جان بیماران مبتلا به سرطان در گرو بدعهدی مسئولان است – افق میهن
زنجیره تحویل و توزیع در ایران اختلالات جدی دارد. بیماران از عدم وجود الگوی خاصی برای دسترسی به داروهای لازم ، از جمله درمان سرطان شکایت دارند. برخی معتقدند که میزان مواد مخدر به طور انحصاری انجام می شود و شایعات مربوط به اجاره و مافیا در توزیع مواد مخدر وجود دارد.
طبق گفته های Business News ، بیماران مبتلا به سرطان در ایران برای دسترسی به داروهای مورد نیاز خود با یک چالش عمیق و چند جانبه ارائه می شوند. فقدان جدی داروهای خارجی ، توزیع نامنظم ، قیمت بالا ، عدم شفافیت در زنجیره تأمین ، مشکلات حفاظت از بیمه و بی اعتمادی داروهای ایرانی باعث بیماری های مهمی برای این بیماران شده است.
در این میان ، واقعیت فعلی در جامعه با آنچه مقامات ادعا می کنند بسیار متفاوت است. امروزه وزیر بهداشت بارها و بارها از عدم نقص مواد مخدر در کشور خبر داده است. از طرف دیگر ، وزارت بهداشت خدمات درمانی در مصاحبه رادیویی با صندوق ذخیره ارز در مصاحبه رادیویی با عدم داروی شش ماه و ذخیره ۶ ماهه گزارش می دهد ، اما در نهایت بیمارانی است که زندگی آنها متعلق به این وعده ها و سوءاستفاده ها است و مشخص نیست که این دارو نقص نبود.
خبرنگار اخبار تجاری در این گزارش ، وی سعی کرد واقعیت فعلی در داروخانه ها و وضعیت خاص بیماران را به ویژه برای سرطان با فکر کردن در مورد کلمات و مشکلات آنها در افراد نشان دهد.
بحران پزشکی NAPP زندگی بیماران را تهدید می کند
یکی از اصلی ترین مشکلات بیماران سرطانی ، کمبود داروهای خارجی است. این داروها ، که اغلب برای معالجه خاص سرطان ضروری هستند ، در داروخانه های عمومی و خصوصی یافت می شود.
بیماران گزارش می دهند که بارها به داروخانه های مختلف منتقل شده اند ، اما سرانجام به دست های خالی باز می گردند. یکی از بیماران در مورد آن برای گزارشگر اخبار تجاری او می گوید: “من به هر داروخانه ای که می تواند داروهای مورد نیاز شما داشته باشد ، آمدم.” از هلال احمر گرفته تا نجات و خدا و اردن. همه پاسخ می دهند ، یکی ادعا می کند که تمام می شود و دیگری می گوید که او هنوز توزیع نشده است. وظیفه بیمار تحت این شرایط چیست؟ “
داروهای تولید داخلی هنوز خلاء بازار را پر نکرده اند
فقدان مواد مخدر در کشور از زمانی آغاز شد که این سؤال که ایرانیان چگونه مشابه هستند. از طرف دیگر ، از بین بردن ارز ترجیحی دارو ، ضربه دیگری برای بدن بیمارانی بود که مجبور به استفاده از داروهای خاص بودند.
مشکل این است که اکنون مشکلات بیماران با عدم موفقیت داروهای خارجی که مشابه ایرانیان است ، دو برابر شده است. اول ، تولید کننده داخلی ، از آنجا که ارز مورد نیاز برای مواد اولیه را دریافت نمی کند ، اغلب نمی تواند به اندازه بازار تولید کند.
از طرف دیگر ، مردم و حتی پزشکان بارها از کیفیت و اثربخشی داروهای ایرانی شکایت کرده اند. اما نکته این است که نه افسران بهداشت ، سازمان غذا و دارو و نه تولید کنندگان از آنها امتناع می ورزند و از آنها امتناع می ورزند.
بیمار دیگری که در داروخانه ۱۳ حضور دارد آبان وی می گوید: “پزشک به طور مکرر به ما اطلاع داد که داروهای ایران و حتی نمونه های هندی تأثیر کمی در درمان بیماران ما دارند ، اما اگر این یک داروی خارجی نباشد ، انتخاب دیگری نداریم.” ما همچنین اعتراض می کنیم که افسران داروسازی می گویند که آنها برای خرید نمونه خارجی خود از بازار آزاد می روند. وی می افزاید: “اگر یک نمونه خارجی در بازار آزاد وجود داشته باشد ، چرا در داروخانه ها نیست.” چرا با اعصاب خانواده هایی که بیمار هستند بازی می کنیم؟ “ما به اندازه کافی رنج می بریم که داروهای کم مصرف خود را با کیفیت پایین نقض کنیم.”
عدم شفافیت و عدم شفافیت در توزیع داروهای سرطانی مشکل دیگری است
زنجیره تحویل و توزیع در ایران اختلالات جدی دارد. بیماران از عدم وجود الگوی خاصی برای دسترسی به داروهای لازم شکایت دارند. برخی معتقدند که میزان مواد مخدر به طور انحصاری انجام می شود و شایعات مربوط به اجاره و مافیا در توزیع مواد مخدر وجود دارد.
مشتری دیگری در داروخانه هلال احمر به خبرنگار اخبار تجاری وی می گوید: “مشخص نیست که این چرخه توزیع دارو چه کسی است.” هر داروخانه ای که دوست دارید دارو بخورید و نه به داروخانه دیگر. یکی می گوید این دارو به پایان رسیده است و دیگری می گوید که هنوز توزیع نشده است. وی می افزاید: چنین هرج و مرج واقعاً با زندگی بیماران بازی می کند. “بیماران ما با تفریح و آرامش مورد استفاده قرار نمی گیرند ، این به معنای ادامه زندگی است ، اما مقامات به این امر توجه نمی کنند.”
انتقال می گوید: “این تلاطم در توزیع دارو باعث خستگی بیش از حد می شود.” “بعضی از بیماران کسی را ندارند که برای تهیه دارو به داروخانه بروند و از این راه خارج شوند ، اما این دوره ها منجر به روحیه بد آنها خواهد شد.”
از Sanandaj تا Tehran در جستجوی پزشکی
انتقال بیماران به داروخانه های مختلف ، از ماه هلال احمر به داروخانه های خصوصی در مناطق مختلف شهر ، هر روز تبدیل شده است. در بعضی موارد ، بیماران از شهرهای دوردست به تهران سفر می کنند ، اما حتی در پایتخت هیچ دارویی وجود ندارد. یک والد دو ساله که به دنبال یک داروی فرانسوی است ، می گوید: “پزشک پزشکی ایرانی و هندی را نمی پذیرد ، اما پذیرفته نشده است.” وی گفت که آنها باید تمرین فرانسوی خود را دریافت کنند ، در Sanandaj نبود ، بنابراین من دو روز به تهران رفتم زیرا من همه داروخانه های تهران بودم اما دارو نبودم. “من تا سال ۱۹۰ تماس دارم.”
وی گفت: “کودک دو ساله من باید چنین رنجهایی را تحمل کند.” او بیمار است و من به عنوان یک پدر موظف هستم که داروهای و درمان خود را در زمان خوب ارائه دهم ، اما اکنون مشکل چیست. یکی از داروخانه ها گفت که وی در حال خرید بازار آزاد برای دارو است. چگونه می توانم به دارویی که از بازار آزاد خریداری می کنید اعتماد کنم؟ “این دارو یخچال است. باید در شرایط مناسب نگه داشته شود که چرا هیچ کس واکنش نشان نمی دهد.”
قیمت های شگفت انگیز و مشکلات بیمه
از طرف دیگر ، قیمت داروهای سرطانی ، به ویژه در بازار آزاد ، به یکی از بزرگترین موانع دسترسی بیمار تبدیل شده است. هزینه های شگفت انگیز حتی برای بیماران تحت پوشش شرکت های بیمه اسراف است. یک بیمار می گوید: “هر نسخه پزشکی Tomaner ، اما پس از عید افزایش یافته و تقریباً ۱۷ میلیون تومان افزایش یافته است. در بعضی موارد ، داروخانه ها حتی می توانند به بیمه دارویی بپردازند.” من یک کتاب بیمه شده دارم ، اما شما می گویید که باید با بیمه ۳۲ میلیون دلار بیمه دارو را هزینه کنید.
این افزایش قیمت به این دلیل است که بیماران چاره ای جز پرداخت آن ندارند زیرا کمبود دارو در داروخانه های دولتی آنها را به بازار آزاد سوق می دهد. یک بیمار می گوید: “این برای پول مواد مخدر مهم نیست.” مهم نیست که چگونه سعی می کنیم و پرداخت می کنیم ، سعی می کنیم ، اما مشکل این است که دارو در زمان خوبی به ما می رسد. مشکلی که در سه سال گذشته با آن روبرو شده ایم. عدم وجود داروی خارجی و عدم دسترسی به دارو. “
حساسیت زمان در درمان سرطان
زمان نقش مهمی در درمان سرطان دارد ، اما بیماران از عدم وجود الگوی خاصی برای دسترسی به دارو شکایت دارند.
یکی از بیمار می گوید: “این بسیار مهم است که بیماران سرطانی اغلب به دارو دسترسی پیدا کنند ، اما متأسفانه این مشکل هر بار که بیماران در معرض بیمار قرار می گیرند ، به استرس روانی تبدیل می شوند و خانواده های آنها در معرض بیمار قرار می گیرند و زمان خاصی برای دسترسی به موقع به دارو وجود ندارد.”
کدام موسسات مسئول وضعیت فعلی هستند؟
یکی از نکات برجسته مکالمه با بیماران عدم نظارت کافی بر زنجیره تأمین و توزیع بود. بیماران بر این باورند که هیچ شرکت خاصی با این مشکل مقابله نخواهد کرد.
مشتری دیگری می گوید: “هرچه فریاد می زنیم و می گوییم مراقبت به موقع با دارو برای زندگی بیماران ضروری است ، اما هیچ کس اهمیتی نمی دهد.
بحران مواد مخدر اجتماعی است
فقدان داروهای سرطان در ایران به یک بحران اجتماعی و انسانی تبدیل شده است که مستقیماً به زندگی بیماران محدود می شود. توزیع نامنظم ، قیمت های بالا ، عدم شفافیت ، مشکلات بیمه و نظارت ناکافی ، دسترسی به داروهای حیاتی را به یک چالش اساسی تبدیل کرده است. بیماران خواستار معاینات فوری و مکانیسم شفاف برای تهیه و توزیع محصولات دارویی هستند.
وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروی باید به روشنی توزیع دارو را بررسی کرده و مشکلات موجود را شناسایی کند. لازم است از مراقبت های غیرقانونی با داروها و نظارت بر عملکرد داروخانه های دولتی و خصوصی جلوگیری شود. سرمایه گذاری در داروهای با کیفیت بالا ایرانی و سود مردم می تواند وابستگی به داروهای خارجی را کاهش دهد. بیمه نامه باید به گونه ای بررسی شود که هزینه های بیماران سرطانی به درستی آن را پوشش داده و از عرضه رایگان دارو جلوگیری کند. این باید شفاف باشد و می تواند اطلاعاتی در مورد موجودی داروها و توزیع داروخانه ها باشد.