بررسی ابعاد مختلف آییننامه ایجاد صندوقهای سرمایهگذاری املاک و مستغلات
کارشناس بازار سرمایه جنبه های مختلف کد ایجاد صندوق های املاک و مستغلات را مورد بررسی قرار داد و تأکید کرد: این کد می تواند منجر به شکل گیری یک سیستم کارآمد و شفاف در مدیریت دارایی دولتی شود.
هفته گذشته ، معاون اول رئیس جمهور حکم کابینه را به عنوان “صندوق املاک و مستغلات” برای اجرای تصویب کرد. محمد رزا آگام محمد سامسر ، متخصص در بازار سرمایه ، تأثیرات “صندوق های سرمایه گذاری در املاک و مستغلات” را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و آن را گامی مهم برای ترکیب بازار املاک و مستغلات با بازار سرمایه و بهبود بهره وری دولت ، دارایی های قابل توجه و تقویت بازار سرمایه دانست.
کارشناس بازار سرمایه جنبه های مختلف کد ایجاد صندوق های املاک و مستغلات را مورد بررسی قرار داد و تأکید کرد: این کد می تواند منجر به شکل گیری یک سیستم کارآمد و شفاف در مدیریت دارایی دولتی شود.
محمد رزا آقام محمد سامسر گفت که این باره گامی اساسی در جهت ترکیب بازار املاک و مستغلات با بازار سرمایه است و افزود: “از این طریق ، سازمان های دولتی باید دارایی های غیر قابل تحمل خود را شناسایی کرده و آنها را به صندوق های سرمایه گذاری منتقل کنند.” این مرحله نه تنها شفافیت در معاملات را افزایش می دهد ، بلکه با تولید نقدینگی به تأمین مالی منابع مالی برای پروژه های اقتصادی کشور نیز کمک می کند.
آقام محمد سامسر همچنین به نقش نیمکت های آپارتمانی اشاره کرد و گفت: “این بانک مسئول ثبت نام و ارزیابی دارایی های منتقل شده به وجوه به همراه بورس ، اوراق بهادار و سرمایه آپارتمان است.” یکی از مهمترین مزایای این پروژه ، دامنه عمومی واحدهای سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار است که نظارت عمومی ، رقابت سالم و کارآمد در بازار را ارائه می دهد.
کارشناس بازار سرمایه در رابطه با این صندوق معافیت مالیاتی را خاطرنشان کرد و گفت: “کلیه معاملات مربوط به املاک و مستغلات از مالیات معاف هستند ، که باعث کاهش فروش و هزینه تجارت می شود و بهره وری اقتصادی را بهبود می بخشد.”
سرانجام ، وی ابراز امیدواری کرد که این حرکت منجر به شفافیت بیشتر و استفاده بهینه از منابع دولتی و تقویت بازار سرمایه شود که این امر اقدامات بزرگی را برای پیشرفت اقتصادی کشور انجام می دهد.
منبع: سنا