(تصاویر) آواتار ۱۱ به ایران آمد؛ شاهکار چانگان، هواوی و نادر فقیه زاده
غول فناوری چینی هواوی با پیشرفته ترین سخت افزار و نرم افزار خود نقش اساسی در تلفن هوشمند آواتار داشته است.
شرکت فضایی BMS سرانجام محصول مشترک کشور Changan و Huawei را معرفی کرد.
پس از گمانه زنی های زیادی ، ماشین معروف آواتار ۲ (AVATR 2) سرانجام وارد ایران و Shurum BMW شد (شرکت فرعی بهمن موتور) نمایش داده می شود. برند یا صدای آواتار ، که یادآور فناوری آینده و پیشرفته است ، نتیجه همکاری سه شرکت بزرگ چینی ، چانگان ، هواوی ، CATL و طراحی برجسته Faghih Zadeh است. این اتحاد استراتژیک به هر شریک این امکان را می دهد تا با تکیه بر تخصص و تجربه خود ، بهترین ها را در این ماشین برقی جمع کند.
شرکت خودروسازی Changan ظرفیت فنی و تولید خود را در پروژه آواتار فراهم کرده است. چانگان با سابقه طولانی تولید خودرو نقش مهمی در طراحی و ساخت بدنه ، شاسی و سایر اجزای مکانیکی آواتار داشته است. CATL ، به عنوان یکی از بزرگترین باتری های اتومبیل برقی در جهان ، مسئول توسعه و عرضه سیستم های قدرت و باتری آواتار است. باتری های پیشرفته CATL عملکرد بالا و صفحه قابل توجهی را برای صداها تضمین می کنند.
غول فناوری چینی هواوی با پیشرفته ترین سخت افزار و نرم افزار خود نقش اساسی در تلفن هوشمند آواتار داشته است. سیستم های پیشرفته کمک راننده (ADA) ، ناوبری هوشمند و امکانات ارتباطی گسترده همه دستاوردهای هواوی در این پروژه هستند. آواتار ۲ ، که در بازارهای جهانی به عنوان Avatr One یکی شناخته شده است ، اولین محصول در سری Avatar است. نامگذاری این ماشین به طور مستقل در سری محصولات آواتار انجام می شود. در این بخش از اخبار خودرو ، ما این متقاطع جذاب واردات را معرفی می کنیم.
آواتار ۲ در گروه متقاطع برقی با اندازه متوسط قرار دارد و با ارائه ترکیبی از فناوری های پیشرفته ، طراحی چشم به چشم و عملکرد قابل توجه ، هدف خود را برای ایجاد یک مکان ویژه در بازار خودروهای برقی ایران انجام می دهد. این خودروی جدید با یک انتقال انرژی منفرد (RWD) و دوتایی (AWD) در بازار جهانی عرضه می شود.
همچنین ، خریداران می توانند بین دو نوع چیدمان کابین ۴ پرفری با پیکربندی استاندارد و فضای کافی برای سرنشینان و ۴ نفر از افراد متمرکز بر ارائه یک تجربه لوکس تر و صندلی های VIP را انتخاب کنند. خوشبختانه گروه بهمن با توجه به سلیقه و نیازهای بازار ایران ، نسخه دو و ۴ نسخه ای از آواتار ۲ را برای کشور ما انتخاب کرده است.
یکی از موارد جالب و مهم در مورد آواتار ۲ ، حضور نادر فاغیه زاده ، یک طراح برجسته ایرانی به عنوان طراحی ماشین است. Faghihzadeh ، که در تیم طراحان BMW و BMW دارای سابقه ای درخشان است ، در شکل دادن به ظاهر مدرن ، جذاب و هماهنگ آواتار با دانش و تجربه خود نقش مهمی ایفا کرده است.
این خودرو با استفاده از دو پروانه برقی جداگانه ، هر کدام در یکی از محورها ، قدرت کل ۲ اسب بخار و گشتاور کل ۵ نانومتر را ارائه می دهد. با این قدرت ، متقاطع وارداتی BMW از ۱ تا ۲.۵ ثانیه با سرعت ۱ تا ۲ کیلومتر در ساعت تسریع می شود که با وزن ۱.۵ تن بسیار عالی است.
باتری خودرو دارای ظرفیت ۵ کیلووات ساعت است و شارژ ۲ تا ۵ درصد با شارژرهای معمولی ۱.۵ تا ۴ ساعت و حدود ۲ ساعت با شارژر سریع (موجود در ایران) است. دامنه خودرو مطابق با استاندارد CLTC و بین ۱ تا ۲ کیلومتر در شرایط واقعی حدود ۲ کیلومتر خواهد بود.
استفاده از دو پروانه برقی نه تنها قدرت و گشتاور بالایی را برای نماد فراهم می کند ، بلکه بهینه نیز قدرت بین محورها را توزیع می کند و کنترل وسیله نقلیه را در شرایط مختلف بهبود می بخشد. سیستم هوشمند AWD ماشین ، در یک لحظه ، به شرایط جاده و نوع رانندگی بستگی دارد ، میزان زور ارسال شده به هر محور برای دستیابی به بهترین عملکرد و ثبات.
باتری ۵ کیلووات ساعت یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین باتری های اتومبیل های برقی است. این باتری علاوه بر ظرفیت بالای آن ، از فناوری های پیشرفته برای مدیریت دما و افزایش عمر استفاده می کند. Avatar 2 همچنین از قابلیت شارژ سریع DC پشتیبانی می کند ، که به باتری اجازه می دهد تا در ایستگاه های شارژ شارژ شود.
طراحی داخلی این متقاطع برقی با الهام از سفینه فضایی ، الهام بخش آینده گرایی و فناوری پیشرفته برای سرنشینان است. در مرکز داشبورد ، یک نمایشگر بزرگ یکپارچه وجود دارد که اطلاعات مربوط به سیستم های مختلف اتومبیل را نشان می دهد. این صفحه نمایش به همراه دو صفحه جداگانه برای خوشه و مسافر جلو ، یک تجربه بصری منحصر به فرد را ارائه می دهد.
سیستم عامل Huawei Harmony که در چندرسانه ای ماشین استفاده می شود ، سرعت بسیار سریع دارد و دسترسی ساده و روانی به ویژگی های مختلف اتومبیل را ارائه می دهد. درهای آواتار ۲ با فشار دادن یک دکمه باز و بسته می شوند. طراحی بی نظیر شیشه نیز به زیبایی و مدرنیته ماشین اضافه شده است. آنها همچنین مجهز به سیستم خلاء هستند.
ترکیبی از روکش چرمی و جیر در صندلی ها ، میله ها ، سقف ها و ستون های صوتی استفاده می شود که علاوه بر ایجاد یک احساس مجلل و دلپذیر ، همچنین با کیفیت و دوام بالا را تضمین می کند. مواد مورد استفاده در کابین خودرو بسیار با کیفیت و بادوام به نظر می رسد و به مسافران اعتماد به نفس می بخشد. سقف شیشه ای بزرگ خودرو به دلیل میزان نور خورشید برای جلوگیری از ورود بیش از حد از نور بیش از حد به کابین ، باهوش تر و تیره تر است.
فراتر از یک کراس اوور برقی ، آواتار مجموعه ای از پیشرفته ترین امکانات و تجهیزات را به رانندگان و سرنشینان ارائه می دهد.
از کل گزینه های این ماشین لوکس موارد زیر است:
– ۲ نقطه ۲ نقطه کیسه هوا
– ترمز اضطراری هوشمند
– رادار خواننده خط
– سیستم رانندگی خودکار بین خطوط
– رادار نقطه کور
– رادار خواننده
– کروز کنترل کروز تطبیقی
– سیستم هشدار برخورد عقب و جلو
– دوربین رویدادها
– فضای داخلی کابین
– ۲ رادار فوق العاده صوتی
– دوربین 2Degree
آینه دیجیتالی میانی
– صندلی های بخاری و جلوی آن خنک تر
– سیستم صوتی ممتاز با ۴ بلندگو داخلی
– تغییر حالت های رانندگی
– ۱۰ دوربین تحت سیستم لیدر هواوی
– سیستم Autopark
قیمت و تاریخ عرضه
در حالی که برنامه گروهی مفصل بهمن هنوز به طور رسمی برای آزادی آواتار ۲ اعلام نشده است و به نظر می رسد ورود به بازار ایران قریب الوقوع است. اما با توجه به سطح بالای امکانات و فناوری های مورد استفاده در ماشین ، انتظار می رود آواتار یکی از گرانترین اتومبیل های برقی موجود در کشور باشد.
آواتار ۲ با ویژگی های منحصر به فرد و فن آوری های پیشرفته خود ، یک ماشین لوکس است. قیمت این خودرو در بازار چین بسته به مدل و گزینه های منتخب بیش از ۵ میلیارد دلار تخمین زده می شود. با توجه به هزینه های واردات ، وظایف گمرک و سود وارد کننده ، احتمالاً آواتار ۲ در ایران گران است.