فناوری

بررسی چالش‌ها و مزایای فضای ابری در رویداد «تحول دیجیتال با زیرساخت ابری» ایرانسل

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

رویداد “تحول دیجیتالی با زیرساخت های ابری” توسط آکادمی ایراننل و واحد تجاری سازمانی اپراتور با یک صفحه تخصصی ، سخنرانی توسط فعالان در این زمینه و نمایش قابلیت های جدید زیرساخت های ابری (IAAS) برگزار شد.

به گفته روابط عمومی ایرانسل ، “تحول دیجیتال با زیرساخت های ابری” ، ۲ بنمن در آکادمی ایراننل در آکادمی ایراننل با مشارکت فناوری و فعالان زیرساخت ابری برگزار شد.

در بخش سخنرانی های این رویداد ، مجید پورنیا ، مدیر کل تجارت سازمانی ایرانیا ، محمد سابری ، مدیر Dibaraian ، Niloufar Karimi (مدیرعامل شبکه هوشمند و حمید رضت قااوامی ، یک کارشناس و کارشناس ابری ، موضوعاتی از این دست را توضیح داد. ” محاسبات ابری در تحول دیجیتال سازمانها “،” مدل های تجاری مبتنی بر ابر “و” استراتژی های محاسبات ابری و چالش های آن “.

تحول و اطلاعات دیجیتال با استفاده از فن آوری های جدید

“استراتژی ما در ایرانکل این است که علاوه بر ایجاد زیرساخت های ارتباطی پیشرفته ، استفاده از فناوری های جدید ، مسیر تحقق تحول دیجیتال و هوشمند در صنایع مختلف. بسیاری از مشاغل به دنبال خدمات ابری قابل اعتماد ، پایدار و بومی هستند تا بدون نگرانی از آن استفاده کنند. تحریم ها ، دسترسی به خدمات بین المللی یا چالش های امنیتی ، این خلاء را در بازار مشخص کرد و تصمیم گرفت یک راه حل جامع ابری ارائه دهد که از نظر فنی و از نظر امنیت و پشتیبانی مطابقت داشته باشد.

علاوه بر این ، مدیرعامل Dibaraian Sabri با اشاره به تاریخچه محاسبات ابری ، توضیحاتی در مورد مدل های سرویس ابری ارائه داد و گفت که حجم بازار خدمات ابری در سطح جهان در حال گسترش است. ما می توانیم با درک بازیگران اصلی جهان ، به روزرسانی و دانستن اخبار جدید در این زمینه ، به بهبود آن کمک کنیم. بحث در مورد یادگیری ماشین و محاسبات کوانتومی سبز نیز یکی دیگر از موضوعات در جهان است که باید در ایران در نظر گرفته شود.

همچنین ، کریمی مدیرعامل شبکه هوشمند ICTH ، استراتژی ها ، چالش ها و بهترین راه برای مهاجرت به محاسبات ابری را توضیح داد و گفت: انتقال فرآیندهای دیجیتالی سازمانی و مشاغل به سرور ابر می تواند برای مشاغل که به دنبال کاهش هزینه های فیزیکی داده ها هستند ، مؤثر باشد مراکز این امر نیاز به برنامه ریزی دقیق در سازمان های تجاری و متقاضی دارد. علاوه بر این ، استفاده از محاسبات ابری نیاز به آموزش دارد که می تواند یکی از چالش های محاسبات ابری باشد.

قوامی ، مشاور و متخصص محاسبات ابری ، به تأثیرات مثبت این زمینه در صنعت ارتباطات اشاره کرد و گفت: نقش شرکت های فعال در زمینه ارتباطات در زمینه توسعه فضای ابری بسیار مؤثر بوده است. استفاده از محاسبات ابری در محیط تجاری می تواند هزینه ها را کاهش دهد. در حقیقت ، استفاده از فن آوری های دیجیتالی مانند محاسبات ابری می تواند عملیات را ساده کند و کار تکراری را به صورت خودکار انجام دهد تا بیشترین وقت و منابع مورد نیاز برای انجام کارها را انجام دهد.

رونمایی از قابلیت های جدید داشبورد ابر IAS IAAS

در بخش دیگری از این مراسم ، ایراننل اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال خود را در ایران ، پلت فرم زیرساخت ابری (IAAS) نشان داد و از خدمات و توانایی های جدید خود رونمایی کرد.

حسین علی تابر ، مدیر تیم محاسبات ابری ایراننل ، داشبورد ابری IAAS را توضیح داد و امکانات و خدمات جدیدی را که این پلت فرم برای ذینفعان ارائه می دهد ، توضیح داد. این موارد شامل CloudPlace ، پردازش گرافیکی (GPU) ، حملات DDOS ، شبکه های خصوصی ابر (VPC) ، رزرو عمومی IP و خدمات مدیریت دیسک ، به روزرسانی های پشتیبان و عکس فوری است که هر یک می تواند شرایطی را برای بهبود فرآیندهای کاری صنایع و افراد مختلف ایجاد کند.

علاوه بر این ، با حضور مدیران و متخصصان محاسبات ابری ، در یک صفحه تخصصی ، آینده ابر و روندهای آینده نیز مورد بررسی قرار گرفت. در این پانل تخصصی ، محسن آکباری ، مدیر کل زیرساخت های فناوری اطلاعات ، مدیر محصول Arjang Mousavi از زیرساخت های Topsi ، Morteza Javan ، بنیانگذار Cloud Computing ایران ، و مدیر مرکز نوآوری و شتاب Borna و مصطفی غنباری ، مدیر بازرگانی Cloud Cloud Dijikala سابق و مشاور مشاغل و مشاور تجاری Cloud Work در مورد چالش ها و فرصت های آینده ابر بحث و گفتگو کرد.

پذیرش بیشتر و رشد محاسبات ابری بسته به سیاست مناسب

مدیر کل زیرساخت فناوری اطلاعات Irancell به چالش های سرویس محاسبات ابری در پانل اشاره کرد و در مورد اینکه چه چالش هایی با هر یک از ذینفعان محاسبات ابری از جمله ارائه دهنده خدمات ، مشتریان ، قانونگذاران و تنظیم کننده ها و اکوسیستم ابری روبرو است ، باید پاسخ دهد. راه خوبی برای این چالش ها داشته باشید. با توجه به اهمیت حمایت از داده ها ، قوانین دقیق نیز باید انجام شود. علاوه بر این ، رویکرد ابر بومی در توسعه خدمات و برنامه ها می تواند منجر به پذیرش سریعتر و رشد بیشتر زیرساخت های محاسباتی ابری در کشور شود.

پس از پانل ، موسوی ، مدیر محصول زیرساخت TEPSI ، از هزینه بالای محاسبات ابری گفت و گفت: “استفاده از فضای ابری برای مشاغل زیاد است ، بنابراین ما باید بتوانیم با درک دقیق خدمات مختلفی ارائه دهیم از بازار و نیازهای مشاغل.

بنیانگذار جوان جامعه محاسبات ابری ایران و مدیر مرکز نوآوری و شتاب بورنا ، که در ابر تضعیف شده است ، گفت: “در سالهای اخیر ، ما با مسئله ابرهای پراکنده در ایران روبرو شده ایم.” این ، همراه با ضعف در قوه مقننه ، همچنین در بحث امنیت و امنیت شرایط پیچیده ای ایجاد کرده است.

غنباری ، مدیر سابق تجارت ابر Digikala و مشاور تجارت ابر ، با اشاره به تجربه قبلی خود در راه اندازی یک سکوی ابری ، گفت که انجام این کار یک کار بسیار چالش برانگیز است. از طرف دیگر ، ما همچنین با مسئله جذب سرمایه حرفه ای انسانی روبرو شدیم. البته این یک چالش در همه فضاهای تخصصی است. علاوه بر این ، استفاده پرهزینه از این فناوری نیاز به درک دقیق نیازهای بازار دارد تا بتوانیم خدمات مناسبی را ارائه دهیم.

در پایان این رویداد ، شرکت کنندگان در پانل ها و بخش های مختلف این مراسم گواهی رسمی دریافت کردند.

Irancell در ۱ بیه در ماه تماس ، کسانی که علاقه مند به حضور در این رویداد تا ۵ بیه هستند ، آنها این فرصت را دارند که فرم ثبت نام را در وب سایت آکادمی ایراننل پر کنند. از شرکت کنندگان دعوت شد تا پس از ثبت نام و انجام ارزیابی های لازم ، در این رویداد شرکت کنند.

واحد تجاری سازمان ایرانیال با همکاری آکادمی ایرانل ، فرصتی را برای مدیران فناوری ، توسعه دهندگان و صاحبان مشاغل فراهم می کند تا مزایا و آینده محاسبات ابری در ایران و از استراتژی های جدید زیرساخت های ابری را برای رشد معرفی کنند. و از توسعه تجارت آنها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا