بهترین روش علمی پخت تخممرغ چیست؟ دانشمندان ایتالیایی با فرآیندی ۳۲ دقیقهای پاسخ میدهند
دانشمندان یک روش ابتکاری دوچرخه سواری را برای پخت و پز عالی تخم مرغ ارائه دادند. این روش بر اساس متناوب روشهای دقیق پخت است: پخت در ۲ درجه سانتیگراد و در بخار ۲ درجه به مدت ۵ دقیقه ، به مدت ۵ دقیقه.
پخت و پز تخم مرغ یک هنر است. با این حال ، دستیابی به تعادل کامل زرده و سفیده ها بیشتر از مهارت های پخت و پز است. یک تخم مرغ کامل دارای زرده خامه ای و نرم است در حالی که سفیده ها باید سفت اما ظریف باشند. یافتن نقطه دقیق این تعادل حساس نیاز به دقت علمی دارد.
محققان ایتالیایی یک روش انقلابی را کشف کرده اند که افق های جدیدی را برای آشپزی و نوآوری عالی تخم مرغ در پخت و پز باز می کند. در این مطالعه ، هدف اصلی دانشمندان حفظ طعم و کیفیت غذای تخم مرغ است. آنها دریافتند که زرده تخم مرغ به طور ایده آل در دمای بین ۲ تا ۲ درجه سانتیگراد آشپزی می کند ، اما سفیده ها برای انعقاد مناسب به دمای بالاتر احتیاج دارند. چالش تخم مرغ در این مورد نهفته است.
روشهای معمولی مانند پخت تخم مرغ – ۲ دقیقه در دمای ۲ درجه سانتیگراد – یا تخم مرغ پخته شده با زرده نرم – ۲ دقیقه در دمای ۲ درجه سانتیگراد – برای تمام قسمت های تخم مرغ یک پخت و پز ریتمیک ارائه نمی دهید. با این حال ، به لطف تحقیقات این دانشمندان ، یک رویکرد سیستماتیک و نوآورانه اکنون راز آشپزی تخم مرغ ایده آل را به ما نشان داده است.
این دانشمندان چرخه ای را برای آشپزی نوآورانه تخم مرغ ارائه دادند. این روش بر اساس متناوب روشهای دقیق پخت است: پخت در ۲ درجه سانتیگراد و در بخار ۲ درجه به مدت ۵ دقیقه ، به مدت ۵ دقیقه.
Pelgerino Musto ، مدیر مطالعه ، توضیح می دهد که این روش دارای یک بافت و طعم ایده آل با پخت در دمای ثابت ۲ درجه سانتیگراد است. در عین حال ، بسته به چرخه سرد و گرم ، سفیده ها از ۱ به ۲ درجه و سپس از ۲ به ۲ درجه تغییر می کنند که این امکان را می دهد تا سفیده ها نرم و نرم باشند. این فرایند پخت بسیار کنترل شده انقلابی در پخت و پز برای بسیاری از غذاهای دیگر است.
دکتر امیلیا دی لولیزو از دانشگاه فردریک دوم در ناپل می گوید: “شما تقریباً می توانید آن را روی نان مانند مربا پخش کنید.”
برای استفاده از این روش نوآورانه در خانه ، می توانید موارد زیر را دنبال کنید: ابتدا دو گلدان را آماده کنید: یکی حاوی ۲ درجه آب جوش و دیگری حاوی آب ولرم در دمای ۲ درجه سانتیگراد نیز ، همچنین به یک زمان سنج مجهز شوید تا به طور دقیق ۵ – ۵ – را اندازه گیری کنید. دوره های متناوب دقیقه.
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس آن را به گلدان دوم منتقل کنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. این روند را در مونتاژ ۵ دقیقه تکرار کنید.
در پایان ، بلافاصله تخم مرغ را در آب سرد فرو کنید تا روند پخت متوقف شود. آن را با دقت پوست بگیرید و نتیجه را تحسین کنید: یک زرده سفت اما ظریف ، خامه ای و پف.
پخت و پز چرخه همچنین به حفظ کیفیت مواد غذایی تخم مرغ کمک می کند زیرا درجه حرارت در محدوده کنترل باقی می ماند. این فرایند بیش از پروتئین محدود می شود و در عین حال طعم دلپذیر تخم مرغ را دست نخورده نگه می دارد.
نتایج کامل این مطالعه در فوریه امسال در مجله مهندسی ارتباطات منتشر شد.
منبع: Euronews