اخبار اقتصاد ایران

تصاویری از مزارع نیشکر و کارگاه تولید شکر قهوه‌ای؛ لنگرود دارای ۷ هکتار سطح زیرکشت نیشکر است

فرماندار لنگرود با بیان اینکه این شهرستان دارای ۷ هکتار سطح زیرکشت نیشکر است گفت: زمان برداشت این محصول از اواخر پاییز آذرماه آغاز و تا اوایل زمستان ادامه دارد.

افق میهن، یوسف گشن فرماندار شهرستان لنگرود در راستای حمایت از توسعه کشت های جایگزین و افزایش بهره وری بخش کشاورزی از مزارع نیشکر و تنها کارگاه فرآوری این محصول در شهرستان بازدید کرد.

در این بازدید میدانی که در یکی از مزارع نیشکر واقع در روستای خلجیر شهرستان شلمان انجام شد، فرماندار لنگرود از نزدیک روند رشد این محصول را مورد بررسی قرار داد و بر اهمیت تداوم و گسترش این الگوی کشت صنعتی تاکید کرد.

گشن در حاشیه این بازدید گفت: شهرستان لنگرود با داشتن حدود ۷ هکتار سطح زیرکشت نیشکر یکی از مناطق شاخص استان گیلان در این منطقه است. این محصول از فروردین و اردیبهشت شروع می شود، حدود ۷ سال توانایی رشد مجدد را دارد و برداشت آن از آذرماه تا اوایل زمستان ادامه دارد.

فرماندار لنگرود با اشاره به مزایای اقتصادی این کشت افزود: امکان استفاده از کشت اولیه نزدیک به هفت سال ثبات اقتصادی و کاهش هزینه های کارگری را به همراه دارد. عملکرد فعلی این مزارع به طور متوسط ​​۴ تن در هکتار و در بهترین حالت تا ۵ تن در هکتار است.

وی میانگین قیمت فروش شکر قهوه ای تولید شده از این نیشکر را حدود ۴۰۰ هزار تومان در هر کیلوگرم عنوان کرد و گفت: این ۷ هکتار نه تنها یک واحد تولیدی است، بلکه می تواند به عنوان آزمایشگاه زنده برای برگزاری دوره های آموزشی صحرایی کشاورزان مورد استفاده قرار گیرد.

گشن تصریح کرد: با برگزاری دوره های آموزشی در زمینه هایی مانند کوددهی مناسب، مدیریت بقایای گیاهی و روش های مبارزه با آفات برای سال های دوم تا هفتم کشت می توان افت عملکرد طبیعی را در سال های بعد به حداقل رساند.

فرماندار لنگرود در پایان خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات لازم برای توسعه زیرساخت های فرآوری اولیه و همچنین برنامه ریزی برای افزایش سطح زیر کشت در صورت موفقیت های بیشتر در دستور کار دستگاه های ذیربط قرار گیرد.

عکس: ابوالفضل شکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا