ایرانیها ۵ برابر مردم عربستان، ترکیه و آمریکا حساب دارند
در طول جنگ شش روزه بین ایران و رژیم صهیونیستی ، دستگاه امنیتی این کشور با تعداد قابل توجهی از ریزپردازنده ها و هواپیماهای بدون سرنشین که ظاهراً در خانه های تیمی در ایران جمع شده بودند ، برای حمله به سیستم های دفاعی خرابکاری و مراکز حساس سرزنده ایستاد. صرف نظر از اینکه آنها خارجی بودند یا خائن داخلی ، یکی از روشهایی که می تواند به سازمان های امنیتی و اجرای قانون کمک کند این تیم ها را قبل از جنگ کشف کرد تا فعالیت های مالی و فروش حساب های مشکوک این گروه های تروریست را شناسایی کند.
این در اکثر کشورها بسیار جدی است. به عبارت دیگر ، حتی اگر این بورس اوراق بهادار توسط ارزهای دیجیتال انجام شود (ظاهراً انجام شده است) ، این گروه های تروریستی سرانجام مجبور شدند وسایل خود را مجبور به تبدیل شدن به ریال کنند تا بتوانند دستگاه ها و فعالیت های دیگری از جمله اجاره املاک را خریداری کنند ، که این امر باعث می شود فعالیت های مالی مشکوک باشد. یکی از اصلی ترین مشکلات در شناسایی این شبکه های تروریستی تنگناها در سیستم بانکی کشور است.
نکته این است که تعداد حساب های بانکی در ایران بسیار زیاد است زیرا نظرسنجی ها نشان می دهد که در هر بزرگسال ۱.۵ حساب بانکی فعال در کشورهای همسایه وجود دارد. در نه کشور فقط یک یا کمتر حساب وجود دارد. اگرچه تعداد زیادی از حساب های بانکی می تواند نشانگر پوشش گسترده خدمات بانکی باشد ، اما عدم روابط نزدیک سیستم مالیاتی و ساختار متمرکز بانکی باعث ایجاد پدیده خطرناک “حساب های اجاره ای” می شود.
این یک بستر خوب برای پولشویی ، تأمین مالی تروریسم و قاچاق کالاها ارائه می دهد. حتی اگر تأمین اعتبار فعالیت های تروریستی در ارزهای دیجیتال و فرض اینکه مشاهده این فعالیت ها امکان پذیر نیست ، ورود ۲ تا ۵ میلیون بیگانگان غیرقانونی به کشور در سالهای اخیر نشان داده است که این افراد توانسته اند زندگی کنند و از آب و حقوق اساسی مانند حقوق و دستمزد مانند حقوق و دستمزد استفاده کنند.
هر ایرانی بیش از ۵ حساب بانکی دارد
چندی پیش ، رئیس بانک مرکزی ، که بر اهمیت مقررات نظارتی و بانکی تأکید کرده بود ، تأکید کرد که تعداد حساب های بانکی در ایران اکنون به ۵ میلیون نفر رسیده است. این رقم نشان می دهد که هر شخص به طور متوسط ۲ حساب بانکی دارد. وی گفت: “این برنامه ریزی شده است که تعداد حساب های بانکی را به ۵ میلیون کاهش دهد.” وی همچنین هشدار داد که برخی از افراد حساب های بانکی خود را اجاره می دهند که باعث ایجاد پولشویی و انواع اقدامات جنایی می شود.
ایرانیان پنج برابر بیشتر از مردم عربستان سعودی ، Türkiye و ایالات متحده آمریکا هستند
به گفته رئیس بانک مرکزی ایران ، ۵ میلیون حساب بانکی در ایران وجود دارد. با توجه به جمعیت ۵ میلیون بزرگسال (از ۲ سال) به طور متوسط ۱.۵ حساب در هر بزرگسال وجود دارد. تعداد بالای حساب های بانکی در ایران قابل توجه است ، زیرا به عنوان مثال در عربستان سعودی ، تعداد کل حساب های بانکی به ۱.۲ میلیون رسیده است که ۲ میلیون بزرگسال در کشور با میانگین ۱.۵ حساب بانکی در این کشور قرار دارند.
آمار صندوق بین المللی پول و بانک جهانی نشان می دهد که این تعداد با ۱.۵ حساب به طور قابل توجهی بالاتر از کشور دوم است. پس از سنگاپور کشورهایی مانند استونی (۲.۳) ، عربستان سعودی (۱.۲) ، ایالات متحده (۱) و ترکیه (۱.۲) در رتبه با حساب های بانکی در هر بزرگسال بین حدود ۰.۵ تا ۲.۵ وجود دارد. طبق جدول ، ونزوئلا ، اوکراین ، برونئی ، کلمبیا و مالت بین ۰.۵ تا ۴.۳ هستند که این نشانگر دسترسی نسبتاً زیاد به حساب های بانکی است. کشورهایی مانند Maledives ، Ecuador ، Bangladesh ، Georgia و ازبکستان در هر بزرگسال حدود ۰.۵ تا ۵ حساب دارند.
