تنها کشور جهان که زوجها را به خاطر طلاق به اردوگاه کار اجباری میفرستد
یورو نیوز: دولت کیم جونگ اون در کره شمالی تصمیم گرفته است زوج های طلاق گرفته را به عنوان بخشی از سیاست تنبیهی به منظور کنترل تعداد طلاق به مدت یک تا شش ماه به اردوگاه های کار بفرستد.
تعداد زوج هایی که در کره شمالی از هم جدا می شوند به طور چشمگیری افزایش یافته است. البته این روند مورد پسند رژیم حاکم بر پیونگ یانگ نیست و باعث شده است تا با قدرت قهریه بیشتری این پدیده را سرکوب کند.
برخی از شهروندان کره شمالی به رادیو آسیای آزاد گزارش داده اند که زوج های تازه طلاق گرفته ممکن است یک تا شش ماه در اردوگاه های کار اجباری باشند.
مرطوب و خشک با هم می سوزند
برای قانونی شدن طلاق در کره شمالی، رضایت هر دو طرف و همچنین تایید دولت لازم است.
یکی از اهالی استان یانگانگ واقع در شمال کشور به طور ناشناس گفت: به دادگاه مردم در زادگاه کیم جونگ اون رفتم و دیدم ۱۲ نفر طلاق گرفته اند اما بلافاصله پس از صدور حکم، آنها را منتقل کردند. به اردوگاه کارآموزی این شهر.”
این قوانین اخیراً سختتر شدهاند، زیرا تا همین اواخر، حتی در مواردی که خشونت فیزیکی ثابت میشد، فقط فردی که ابتدا تقاضای طلاق میکرد قابل پیگرد قانونی بود.
این شهروند کره شمالی در این زمینه افزود: «تا سال گذشته تنها فردی که ابتدا درخواست طلاق داده بود به اردوگاه کار نظامی فرستاده می شد، اما از ماه گذشته هر دو طرف به این کمپ ها اعزام می شوند».
کدام گروه بیشتر درخواست طلاق دارند؟
منبع دیگری به RFA گفت که یک نفر پس از طلاق سه ماه را در اردوگاه کار گذرانده است. از ۱۲۰ نفری که در این کمپ بودند ۳۰ نفر به دلیل طلاق در آنجا بودند. این منبع افزود که بیشترین تعداد را زنان تشکیل می دهند، زیرا زنان معمولا به مجازات های طولانی تری نسبت به مردان محکوم می شوند.
در کره شمالی، زنان بیشتر از مردان درخواست طلاق میدهند که عمدتاً به دلیل خشونت فیزیکی علیه آنها است.
شروع زندگی بدون ازدواج رسمی بهتر از رفتن به اردوگاه کار اجباری است
وزارت اتحاد کره جنوبی در ماه فوریه گزارشی را بر اساس نظرسنجی از ۲۴۳۲ پناهجوی کره شمالی منتشر کرد. این گزارش نشان می دهد که ۲۸.۷ درصد از زنان طلاق گرفته اند در حالی که این رقم برای مردان ۱۵.۲ درصد است.
اگرچه طلاق در جامعه کره شمالی به شدت مورد بی مهری قرار گرفته است، اما از زمان همه گیری کووید-۱۹، این تعداد همچنان در حال افزایش است. آغاز دهه ۲۰۲۰ با قحطی و بحران اقتصادی بسیاری از روابط زناشویی را از بین برده است.
با مواجهه با خطرات موجود، تعداد فزاینده ای از زنان ترجیح می دهند به جای ازدواج بدون ازدواج رسمی با هم زندگی کنند. موضوعی که پناهجویان کره شمالی نیز آن را تایید کرده اند.