به دلیل سوء مدیریت و عدم اراده سهامداران هیچ عزمی برای راهاندازی مجدد مجتمع ذوب آهن فولاد خزر مشاهده نمیشود
مدیر کل سممت گیلان با اشاره به بدهی انباشته ۲ میلیارد تومانس به شرکت برق منطقه ای استان ، گفت: قطع برق این مجتمع منجر به توقف کامل تولید و بیکاری چهار کارمند شده است. این مجتمع با اشتغال حدود ۲ نفر ، از ۲ نفر ، از ۱ DED در فعالیت تولید در ۶ مه مختل شده است.
طبق پایگاه داده اطلاعات Diarmirza ، مجتمع فولادی استیل خزر در استان گیلان به عنوان یکی از مهمترین واحدهای صنعتی در زمینه تولید فولاد و محصولات فولادی تأسیس شد. این مجتمع در دهه های گذشته با هدف تأمین نیازهای داخلی به محصولات فولادی و کاهش وابستگی واردات راه اندازی شده است.
مجتمع فولادی استیل خزر با استفاده از فن آوری های UP -to -date و نیروی کار تخصصی ، به یکی از اصلی ترین مراکز تولید فولاد در شمال کشور تبدیل شد و با ایجاد اشتغال برای صدها نفر توانست نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه ای داشته باشد.
با این حال ، این مجتمع در سالهای اخیر با چالش های جدی روبرو شده است. مشکلاتی از قبیل سوء مدیریت ، بدهی معوق به بانک ها و موسسات مالی و اختلالات ناشی از برق و گاز ، منجر به کاهش فعالیت های تولیدی و در برخی موارد کاملاً بسته شد.
اکنون در آستانه سال جدید و پایان پایان ، زمزمه هایی از بسته شدن این مجموعه و اصلاح و بیکاری کارگران کارخانه در شب عید وجود دارد ، جایی که ما موضوع را از مدیر کل Semit Gilan دنبال کردیم.
تیمور پورهیداری ، مدیر کل سممت گیلان ، امروز در مصاحبه ای با Tasnim ، با ابراز مشکلات جدی در مجتمع فولاد کاسپین ، از اختلال در فعالیت های تولید این شرکت به دلیل مشکلات اداری ، سوء مدیریت و عدم برنامه ریزی مناسب خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: این مجتمع با اشتغال در حدود ۵ نفر ، از ۲ نفر ، از ۱ دس او در ماه مارس در فعالیت تولید مختل شده است و افزود: “مشکلات ناشی از عدم تأمین اعتبار مناسب ، بدهی معوق به بانک ها و موسسات مالی نیز به عنوان قطع برق ، تولید و فعالیت های نیمه فعال شرکت را کاهش داده است.
به گفته مدیرکل سممت گیلان ، “بدهی انباشته ۲ میلیارد تومانس به شرکت برق منطقه ای استان منجر به قطع برق کامل و توقف کامل تولید شده است که منجر به بیکاری چهار نفر شده است.” این شرکت است. ” همچنین در مواجهه با بدهی قابل توجهی به شبکه بانکی ، و تلاش شده است تا این بدهی ها را از طریق کارگروه موانع تولید تقسیم و اختصاص دهد. “
Pourhydari با اشاره به اقدامات انجام شده برای حمایت از تولید ، گفت: تلاش ها ، مشارکت در ۱ دی”این در تولید و فعالیت غیرفعال کاملاً مختل شد.”
او همچنین به شرکت بازگشت تا در تاریخ ۱ کار کند فروردین ۲۰۱۴ با مشارکت شرکت توسعه Arjan Pi و گفت: “این همکاری در تولید و بودجه بود ، اما پس از چند ماه ، دوباره به دلیل بدهی سنگین و اراده همه سهامداران در اداره کارخانه ، بسته شدن واحد صنعتی شکل می خورد. “
مدیر کل سممت گیلان گفت: “این شرایط می تواند منجر به تشکیل اجتماعات کارگران در واحد شود.” به گفته کارشناسان اداره کل SEMIT ، که هفته اول این هفته برگزار شد ، واحد تولید اکسیژن فعال و خط تولید بیل فولادی منفعل بودند و به جز پرسنل امنیتی و حفاظت ، بقیه کارمندان و کارگران حضور نداشتند! “
پورهداری تأکید کرد: “علیرغم پیگیری و تلاش مقامات استانی و مصوبات شورای استان ، به دلیل سوء مدیریت و عدم اراده ، هیچ فداکاری به این شرکت وجود ندارد ، که این موضوع مختل کردن سیستم ، سیستم اقتصادی و اجتماعی است.” این به توجه جدی به مقامات نیاز دارد. “
انستیتوی المام السادیق آل -سالام ، لوتوس افلاک زارین و شرکت آروند پاندار لوتوس سهامداران اصلی کارخانه هستند.