بانکها باید به دو مقوله «نوآوری» و «تاب آوری در برابر تغییرات» توجه جدی داشته باشند
به گزارش افق میهن، فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک کشاورزی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه معاملات و نشست فنی «تاب آوری و نوآوری در اکوسیستم صنعت مالی و بانکی» با اعلام این خبر افزود: سرعت تحولات در بخش بانکی و نیازها. و خواسته های مشتریان به گونه ای است که بانک ها باید بر اساس این تغییرات برنامه ریزی و عمل کنند.
مدیرعامل بانک کشاورزی با تاکید بر لزوم ارائه محصولات نوآورانه توسط بانک ها برای حفظ مشتریان و افزایش سهم بازار، گفت: همزمان با اقدامات نوآورانه، بانک ها باید مدیریت ریسک را برای پاسخگویی سریع در نظر بگیرند. روند و در غیر این صورت، اگرچه با خطرات جدی روبرو هستند، به سایر رقبا اجازه می دهند که رهبری را بر عهده بگیرند.
وی ویژگی اساسی «نوآوری» در سازمانهای چابک را «ساختارمند و نظاممند» دانست و افزود: در سازمانها و بوروکراسیهای بزرگ، مقاومت سازمانی در برابر نوآوری وجود دارد، اما در عین حال باید آن را کاهش داد و از بین برد. در عین حال تقویت آن.» تاب آوری سازمان، ایجاد راهکارهای منطقی و عملیاتی.
فرخ نژاد با اشاره به تجربه بانک کشاورزی در ترویج فرهنگ نوآوری و تشویق کارکنان این بانک به معرفی ایده های جدید و تمهیدات همه جانبه برای تبدیل ایده های برتر به محصول، گفت: مهمترین راهبرد تسریع تحول و نوآوری، انجام این مهم است. .» در عین حال سازه ها تقویت می شوند. بانک این تغییرات را همراهی می کند.
وی افزود: آموزش، ارزیابی فعالیت های توسعه ای، ارتباط نزدیک با استارت آپ های فین تک و سایر بسترهای فناوری اطلاعات از دیگر مواردی است که باید در این مسیر مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل بانک کشاورزی بر فعال سازی ذهن های خلاق به عنوان یک ظرفیت ارزشمند سازمان برای ارائه ایده های نوآورانه تأکید کرد ، با توجه به: این روند مؤثر خواهد بود اگر علاوه بر مدیریت خطرات موجود در این زمینه ، نیز وجود داشته باشد تعامل بین نوآوری و تاب آوری سازمان. تولید کننده تاسیس شد و حرکتی مستمر به سمت بیشترین انطباق ممکن با نیازهای مشتریان وجود دارد.