در پایان جدول ، کشورهای بی شماری از جمله مصر (۰.۸) ، لبنان (۴.۱) ، پاکستان (۴.۱) ، نیکاراگوئه (۴.۱) و میانمار (۴.۱) وجود دارد که برای هر بزرگسال کمتر از نیمی از حساب بانکی دارند. کمترین قسمت جدول به عنوان سودان جنوبی (۱.۲) ، نیجر (۴.۱) ، جمهوری آفریقای مرکزی (۴.۱) ، چاد (۴.۱) و چین (۴.۱) کمتر از ۱.۲ حساب بانکی در هر بزرگسال دیده می شود و این بسیار کم است. میانگین کل تعداد حسابهای بانکی در هر بزرگسال بین ۰.۵ تا ۵ حساب است که ایران از بیش از ۲ حساب دور است ، با این تفاوت معنی داری در این شاخص. در بین سه کشوری که داده های آنها در نه کشور برای هر بزرگسال منتشر شده است ، در مجموع حساب وجود دارد.
هم یک فرصت و هم یک تهدید
حسن حسنخانی ، یک کارشناس اقتصادی در مصاحبه با دانشمندان ، گفت: “طبق گزارش ها ، طبق گزارش ها ، تعداد کل حساب های بانکی فعال در ایران از ابتدای انقلاب در حدود ۲ تا ۵ میلیون نفر ارزش داشته است. اما بسیاری از افراد که قبلاً یک حساب بانکی داشتند و افراد جدید گزارشی را باز کرده اند.
وی گفت: “این تعداد زیادی از حساب ها و سرانه حساب های بانکی برای هر شخص می توانند یک فرصت و تهدید باشند.” از دیدگاه مثبت ، این نشانگر ادغام بالایی مالی در ایران است. این بدان معنی است که بیشتر افراد به خدمات بانکی دسترسی دارند. یکی از دلایل اصلی این امر ، پرداخت یارانه های نقدی و سهام و خدمات دولتی دیگری برای افرادی وجود دارد که همه افراد جامعه را به داشتن حساب بانکی تشویق می کنند. به همین دلیل ، تقریباً همه دارای کارت بانکی هستند و از خدمات E -Banking بهره می برند. هدف از یارانه ها نیز با میزان استفاده از ارز فیزیکی در کشور زیر ۵ ٪ ، میزان استفاده از اسکناس ها را به میزان قابل توجهی کاهش داده است که حتی در برخی از کشورهای اروپایی حتی پایین تر از آن است. کاهش استفاده از پول نقد مزایای بسیاری دارد. از جمله شفافیت بیشتر معاملات ، کاهش هزینه های تولید و نگهداری و کاهش جرایم مانند سرقت و پولشویی. ”
ایران هنوز هیچ سیستم بانکی مرکزی ندارد!
هاسانخانی ادامه داد: “نکته قابل توجه دیگر این است که خدمات بانکی در ایران گسترده و سریع بوده است. حتی قبایل ساکن در مناطق دور افتاده نیز به خدمات بانکی دسترسی دارند. این یکی از نقاط قوت سیستم بانکی کشور است. از طرف دیگر ، حضور چنین سیستم بانکی بزرگ می تواند چنین سیستم بانکی بزرگی را ایجاد کند.
He also said: “The complete implementation of the Konbioning system can facilitate banking services and make it easier to make people benefit from the services of all banks with their national map without having an account in this bank. Unfortunately for various reasons, including the existence of financial institutions, and unhealthy banks, the implementation that is a future banks, in the banks, in the banks, in the banks, in the banks Banks that can be transferred in the banks are the banks.
حسابهای راکد باید حذف شود
Gholamreza Salami ، یک متخصص مالی گفت: “تعداد حساب های بانکی به تنهایی شاخص خوبی برای ارزیابی عملکرد سیستم بانکی نیست ، زیرا بسیاری از این حساب ها رکود کننده و بدون فعالیت اقتصادی هستند.” این حسابها معمولاً موجودی کوچکی دارند و سالها استفاده نشده باقی می مانند. یکی از نقاط ضعف سیستم بانکی ، عدم سازوکارهایی برای مدیریت این حساب ها است. توصیه می شود که حجم حسابهای رکود کننده باعث کاهش حجم حسابهای رکود کننده شود و مدیریت مالی بانک ها بهبود یافته است. “علاوه بر کاهش فشار روی سیستم ، می تواند منبعی برای سپرده ها و بیمه سپرده نیز فراهم کند.”
وی گفت: “تعداد زیاد حسابهای راکد ، ناکارآمدی سیستم بانکی را نشان می دهد ، نه رفتار مشتری ، زیرا بسیاری از حساب ها موجودات کمی دارند و سالها استفاده نشده اند.” این به دلیل عدم انگیزه ، بستن حساب ها ، نه به پولشویی یا فرار مالیاتی است. نگرانی برای امنیت بیشتر به کیفیت مکانیسم های حفاظت از تعداد حساب ها بستگی دارد. حسابهای راکد پیشنهادی از هم جدا شده و مسدود شده یا با دستورالعمل ها خاموش یا نوشته شده است تا بانک مرکزی دقیق تر شود. حساب های فعال معمولاً با اسناد مالی موافق هستند ، اما حساب های اجاره ای باید برای فعالیت های غیرقانونی مدیریت شوند. “تعداد حساب ها نتیجه دستورالعمل های قبلی است و اصلاحات آنها برای حفظ سلامت سیستم بانکی به تصمیمات هوشمندانه نیاز دارد.”