اقتصاد جهان

بانک دانمارکی: با آمدن ترامپ دلار سقوط می کند

به گزارش خبرگزاری افق میهن به نقل از راشاتودی، بانک ساکسو دانمارک فهرست سالانه «پیش‌بینی‌های عجیب» خود را منتشر کرد و رویدادهای احتمالی را که می‌تواند بازارهای مالی جهانی را در سال ۲۰۲۵ متزلزل کند، بررسی کرد.

بانک سرمایه‌گذاری پیش‌بینی می‌کند که جهان در سال آینده به دنبال جایگزین‌هایی برای دلار آمریکا خواهد بود، زیرا دولت جدید دونالد ترامپ، با کمک وزارت کارآمدی دولت ایلان ماسک، تعرفه‌های بالایی بر واردات وضع کرده و هزینه‌های دولتی را کاهش می‌دهد.

جان هاردی، استراتژیست ارشد اقتصاد کلان در بانک ساکسو گفت: پیامدهای این حرکت برای دلار آمریکا در تجارت جهانی ویرانگر خواهد بود زیرا عرضه دلار لازم برای حفظ سیستم جهانی دلار قطع خواهد شد و به طور متناقض، این می تواند همچنین منجر به افزایش موقت و کوتاه مدت قدرت دلار می شود.

بر اساس این گزارش، ارزش بازار ارزهای دیجیتال در بلندمدت چهار برابر می شود و به بیش از ۱۰ تریلیون دلار می رسد، در حالی که ارزش دلار در برابر ارزهای اصلی ۲۰ درصد و در برابر طلا ۳۰ درصد کاهش می یابد.

تحلیلگران بانک مستقر در کپنهاگ همچنین پیش‌بینی کردند که ارزش بازار انویدیا، یکی از تولیدکنندگان تراشه پیشرو در جهان، می‌تواند ارزش بازار اپل را دو برابر کند و با عرضه تراشه انقلابی بلک‌ول با ۲۰۸ میلیارد ترانزیستور، جایگاه آن تقویت شود.

این بانک اعلام کرد: با تشدید رقابت در حوزه هوش مصنوعی، هیچ شرکت یا دولت برتری نمی‌خواهد در این صنعت عقب بماند و با توجه به افزایش شدید هزینه‌های برق برای مراکز داده هوش مصنوعی، این امر سیری ناپذیر است بانک اعلام کرد، تقاضا برای چیپ‌های بلک‌ول انویدیا قوی‌تر و اقتصادی‌تر افزایش خواهد یافت. این شرکت را به سودآورترین شرکت تاریخ تبدیل می کند.

این می تواند قیمت سهام انویدیا را از سطح فعلی نزدیک به ۱۳۹ دلار به “بالای ۲۵۰ دلار” برساند و بازار را برای سقف قیمتی احتمالی به چالش بکشد. کشتن

در این گزارش آمده است رویداد دیگری که می تواند بازارهای جهانی را متزلزل کند، اجرای ۵۰ تریلیون یوان (۷ تریلیون دلار) محرک مالی توسط چین در سال ۲۰۲۵ و پس از آن برای تقویت اقتصاد این کشور است.

چارو چانانا، استراتژیست ارشد سرمایه‌گذاری در Saxo، نوشت: «بسیاری از این هزینه‌ها مستقیماً از طریق ارز دیجیتال e-CNY به جیب مصرف‌کنندگان سرازیر می‌شود، بنابراین به جای اینکه صرف پرداخت بدهی شود، مستقیماً به اقتصاد سرازیر می‌شود.»

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا