اقتصاد جهان

تعرفه های ترامپ گرانی در بازار آمریکا را کلید زد

صاحب معاملات زنجیره ای والمارت در ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام کرد که با توجه به جنگ تجاری دونالد ترامپ ، قیمت محصولات موجود در این مغازه ها افزایش می یابد.

افزایش قیمت مغازه های والمارت نشان می دهد که تعرفه ها با تلاش دولت ترامپ برای توافق با کشورهای فدرال ، تأثیرات عمیقی بر مصرف کننده و اقتصاد ایالات متحده داشتند.

این خرده فروش گفت که قصد دارد قیمت ها را در این ماه و اوایل تابستان افزایش دهد و بخشی از این هزینه ها را به مصرف کنندگان منتقل کند ، زیرا مواد اولیه تحت تأثیر تعرفه ها وارد قفسه ها شده اند.

جان دیوید رینی ، یک افسر ارشد دارایی در والمارت ، به وال استریت ژورنال گفت: “سرعت و سرعتی که این قیمت ها برای آن تحمیل می شود ، در تاریخ تا حدودی بی سابقه است.”

والمارت همچنین اعلام کرد که سود این شرکت در سه ماهه اول سال کاهش یافته است و از ۵.۱۰ میلیارد دلار یا ۶۳ سنت در هر سهم به ۴.۴۵ میلیارد دلار یا ۵۶ سنت در هر سهم افزایش یافته است.

این شرکت به دلیل عدم اطمینان در مورد رژیم تعرفه ترامپ ، هیچ سود حاصل نکرد و تعدادی از شرکت های دیگر نیز وجود داشتند که از چنین رویکردی پیروی کرده بودند.

داگ مک مولیلون ، مدیرعامل والمارت گفت: “ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا قیمت ها را تا حد ممکن پایین نگه داریم ، اما با توجه به شدت تعرفه ها ، حتی در سطح کاهش یافته که در این هفته اعلام شد ، ما قادر به افزایش فشار نخواهیم بود زیرا حاشیه سود در خرده فروشی بسیار کم است.”

براساس این گزارش ، فروشگاه های والمارت انواع کالاهای ارزان قیمت خانه و پوشاک را می فروشند که می توانند تحت تأثیر تعرفه های ترامپ قرار بگیرند.

دولت ترامپ این هفته کلاس بزرگی را با یکی از بزرگترین شرکای تجاری ایالات متحده در چین ساخته است. کشوری که در آن کارخانه ها طیف گسترده ای از کالاها را در قفسه های فروشگاه آمریکایی تولید می کنند.

تعرفه واردات از چین از ۱۴۵ ٪ به ۳۰ درصد کاهش یافت ، در حالی که پکن تعرفه های خود را برای کالاهای آمریکایی از ۱۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش داد.

این اقدامات باعث شد تا بازارهایی که قبلاً به دلیل تعرفه های ترامپ روز دوشنبه به طرز چشمگیری رشد کرده بودند.

این کاهش تعرفه ها یک تعلیق ۹۰ روزه است. با این حال ، هدف این است که هر دو طرف فرصتی برای دستیابی به توافق طولانی مدت ارائه دهند. با این حال ، هیچ تضمینی برای چنین توافق نامه ای وجود ندارد ، و این باعث بی ثباتی خاصی برای بسیاری از شرکت ها از جمله والمارت شده است.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا