تحقیق جدید: کابوسهای شبانه احتمال مرگ زودرس را تا سه برابر افزایش میدهند
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که افرادی که هر هفته با کابوس ها از خواب بیدار می شوند ، سه برابر بیشتر از مرگ قبل از ۷۵ سالگی هستند.
یک مطالعه جدید توسط تیمی از محققان در ایالات متحده انجام شد که چهار داده طولانی مدت در مورد بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال انجام شد. شرکت کنندگان کابوس های خود را گزارش کرده اند ، و سپس در دوره ۱۸ ساله ، تعداد کشته شدن آنها ثبت شده است. در این مدت ، ۲۲۷ نفر زود درگذشتند.
حتی پس از در نظر گرفتن عواملی مانند سن ، جنس ، سلامت روان ، سیگار کشیدن و وزن ، نتایج نشان داده است که افرادی که هفته ای یک بار یا بیشتر کابوس ها را می بینند هنوز در معرض خطر مرگ زودرس نسبت به دیگران هستند.
تأثیر کابوس ها بر روی بدن بیولوژیکی بدن
محققان همچنان به بررسی “ساعتهای بیولوژیکی” یا علائم شیمیایی در DNA که سن بیولوژیکی بدن را نشان می دهد ، ادامه دادند. نتایج ارائه شده توسط سه مدل مختلف (از جمله DonedInpace ، Grimge و Fenoage) نشان داده است که افرادی که کابوس های بیشتری را می بینند از نظر بیولوژیکی از سن خود پیرتر هستند.
محققان می گویند حدود ۳۹ ٪ از رابطه بین کابوس ها و مرگ زودرس توسط سلولهای سریعتر قابل توضیح است. به خاطر این ، چه چیزی باعث می شود کابوس سریعتر شود.
کابوس ها معمولاً در مرحله خواب به نام “REM یا” خواب با چشم “اتفاق می افتند ؛ مرحله ای که مغز فعال است اما بدن فلج است. در این حالت ، ترشح ناگهانی آدرنالین و کورتیزول می تواند به همان اندازه شدید باشد که شما هنگام بیدار شدن از ترس تجربه می کنید. تکرار این شوک ها همچنین می تواند در طول روز سیستم استرس بدن را فعال کند.
استرس مداوم ناشی از کابوس ها می تواند باعث التهاب ، افزایش فشار خون و سرعت بخشیدن به روند پیری با پاره شدن پایان کروموزوم ها شود. از طرف دیگر ، پریدن از خواب باعث خواب عمیق می شود. مرحله ای که بدن ترمیم می شود و ضایعات سلولی را تمیز می کند. علاوه بر این ، به نظر می رسد این دو عامل عامل اصلی پیر شدن بدن در کابوس ها است.
سرانجام ، لازم به ذکر است که این مطالعه براساس گزارش های شخصی افراد از رویاهای آنها انجام شده است و هنوز از نظر علمی مورد قضاوت قرار نگرفته است.
منبع: دیجیاتو