اقتصاد جهان

جنگ تجاری ترامپ، کابوس جدید کشاورزان آمریکایی

براساس خبرگزاری TASNIM ، هفته گذشته هفته گذشته تحولات چشمگیری ثبت شد. رئیس جمهور دونالد ترامپ اعلام کرده است که ۲۵ درصد از واردات مکزیک و کانادا را تعرفه می کند و از عدم همکاری در جلوگیری از ورود مهاجران و فنتانیل به ایالات متحده جلوگیری می کند. اما پس از مذاکرات در آخرین لحظه ، این کشورها ۳۰ روز فرصت دادند.

با این حال ، ۱۰ ٪ تعرفه برای تمام کالاهای چینی هنوز وجود دارد و بسیاری از آنها در ایالت آیووا معتقدند که به زودی تعرفه های مکزیک و کانادا بازگردانده می شوند.

هارون لاهمان ، کشاورز از آیووا ، سویل را در منطقه ای که تحت تأثیر سیاست تجاری ترامپ قرار دارد تولید می کند و نگران پیامدهای یک جنگ تجاری جدید است که می تواند تجارت ذرت آمریکا را به خطر بیندازد و موقعیت آن را در بازارهای جهانی تضعیف کند.

وی هشدار داد: “روابط تجاری به تدریج و به سختی شکل می گیرد ، اما می توانند به سرعت فروپاشند.” در دراز مدت ، کشورها دیگر ما را به عنوان شرکای تجاری قابل اعتماد نمی بینند.

براساس این گزارش ، اقدامات تعرفه ترامپ در کل منطقه غربی منطقه غربی میانه موجی از نگرانی ایجاد کرده است.

کانادا ، مکزیک و چین نیمی از صادرات کشاورزی ایالات متحده را وارد می کنند و سال گذشته ایالات متحده بیش از ۳۰ میلیارد دلار محصولات کشاورزی را به مکزیک ، ۲۹ میلیارد دلار در کانادا و ۲۶ میلیارد دلار در چین صادر کرد. اما اکنون کشاورزان در معرض خطر تحمیل تعرفه های قصاص و کاهش صادرات قرار دارند.

مارک مولر از نوردوست -یووا گفت: “ما قبلاً یک فروشنده منتخب بوده ایم ، اما اکنون ما فقط با خریدار با او فروشنده شده ایم.”

آیووا ، یکی از مراکز کشاورزی آمریکا ، به تجارت بین المللی به شدت بستگی دارد. اقتصاد ۵۳.۱ میلیارد دلار آمریکا مبتنی بر کشاورزی ، تولید گوشت و فرآوری مواد غذایی است.

این بزرگترین تولید کننده ذرت ، تخم مرغ ، گوشت خوک و اتانول در ایالات متحده و یکی از سه تولید کننده اصلی سویا است ، به طوری که هر کاهش صادرات بسیار مضر خواهد بود.

ارنست گاس ، اقتصاددان دانشگاه کارون در اوماها می گوید: “اقتصاد غربی میانه مبتنی بر تجارت آزاد است.” ما یکی از پربارترین بخش های جهان را داریم ، اما بازار داخلی برای جذب این حجم تولید کافی نیست و ما به بازارهای بین المللی احتیاج داریم.

کشاورزان هنوز خاطرات تلخ اولین جنگ تجاری ترامپ را فراموش نکرده اند. در آن زمان ، دولت وی ۳۰۰ میلیارد دلار کالای چینی تعرفه ای را تحمیل کرد و پکن ۲۵ ٪ تعرفه را برای واردات سویا ، گوشت گاو ، گوشت خوک ، گندم ، ذرت و افزایش از ایالات متحده تحمیل کرد.

این تصادف سرانجام در سال ۲۰۲۰ با توافق نامه ای که چین قول داد خرید محصولات آمریکایی را افزایش دهد ، پایان یافت.

اما پس از آن چین خرید دانه از کشورهای دیگر مانند آرژانتین و برزیل را افزایش داد و در سال ۲۰۲۳ برزیل ایالات متحده را به عنوان تأمین کننده اصلی ذرت چینی گرفت.

لمن ، که همچنین رئیس اتحادیه کشاورزان آیووا است ، گفت: “در جنگ تجاری قبلی ، خریداران آسیایی با تأمین کنندگان آمریکای جنوبی تماس گرفته اند و اکنون بخش بیشتری از بازار ما دارند.” ما این بازارها را از دست دادیم و نتوانستیم آنها را برگردانیم.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا