اخبار بورس

تحلیل وضعیت بازار سرمایه در ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / صنایع شیمیایی پیشتاز معاملات

پتروشیمی ها محور بازار شدند.

EHSAN MADANI ، کارشناس بازار سرمایه ، در مصاحبه با سهام سهام بهبود نسبی معاملات بازار در ۱ بهمن با این حال ، وی اعلام کرد و تأکید کرد که بازار هنوز تحت تأثیر بازگشایی نمادهای پتروشیمی قرار گرفته است. وی با توجه به برداشت ۵ میلیارد دلار آمریکا به ارز واقعی ، گفت که وضعیت بازار هنوز رکود است و مشخص است که ارزش معاملات بیش از ۶ تریلیون دلار آمریکا باید به رونق برسد.

اسان مادانیکارشناس بازار سرمایه ، در گفتگو با بورس اوراق بهادار بازار امروز یکشنبه ، یکشنبه ، گفت بهمن ۲ تجارت بهتر از دیروز را تجربه کردند ، اما هنوز هم تحت تأثیر بازگشایی نمادهای پتروشیمی ، به ویژه پتروشیمی نوری قرار گرفتند. حجم زیاد تقاضا برای این نسبت روند ابتدای بازار بود ، اما معاملات بهبود یافت. حتی در صندوق های اهرم شاهد تغییر در روند بودیم ، با برخی از این وجوه که در ابتدای معاملات تعریف شده بودند به روشی مثبت منتقل شدند. با این حال ، بازار دوباره سقوط کرد و روند معاملات مورد نظر نبود.

بررسی عملکرد شاخص ها

وی افزود: شاخص کل بازار سرمایه امروز از ۴.۳ واحد به ۲.۳ رسید. کل شاخص جهت گیری ۲.۳ واحد مثبت بود که نشان می دهد بیش از نیمی از بازار در منطقه مثبت معامله شده است. ارزش ریزگردها ، اما هنوز هم قابل توجه نبود و ۱.۵ میلیارد دلار به دست آورد. بخش مهمی از این تجارت خرد در پشت صف نمادهای پتروشیمی باقی مانده است.


بیشتر بخوانید: صعود و اصلاح بورس اوراق بهادار ایران ، فرصتی برای سرمایه گذاران هوشمند


انحلال و از نقدینگی در بازار خارج شوید

مادانی در مورد ورود و نتیجه نقدینگی گفت: “امروز ما شاهد برداشت ۵ میلیارد پول واقعی Tomans از بازار بودیم که این نشانگر ادامه رکود در بازار است.” خرید سرانه ۲ میلیون تومن و سرانه گردش ۵ میلیون تومانس بود که اشاره می کند که هنوز هم فشار بر فروش وجود دارد. تعداد نمادهای منفی نیز قابل توجه است ، که اشاره می کند که بازار هنوز نتوانسته است از اصلاحات خود فراتر رود. این روند احتمالاً مدتی طول می کشد.

نقش صندوق اهرم و صنایع برتر در خرده فروشی

وی به وضعیت جعبه های اهرم اشاره کرد: جعبه های اهرم هنوز جزو محبوب ترین گزینه های بازار هستند. به عنوان مثال ، صندوق موج با ۲ میلیارد تومن ، صندوق اهرم با ۲ میلیارد تومانس و شتاب ۱ میلیارد تومان یکی از بودجه هایی بود که حجم بالایی از معاملات داشت. در گروه های صنعتی ، صنعت شیمیایی همچنین بالاترین حجم معاملات روز را برای حمایت از نمادهای پتروشیمی با ارزش ۲ میلیارد دلار آمریکا ثبت کرده است.

چشم انداز آینده در بازار سرمایه

در پایان ، مادانی گفت: “به طور کلی ، بازار هنوز نمی تواند به طور کامل بهبود یابد ، اما طبق تجزیه و تحلیل اساسی ، بسیاری از سهام در شرایط ارزشمندی قرار دارند.” از نظر فنی ، همچنین نمادهای زیادی در حوزه پشتیبانی آنها وجود دارد. ما فرض می کنیم که این وضعیت با توجه به مدت کوتاهی ادامه خواهد یافت ، اما امیدواریم که ارزش معاملات به زودی بیش از ۶ تریلیون دلار آمریکا باشد تا بتواند بهبود کلی بازار را تشخیص دهد.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا