آینده توسط کمیسیون اصلی اقتصادی دولت بررسی شود.

وی به مهمترین چالش این موضوع اشاره کرد: با پیش نویس کتبی هیچ چالش مهمی وجود ندارد زیرا مشخص شده است که بیمه گذاران جزئیات را به آژانس مالیاتی ارائه می دهند و با تشکیل لیستی از کارفرمایان و ارسال آن از طریق آژانس مالیاتی ، اطلاعاتی را از کارفرما دریافت می کنند.

افزالی تأکید کرد: در کد ، مالیات دهندگان به عنوان یک آژانس مالیاتی مشخص نشده است و فقط پرداخت پرداخت و درب اطلاعات و پرداخت توسط کارفرما توسط بیمه گذار دیده شده است و محاسبه و تعیین سازمان های بیمه واریز شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا