بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند | حقوق بازنشستگانی که مهاجرت کردهاند واریز میشود؟
یک وکیل به بررسی ابعاد قانونی واریز حقوق کسانی که از کشور مهاجرت کرده اند و گفت: “مهاجرت به تنهایی نمی تواند دلیل بازنشستگی باشد.”
گزارش مکر امیر مسعود ، وکیل و وکیل دادگستری در ابعاد قانونی ناپیوستگی مستمری بگیر و بازنشستگان با مهاجرت و ترک کشور ، گفت: طبق مقررات سازمان تأمین اجتماعی ، دریافت بازنشستگی بازنشستگی یا سایر بازنشستگان طولانی مدت مانند ناتوانی یا بازنشستگی ، پس از آن ، می توان از نظر عوارض و یا بازنشستگی ها ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، می توان از نظر عوارض و یا بازنشستگی ها ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، از نظر بازنشستگی و یا بازنشستگی ، پس از آن ، می توان از نظر عوارض و یا بازنشستگی ها ، پس از آن ، پس از آن ، پس از آن ، می توان از نظر عوارض و یا بازنشستگی ها ، پس از آن ، یا یک شخص پس از بازنشستگی. مانند معلولیت
وی گفت: “نکته مهم این است که اصل پرداخت این حقوق بازنشستگی به طور کلی هیچ ارتباطی با شهروندی یا محل زندگی ندارد.” به عبارت ساده تر ، شخصی که بازنشسته شده است یا شرایط بازنشستگی طولانی مدت را دارد ، حتی اگر از ایران مهاجرت کند یا در کشور دیگری زندگی کند ، صرفاً به دلیل مهاجرت قطع نمی شود.
البته این استثنا وجود دارد که اگر شخصی به طور کلی و به طور رسمی تابعیت ایرانی خود را ترک کند و این کار را مطابق با مقررات قانونی مربوطه انجام دهد ، ممکن است شرایط خاصی وجود داشته باشد که در این صورت ، قطع ارتباط یا عدم پرداخت حقوق بازنشستگی قابل بررسی است.
این وکیل تأکید کرد که در هر یک از مفاد قانون تأمین اجتماعی ، هیچ اشاره ای به مهاجرت یک بازنشسته یا مستمری بگیر وجود ندارد ، دلیلی برای قطع حقوق بازنشستگی.
در پایان ، وی افزود: “در حقیقت ، اصل این است که مستمری بگیر به طور مرتب پرداخت می شود و فقط در شرایط خاصی که قانون بیان کرده است ، می توانند قطع شوند. اما مهاجرت به تنهایی اینگونه نیست و بر ادامه پرداخت تأثیر نمی گذارد.