اخبار اقتصاد ایران

بادام کاران نیازمند استفاده از بذرهای اصلاح شده برای افزایش عملکرد هستند

بادام زمینی گیلان ؛ از معرفی رقم های جدید تا توسعه مکانیزاسیون

بادام گیلانی سالهاست که برای تولید بادام زمینی سخت تلاش می کند ، اگرچه این محصول یک محصول استراتژیک در استان است ، اما هرگز به عنوان برنج و چای بادام زمینی در نظر گرفته نشده است.

شهر آستانا اشرفیه با ۵ ٪ کشت بادام در گیلان قطب اصلی بادام استان است. این محصول همچنین در بندر رشت ، تالش ، رودبر ، شافت و آنزالی کشت می شود.

بادام زمینی به دلیل چربی های بالای چربی و پروتئین بالا ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سرطان و آلزایمر را کاهش می دهد.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان در مصاحبه ای با ایسنا ، با بیان اینکه برداشت بادام زمینی از ابتدا شهریور در سطح دو و نیم هکتار از زمین های کشاورزی در استان گیلان ، ۳۸۰۰ مزارع در مزارع بادام زمینی در استان کار می کنند.

صالح محمد از تولید ۱۸۰۰ تن پیله بادام زمینی خبر داد و اضافه کرد: بادام زمینی هر سال از اوایل اردیبهشت توسط بادام در منطقه کاشته شده و این محصول را تا برداشت تا مهر ادامه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، شهر آستانا اشرفیه را با منطقه زراعی ۲،۵ هکتار ، قطب اصلی بادام توصیف کرد و گفت: این محصول همچنین در راشت ، تالش ، رودبار ، شافت و بندر آنزالی کشت می شود.

محمدی محصول بادام زمینی استان گیلان را از کیفیت خوبی برخوردار دانست ، که توسط مصرف کنندگان خوب و مورد استقبال قرار گرفت: ۲ کارخانه و ۲ کارگاه سنتی در فرآیند پردازش این محصول فعال هستند.

Hashem Taleghani – Badam Gilani – در مصاحبه ای با Isna ، تولید بادام زمینی به توجه بیشتری نیاز داشت و تأکید کرد که بادام زمینی مانند همه محصولات کشاورزی دارای سه مرحله مهم کاشت ، برداشت و برداشت و برای تهیه گیاهان از جمله شخم زدن و بذر و شیر و شیر و فری ساز است.

وی گفت: کشاورزی در بخش های کوچکی از مزارع بادام زمینی نیاز به استفاده از ماشین آلات اختصاصی مانند تراکتور دارد و گفت: بسته به نوع و اندازه زمین کشاورزی ، استفاده از ماشین آلات ویژه لازم است.

کشاورز بادام به هزینه بالای شخم ها و کولتاتورها اشاره کرد و افزود: “ما انتظار داریم که سازمان جهاد استان میزان استفاده از ماشین آلات مانند تراکتور و بذر و غیره را در مزارع بادام زمینی مانند اعلام نرخ برای مزارع بادی اعلام کند.”

Talghani گفت سایر مشکلات کشت این محصول با ارزش ، عرضه کود ، به ویژه کود فسفات است که منجر به گل و کج شدن گیاه می شود و تأکید می شود: ما از کودهای یارانه ای اوره و پتاس استفاده می کنیم ، اما کودهای فسفات آزادانه خریداری می شود. برای هر هکتار ، ۵ کیلوگرم کود اوره اختصاص داده شده است که به مزارع بیشتری نیاز دارد.

وی همچنین به هزینه آزمایش خاک اشاره کرد و اظهار داشت که آزمایش خاک نقش مهمی در استفاده از کودها دارد. بادام گیلانی سالهاست که از گل (NC) استفاده می کند و برای افزایش عملکرد باید از دانه های اصلاح شده و معتبر استفاده کنیم. در همین راستا ، مرکز تحقیقات کشاورزی استان باید به مزرعه بادام زمینی کمک کند تا به کشاورزان بادام کمک کند ، در غیر این صورت واردات ارقام با کیفیت بالا می تواند منجر به افزایش تولید شود.

این کارشناس کشاورزی ، که دارای چهار هکتار از کشت بادام زمینی است ، خواستار معرفی قارچ کش های بادام زمینی توسط سازمان کشاورزی جهاد استان شد و تأکید کرد: بادام به صورت تجربی از قارچ کش ها استفاده می کنند.

وی با تأکید بر تراز زمین های کشت بادام زمینی با هدف مدیریت منابع آب تأکید کرد و گفت: تأمین به موقع آب برای بادام زمینی به عنوان یک محصول کشاورزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، بنابراین ما باید برای ایجاد آبیاری قطره ای در مزارع بادام زمینی ، امکانات ویژه ای را اختصاص دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا