اخبار اقتصاد ایران

تشکیل کمیته ۸گانه توسعه اقتصاد دریامحور در گیلان | مهم‌ترین پروژه‌های نیمه تمام استان چیست؟

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان از تشکیل ۸ کمیته توسعه اقتصادی دریامحور استان در شورای برنامه ریزی استان گیلان که با حضور نماینده ویژه رئیس جمهور برگزار شد، خبر داد و مهمترین نیمی را نام برد. پروژه های تمام شده در استان

به گزارش دیارمیرزا محمدرضا رستمی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان امروز ۱۲ دی در جلسه شورای برنامه ریزی استان گیلان که با حضور علی عبدالعلیزاده نماینده ویژه رئیس جمهور و استاندار گیلان برگزار شد. ، و مدیران استان در تالار غدیر فرمانداری ضمن تبریک فرا رسیدن روز رشت و گرامیداشت سالروز شهادت حاج . قاسم گفت: توسعه در استان گیلان اقتصاد دریامحور که از نکات برجسته مقام معظم رهبری و از مصوبات دولت در راستای سیاست های توسعه است، جلساتی داشتیم که ۸ کمیته مشخص شد و باید کار می کردند. در مناطق خاص

وی افزود: این کمیته ها شامل تجارت داخلی و خارجی، ترانزیت و حمل و نقل، صنایع دریایی، شیلات و کشاورزی دریایی، گردشگری ساحلی و دریایی، محیط زیست دریایی، خدمات آموزشی مرتبط و انرژی های نو است.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با اشاره به مهم ترین پروژه های استان گفت: تکمیل محور ریلی رشت به انزلی و رشت به آستارا، احداث امامزاده هاشم و آقاسید شریف و رینگ خمام. راه ها، جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ساخت شرکت هواپیمایی مسافربری، تکمیل پایانه مسافربری آستارا، مرمت و اجرای ساختار گمرکی در فرودگاه سردار جنگل برای انجام تشریفات گمرکی، ایجاد بندر خشک در پایانه راه آهن رشت توسط راه آهن و بنادر و ایجاد گمرک، تقویت دیپلماسی اقتصادی برای تعرفه های مربوط به معاهده اوراسیا با روسیه، اجرای طرح جامع توسعه فرودگاهی و تملک. زمین های مورد نیاز شهر فرودگاهی از جمله پروژه های مهم استان است.

رستمی ادامه داد: احداث مزارع پرورش ماهیان خاویاری در اراضی مستعد، احداث بنادر صیادی در سواحل استان، اجرای بسته سرمایه گذاری دریا محور در منطقه آزاد انزلی، تصویب و صدور مجوز از سوی مراجع ذیربط برای اجرای طرح باند منطقه آزاد انزلی تکمیل سیستم تصفیه فاضلاب شهرها حوضه آبریز دریای خزر و تالاب ها استان، تکمیل زیرساخت های شهرک های صنعتی در شهرهای ساحلی، اصلاح و به روز رسانی مطالعات مدیریت یکپارچه از دیگر پروژه های مهم استان گیلان است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در مرکز پیگیری پروژه های مهم جلساتی داشتیم، بحث استان های شمالی مطرح شد و مقرر شد سازمان بنادر به همراه مشاوران فعال در استان جلساتی برگزار کنند که انجام شد اما چه شد. ارائه شده از مطالعات انجام شده، از نظر دستگاه های اجرایی، استان با طرح سرزمینی ما ناسازگار و فاقد یکپارچگی بود که نیاز به بازنگری یا مطالعات جدید داشت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان تصریح کرد: در خصوص توسعه تجارت خارجی مکاتبات و جلساتی را انجام دادیم که در آن برنامه ریزی های کوتاه مدت و میان مدت در این زمینه بر روی ظرفیت هایی مانند مرز زمینی و ریلی آستارا، منطقه ویژه و نیز انجام شد. بندر آستارا، منطقه آزاد و بندر انزلی، فرودگاه رشت که دارای پتانسیل ترانزیتی بودند، مورد بحث قرار گرفت تا در توسعه تجارت خارجی قرار گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا