ترندهای روز

تولد اولین نوزاد دنیا که با لقاح مصنوعی رباتیک تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

برای اولین بار در دنیای نوزادی ، ربات تزریق اسپرم تحت هوش مصنوعی روند لقاح را به پایان رساند. این کودک نتیجه فرآیند لقاح مصنوعی (IVF) از طریق سیستم خودکار است که در آن تمام مراحل تزریق اسپرم به تخم مرغ بدون دخالت مستقیم انسان انجام می شود. پیشرفت دانشمندان آمریکایی در درمان ناباروری بسیار مهم است.

براساس گزارش ها ، این فناوری جدید توسط محققان علوم زندگی قابل تصور در نیویورک ساخته شده است ، با هدف کاهش خطاهای انسانی و افزایش دقت در فرآیندهای لقاح آزمایشگاهی. یکی از مراحل مهم این سیستم ، افق میهن دقیق اسپرم سالم توسط هوش مصنوعی و بی حرکت بودن لیزر برای تزریق تخم مرغ است.

گام جدیدی در درمان ناباروری با لقاح رباتیک از طریق هوش مصنوعی

در آزمایشی که سیستم اتوماتیک در کلینیک Guadalaka IVF مکزیکی انجام داد ، تخم های اهدایی با اسپرم همسرش بارور شدند. از ۵ تخم مرغ ، ۴ نفر بارور شدند و سرانجام یکی از آنها از یک نوزاد سالم به دنیا آمد.

مادر این نوزاد یک زن ۴۰ ساله است که در تلاش های قبلی خود برای بارداری از طریق IVF شکست خورده است. در این روش جدید ، تیمی از دانشمندان به سرپرستی دکتر ژاک کوهن ، از علوم زندگی قابل تصور ، سیستمی را طراحی کردند که می تواند به طور خودکار تمام ۲۳ مرحله اصلی فرآیند “ICSI” را انجام دهد.

استاد ، ماندیزابال-رویس ، مهندس ارشد این پروژه ، می گوید این سیستم می تواند تمام ۲۳ مرحله اصلی تزریق اسپرم و حتی دقت بیشتری نسبت به انسان انجام دهد.

روش ICSI ، که از دهه ۱۹۹۰ متداول است ، شامل تزریق اسپرم در آزمایشگاه است و معمولاً در موارد ناباروری مردان مورد استفاده قرار می گیرد. تاکنون ، جنین شناسان باتجربه این روند را با استفاده از میکروسیستم های دستی خاص انجام داده اند ، اما صحت آنها می تواند تحت تأثیر خستگی یا خطای انسانی باشد.

سیستمی ساخته شده با استفاده از هوش مصنوعی نه تنها می تواند سالم ترین اسپرم را بر اساس ظاهر آنها افق میهن کند بلکه از یک دم لیزری برای تزریق تزریق نیز استفاده می کند. سپس ، هوش مصنوعی اسپرم را در سوزن قرار داده و وارد تخم می شود.

به گفته محققان ، روند تزریق خودکار به طور متوسط ​​۹ دقیقه و ۵۶ ثانیه برای هر تخم مرغ طول می کشد که به دلیل روش کمی بالاتر از روش دستی بود. البته محققان امیدوارند که این بار در آینده کاهش یابد.

با وجود این دستاورد مهم ، کارشناسان تأکید می کنند که انجام مطالعات گسترده تر و تطبیقی ​​برای اثبات این روش بیش از روشهای سنتی لازم است. همچنین ، هزینه بالای این فناوری می تواند مانعی برای استفاده گسترده آن در مراکز درمانی ناباروری باشد.

نتایج این مطالعه به صورت آنلاین در تولید مثل به صورت آنلاین منتشر می شود.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا