بانک و بیمه

تژینو، به‌عنوان پیشگام نسل جدید کارخانه‌های نوآوری ساخته می‌شود

بانک تجارت در نظر دارد با ساختمان تاجینو بیش از ۲۰۰۰۰ متر مربع فضا برای شرکت ها و تیم های نوآور ایجاد کند. سید محمد حسین سجادی نیری مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر گفت تجارت تکنو در هشتمین اجلاس یلدا اعلام شد.
به گفته مدیرعامل تکنوترید، تکنو پیشگام نسل جدید کارخانه‌های نوآوری صنعت محور است که با اولویت‌بندی توسعه فناوری‌های مالی، هم‌افزایی شرکت‌های نوآور را ارتقا می‌دهند. این خبر در حالی منتشر می شود که وضعیت کارخانه نوآوری آزادی که به عنوان نماد اکوسیستم استارتاپی شناخته می شود، نامشخص است. این اکوسیستم به زیرساخت ها و فضای بیشتری نیاز دارد تا شرکت های بیشتری به هم افزایی دست یابند. برای رفع این نیاز بانک تجارت در نظر دارد حدود ۶۰۰۰ متر مربع زمین در مجاورت کارخانه نوآوری آزادی برای توسعه نوآوری ها اختصاص دهد.

سید محمد حسین سجادی نیری، مدیرعامل تکنوترید در هشتمین اجلاس یلدا در خصوص تحول دیجیتال و پیشرفت آن در کشور گفت: چند سالی است که موضوع تحول دیجیتال به یکی از مهم ترین موضوعات کشور تبدیل شده است مسائلی که سازمان‌های ایرانی در آن دخیل هستند، به‌ویژه شرکت‌هایی را که حوزه‌های اصلی فعالیت‌شان فناوری اطلاعات نیست، تحت تأثیر قرار می‌دهد.
سجادی نیری با اشاره به پیچیدگی تحول دیجیتال سازمان های بزرگ ادامه داد: تصور کنید در مورد سازمانی صحبت می کنیم که شرایط زندگی و توسعه آن را یک رگولاتور سخت گیر تعیین می کند. وقتی از بانک و تحول دیجیتال در بانک صحبت می کنیم، با گروهی مواجه هستیم که بیش از ۱۵۰۰۰ کارمند دارد. بنابراین مشخص است که بانک راه سختی در اجرای تحول دیجیتال در پیش دارد. یکی از مؤثرترین راه‌ها برای دستیابی به تحول دیجیتال در سازمانی مانند بانک، استفاده از فرصت‌ها و ابزارهای نوآوری باز است.

رئیس انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر، سرمایه گذاری خطرپذیر شرکت ها را یکی از ابزارهای نوآوری باز نام برد. وی «ساخت اکوسیستم بومی» را اساسی ترین اقدام برای تحول دیجیتال دانست و گفت: اکوسیستم بومی میراث ما برای فردا است. این بدان معنی است که اقداماتی که ما امروز در سازمان برای تحول دیجیتال انجام می دهیم منجر به نوآوری شرکت ها در آینده نزدیک می شود. دغدغه ما برای ساخت یک اکوسیستم بومی نیز ریشه در این مشکل دارد.

وی با اشاره به تجربه خود در توسعه اکوسیستم بومی گفت: با دکتر دکتر کار کردم. ستاری که نقش مهمی در ایجاد اکوسیستم نوآوری داشت، به همین دلیل، روند توسعه شرکت‌های نوآور در ایران را از نزدیک زیر نظر داشتم. یادم هست یک روز سعید رحمانی گفت کارخانه ای را شناسایی کرده است که فضای خوبی برای شرکت های نوآور ایجاد می کند. پس از آن با حمایت دکتر. ستاری و با تأسیس گروه هماوا کارخانه نوآوری آزادی را تأسیس کردند و این کارخانه به نماد امید در اکوسیستم استارتاپی تبدیل شد. تا جایی که رئیس جمهور وقت از این کارخانه بازدید کرد و دستور ساخت کارخانه نوآوری در استان های دیگر را صادر کرد.

مدیرعامل شرکت تکنوترید در خصوص چالش های ناشی از تداوم فعالیت کارخانه نوآوری آزادی توضیح داد: متاسفانه در سال ۱۴۰۱ بین مالک ملک پارک پردیس و هماوا مشکلی پیش آمد و شایعاتی مبنی بر احتمال وقوع آن وجود داشت. به گفته کارخانه نوآوری آزادی، تعطیلی هایی انجام شد. همزمان بانک تجارت تصمیم گرفت پروژه پیچیده نوآوری خود را گسترش دهد تا پرچم نوآوری همچنان به اهتزاز در آید و نفوذ این بانک در اکوسیستم نوآوری افزایش یابد.

سجادی نیری به تشریح ویژگی های تجینو پرداخت و گفت: این نسل جدید کارخانه نوآوری فرصتی را به نسل آینده ارائه می دهد. از نظر فناوری، این کارخانه ها از نوع دیگری از صنعت ما پیروی می کنند و از جامعه شرکت های همان صنعت ایجاد می شوند. مجتمع نوآوری و فناوری کسب و کار و به تعبیر ما “تاجینو” یک گروه صنعتی متمرکز و اجتماعی از شرکت های فین تک است. هر شرکتی در سال‌های آینده یک شرکت فین‌تک است.

سجادی نیری در ادامه با تاکید بر نقش فین تک در آینده خاطرنشان کرد: فین تک به منظور ایجاد زیرساخت های توسعه صنایع برای کشور در نظر گرفته شده است و نسل بعدی کارخانه نواروی با تمرکز بر فناوری های مالی به این موضوع خواهد پرداخت. Tejino یک مجموعه ۴۸۰۰۰ متر مربعی است که ۲۰۰۰۰ متر مربع آن به عنوان مکانی برای شرکت های نوآور عمل می کند. این بدان معناست که ما از دو هزار جوان متحول پذیر استقبال خواهیم کرد.

مدیرعامل تکنوترید در پایان افق پیش روی تجینو را بیان کرد: تجینو قصد دارد مربی و تسهیل کننده نسل بعدی اکوسیستم و در یک کلام میراث ما برای آینده اکوسیستم باشد. ما امیدواریم با گرد هم آوردن جامعه نوآور برای توسعه، از اکوسیستم فردا استفاده کنیم. تصویب و شروع این طرح با حمایت و کمک هیئت مدیره بانک تجارت، هلدینگ تفتا و سایر فعالان این مجموعه میسر شد و امیدواریم اجرای آن آثار و برکات زیادی برای کشور به همراه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا