تحقق خودکفایی در تولید گوشت نیازمند کاهش هزینهها و ثبات بازار – افق میهن
رئیس این کشور از دام های این کشور گفت: “حتی اگر هزینه های تولید کاهش یابد و بازار از نظر عرضه و تقاضا جبران شود ، حتی کفایت منطقی است.” خشکسالی ، ورودی ها و ضعف ها برای پشتیبانی از میکرو خاکستری ها از جمله اصلی ترین موانع برای تحقق خودآگاهی هستند.
در حالی که در سالهای اخیر بارها و بارها از خودکشی در تولید گوشت قرمز صحبت شده است ، بازار داخلی هنوز با نوسانات قیمت و نقص های متقابل روبرو است. از یک طرف ، واردات گوشت ادامه می یابد و از طرف دیگر ، تولید کنندگان داخلی در معرض افزایش هزینه ها ، کمبود ورودی و ضعف در پشتیبانی ساختاری قرار می گیرند. در چنین شرایطی ، رئیس شورای بازنشستگی گاو این کشور از چالش هایی که تحقق خودکشی با آن روبرو بود صحبت کرد و بر لزوم تجدید نظر در سیاست پشتیبانی و تولید تأکید کرد ، به موجب آن وضعیت فعلی تولید اشاره دارد.
خود روکش در تولید گوشت ، مفهومی از ثبات تولید و ظرفیت صادرات
منصور پووریین نسبت به بحث در مورد واردات گوشت از برزیل با برند ایرانی واکنش نشان داد و گفت: “حتی کفایت یک مفهوم چند بعدی است و تنها در صورتی که تولید داخلی نیازها و حتی صادرات کشور را برآورده کند ، منطقی است.” اما در شرایط فعلی ، به دلیل خشکسالی ، فقر مرتع ، هزینه های بالای تولید و ضعف مدیریت تولید ، خودکشی واقعی با چالش های جدی روبرو است.
وی افزود: حتی اگر هزینه های تولید در کشور کم باشد ، حتی می توان از کفایت صحبت کرد و ظرفیت تولید به حدی است که علاوه بر تأمین تقاضای داخلی ، صادرات گاو و گوشت نیز امکان پذیر است. ” در حال حاضر کل تولید داخلی برای تحویل بازار داخلی صادر می شود و همان بازار در معرض نوسانات و کسری قرار می گیرد.
پوریان تأکید کرد که هزینه های بالای تولید باعث کاهش هزینه های اقتصادی گاو و تولید داخلی و روستایی محدود شده است و افزود که افزایش مداوم قیمت های ورودی همچنان در سالهای اخیر به عملکرد بسیاری از پرورش دهندگان گاو کوچک ادامه داده است.
رئیس این کشور در شورای تأمین دامهای این کشور گفت: “حتی کفایت هنگامی که جمعیت خودآموز و جمعیت ذبح بالاتر از نیاز بازار باشد ، تحقق می یابد.” با این حال ، در برخی از بخش های سال ، این کشور با کسری از جمعیت ذبح روبرو است و این باعث می شود واردات اجتناب ناپذیر باشد.
پوریان ادامه داد که اگر به آمار تولید یا واردات اعتماد کنید ، نمی تواند خود دوستانه باشد. می توان گفت که کشور در زمینه گوشت قرمز هنگامی که ثبات قیمت آن و تنظیم واقعی بازار آن را نشان می دهد ، به خود فروش رسیده است.
با توجه به افزایش چشمگیر قیمت گوشت در سالهای اخیر ، وی افزود: در سالهای ۱ و ۲ ، قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز حدود ۴۰۰۰ تومن بود ، اما امروز می بینیم که قیمت ها چند برابر شده است. این جهش قیمت در حالی رخ داد که واردات ادامه داشت ، اما ما به دلیل افزایش هزینه های تولید و مدیریت ضعیف در زنجیره تأمین تأثیر مثبتی در بازار نداشتیم.
پوریان از عدم حمایت پایدار سیاست برای تولید کنندگان خرد و روستایی انتقاد کرد و گفت که بیشتر تولید گوشت کشور به شکل روستایی و داخلی انجام می شود. با افزایش هزینه ها و پشتیبانی ناکافی ، این بخش از تولید تحت فشار است و نمی تواند نقش موثری در تعادل بازار داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: تولید گاو در ایران بیشتر مبتنی بر استفاده از مواد غذایی خشک است و تعیین می کند: سیستم غذایی گاو یکی از دلایل افزایش هزینه های تولید است. تا زمانی که تولید گاوها روغن کاری نشود ، نمی توانید انتظار داشته باشید که منبع گوشت در کشور پایدار و قابل افزایش باشد.
پوریان اظهار داشت: در سالهایی که این کشور صادرات گوشت را به کشورهایی مانند قطر تجربه کرده است ، قیمت صادرات به ازای هر کیلو حدود ۴۰۰۰ تومن بود ، اما اکنون ، با وجود ضرب قیمت ها ، ما نه تنها صادرات داریم بلکه برای تأمین نیازهای داخلی نیز مشکل داریم.
در پایان وی تأکید کرد که اگر ما دانش واقعی از خودکشی را می خواهیم ، باید ساختار تولید تجدید نظر شود. از کاهش هزینه های ورودی تا پشتیبانی هدفمند از تولید کنندگان. فقط در این صورت می توانید به ثبات بازار و گزینه های صادراتی امیدوار باشید.
منبع: isna