تأثیر شگفتانگیز غذای خانگی؛ پرهیز از فستفود میتواند کاهش وزن را دوبرابر کند
پخت و پز غذاهای کم چربی در خانه می تواند وزن را تا دو برابر بیشتر از خوردن غذاهای آماده شده کاهش دهد.
آیا غذاهایی که از صفر در خانه می سازیم واقعاً تأثیر بیشتری بر لاغر دارند؟ در یک مطالعه جدید ، دانشمندان پاسخی شدید به این سؤال داده اند. برای اولین بار ، محققان در یک مطالعه بالینی و ساختاری به این نتیجه رسیده اند که یک رژیم غذایی مبتنی بر غذاهای کم چربی نه تنها در کاهش وزن مؤثر است ، بلکه به میزان قابل توجهی تمایل به پرخوری و وسوسه را کاهش می دهد. چاقی نه تنها مربوط به کالری است ، بلکه نحوه تهیه و پردازش پردازش مواد غذایی را نیز مرتبط می کند.
به گفته گاردین ، این تحقیق با مقایسه دو گروه با دو رژیم غذایی آغاز شد ، اما با همان ارزش غذایی. یکی مبتنی بر غذاهای فوق العاده غذایی و دیگری شامل غذاهای طبیعی است. به عنوان مثال ، گروه اول پروتئین و لازانیا تهیه شد ، اما گروه دوم روز خود را با نسیم در شیر و ماست و شام آنها با ماکارونی خانگی به پایان رساند. نتیجه نهایی ساده اما چشمگیر بود: افرادی که از رژیم غذایی پایین پیروی می کردند بیشتر از گروه دیگر از دست داده بودند.
کریس ون تولکن ، پزشک ، نویسنده و یکی از محققان اصلی این مطالعه ، می گوید سیستم جهانی تغذیه امروز ، به ویژه با اشباع بازار غذاهای ارزان و ناسالم ، چاقی را گسترش می دهد. وی تأکید می کند که غذاهای سطحی ، صرف نظر از میزان چربی ، شکر یا نمک ، نقش مستقلی در اثرات منفی بر سلامتی دارند. به گفته ون تولون ، سیاست گذاران باید به عوامل ساختاری مانند تأثیر شرکتهای بزرگ صنایع غذایی بر عادات تغذیه ای مردم مراجعه کنند.
این تحقیق توسط کالج لندن و مجموعه ای از بیمارستان های دانشگاه برای پر کردن شکاف در تحقیقات معتبر در مورد اثرات واقعی غذاهای فوق العاده غذایی بر سلامت انجام شده است. این یافته ها به وضوح نشان می دهد که غذاهای ساده و پخت و پز خانگی نه تنها برای کاهش وزن مؤثر هستند بلکه یک سبک زندگی سالم تر نیز دارند.
غذاهای کم فرهنگ با تعریف علمی ، از جمله غذاهایی مانند میوه ، سبزیجات ، گوشت ، ماهی ، غلات کامل و لبنیات مانند ماست ، فقط دستخوش تغییرات جزئی شده اند. در مقابل ، غذاهای فوق العاده ترکیبی از مواد افزودنی صنعتی مانند طعم های مصنوعی ، مواد نگهدارنده و امولسیون هایی هستند که جایی در آشپزخانه خانگی ندارند.
این گروه پس از مطالعه رژیم غذایی آدرنال به طور متوسط ۵ کالری در روز مصرف کردند و حدود یک درصد از وزن خود را از دست دادند. اما گروهی که دارای کمترین کالری در روز کمتر می خوردند و دو درصد کاهش وزن داشتند ، سهم عمده ای از چربی بدن. محققان تخمین زده اند که اگر این روند ادامه یابد ، کاهش وزن سالانه برای مردان به حدود ۲ ٪ و برای زنان برای زنان خواهد رسید.
ساموئل دیچن ، نویسنده اصلی این مطالعه ، توضیح می دهد که اگرچه همه غذاهای فوق العاده غذایی لزوماً لزوماً ناسالم نیستند ، اما بافت کالری نرم و زیاد کالری می تواند پایه و اساس پرخوری را فراهم کند.
این مطالعه شامل ۲ بزرگسال با شاخص توده بدنی بود که در محدوده چاقی قرار می گیرد. شرکت کنندگان ابتدا هشت هفته یکی از رژیم های غذایی را دنبال کردند ، سپس به مدت چهار هفته به رژیم معمول خود بازگشتند و سپس هشت هفته دیگر رژیم دوم را امتحان کردند.
هر دو رژیم مطابق با دستورالعمل های رسمی تغذیه سالم دولت انگلیس بودند. غذاها با کالری بیشتری نسبت به نیازهای روزانه شرکت کنندگان به خانه خود تحویل داده می شدند و به هر شخص اجازه می داد بدون اجبار یا محدودیت به دلخواه غذا بخورد.
پرسشنامه هایی که برای ارزیابی میل به خوردن غذا استفاده می شدند ، نشان می داد که افرادی که دارای کمتری هستند رژیم کمتری داشتند و توانایی خود را برای مقاومت در برابر وسوسه ها افزایش می دادند. این شایان ذکر است ، زیرا کاهش وزن معمولاً باعث افزایش هوس می شود.
محققان پیشنهاد می کنند که دولت ها از سیاست هایی مانند هشدار دادن به برچسب زدن ، ممنوعیت تبلیغات ، مالیات پله بر روی غذاهای ناسالم و یارانه غذاهای سالم برای مقابله با چاقی و بهبود الگوهای تغذیه ای افراد استفاده می کنند.
آدریان براون ، نویسنده تحقیقاتی با اشاره به جنبه اقتصادی داستان ، می گوید که در بحران اقتصادی فعلی ، بحران اقتصادی تأثیر جدی در افق میهن مواد غذایی مردم داشته است. بسیاری از خانواده ها باید غذای ارزان بخرند و معمولاً ناسالم تر هستند. گاهی اوقات هزینه غذای سالم دو برابر ناسالم است.
این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.
منبع: زومیت