تحقیق جدید: ایرانیان عصر آهن از فرمول خاصی برای سرمه چشم استفاده میکردهاند
یک تیم بین المللی باستان شناسان در مطالعه جدیدی از افراد عصر آهن که در شمال غربی ایران ایران مدرن ایران به عنوان زینتی و آرایش زندگی می کنند ، بیان کرده اند. به گفته آنها ، برخلاف تارهای مشترک ، در ایران باستان از آن به جای سرب در گرافیت طبیعی و اکسید منگنز استفاده می شد.
کشف جدید باستان شناسان در گورستان باستانی در “پنبه کانی) ، واقع در استان کردستان ایران انجام شده است ، و نتایج در مجله علمی باستان شناسی منتشر شده است. تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر سیلویا آمیکون از دانشگاه توبینگن ، آلمان ، در حالی که از پودر سیاه و سفید به دست آورده است ، در حالی که از پودر سیاه استفاده می کند ، در عین حال از این ترکیبات غیرقانونی استفاده کرده است ، در حالی که از پودر سیاه استفاده کرده است ، در حالی که از پودر سیاه استفاده می کند ، در حالی که از پودر سیاه استفاده می کند ، در حالی که از پودر سیاه استفاده می کند ، در حالی که از پودر آشکار شده است ، نمونه های ناشناخته ای را به دست آورده است ، در عین حال نمونه های سیاه و سفید را به دست آورده است و در عین حال از این آثار غیرقانونی استفاده کرده است و در حالی که از پودر سیاه و سفید استفاده می کند ، در عین حال نمونه های ناشناخته ای را به دست آورده است و در حالی که از پودر سیاه و سفید به دست آورده است.
دکتر شالیر امیری راد از دانشگاه هایدلبرگ ، عضو کلیدی این پروژه ، می گوید:
“در این گورستان باستانی ، نمونه هایی از دفن نخبگان اولیه به همراه اشیاء ارزشمند کشف شده است ؛” از جمله آینه ها ، ابزارهای آرایش و یک ظرف حاوی پودر سیاه که همه حاوی عناصر هنری آشوری هستند. “
فرمول مختلف برای ایران باستان.
مطالعات علمی آنها نشان می دهد که برخلاف فرمول های معمولی آن دوره ، معمولاً بر اساس ترکیبات ارگانیک یا سرب ، از گرافیت طبیعی استفاده شده است. گرافیت طبیعی یک ماده معدنی است که به خوبی روی پوست قرار دارد و ممکن است هنگام استفاده از آن ظاهری روشن و فلزی داشته باشد. همچنین هیچ نشانه ای از ترکیبات آلی در نمونه وجود نداشت.
آمیکون توضیح می دهد:
“هنوز نمی توان گفت که ترکیبات آلی از ابتدا در این ترکیب وجود نداشته اند یا با گذشت زمان تجزیه شده اند.
سرانجام ، محققان می گویند که یافته های آنها نه تنها اطلاعات جدیدی در مورد لوازم آرایشی در دنیای باستان ارائه می دهد ، بلکه یک پنجره جدید را نیز باز می کند تا زندگی و سبک زندگی فرهنگی نخبگان را در یک منطقه ناشناس بین امپراتوری آشور و ایران بهتر بشناسد.
منبع: دیجیاتو