درآمد عمومی گیلان در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۷۱ هزار میلیارد ریال برآورد شد
رئیس گروه بودجه و بودجه سازمان اعلام کرد که درآمد عمومی این کشور در سال جاری حدود ۲ میلیون و ۶ تریلیون ریال بوده و درآمد عمومی استان گیلان بیش از ۲،۵ میلیارد ریال است.
براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات Diarmirza ، جلسه کارمندان سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان در سالن جلسه این سازمان با موضوع “توصیف قانون بودجه سال” برگزار شد. در این جلسه رئیس سازمان ، معاونان ، مدیران ، روسای گروه و کارشناسان حضور داشتند و جنبه های مختلف قانون بودجه دولت و سهم استان گیلان را مورد بررسی قرار دادند.
در این جلسه ، هیدایاترئیس گروه ادغام سازمان و ادغام بودجه گزارشی با عنوان “خلاصه بودجه کشور در سال ۲” ارائه داد. وی امسال درآمد عمومی این کشور را حدود ۲ میلیون و ۶ تریلیون ریال اعلام کرد و درآمد عمومی استان گیلان بیش از ۲ میلیارد و ۲ میلیارد ریال است.
وی همچنین به مالکیت دارایی های سرمایه این کشور در حدود ۲ میلیون و ۲ تریلیون ریال و سهم استان گیلان در این بخش با ۲،۵ میلیارد ریال اشاره کرد.
Hedayati به پرداخت بندهای مهم و یادداشت های قانون بودجه ، از جمله یادداشت های ۱ ، ۲ ، ۲ ، ۲ ، ۲ ، ۲ و ۲ پرداخت و تأکید کرد که آژانس های اجرایی باید از ظرفیت های استانی و ملی استفاده کنند و اعتبار را به شکل اهداف کمی اجرا و تخصیص دهند.
پیش بینی می شود دارایی های سرمایه گیلان بیش از ۶ تریلیون ریال باشد
متعاقباً سارا محمدپورکارشناس برنامه ریزی و برنامه ریزی این سازمان ، با توصیف بیانیه های ۱ و ۲ قانون بودجه ، درآمدهای دولت را به عنوان منابعی مانند درآمد ، دارایی های سرمایه و مالی ، منابع شرکت ها و بانک های دولتی ذکر کرد و گفت که درآمدهای این کشور به بخش های ملی و استان و هر یک به بخش های عمومی و خصوصی تقسیم می شود. بر این اساس ، پیش بینی می شود که درآمد عمومی استان گیلان در سال بیش از ۲ تریلیون ریال باشد و انتقال دارایی های سرمایه استان ۲،۵ میلیارد ریال پیش بینی می شود.
وی با اشاره به ماده ۲ ماده ۲ قانون الحاق ، خاطرنشان كرد: درآمد استانی همزمان با سازمان برنامه ریزی و بودجه استانی به استان ها اطلاع داده می شود و كارمندان درآمدی استان موظف هستند كه به طور ماهانه در مورد عملکرد درآمد به سازمان و سازمان مالی و امور مالی گزارش دهند.
امکانات کار به منظور دستیابی به رشد اقتصادی و عدالت سرزمینی
فاطمه میرزیرئیس وزارت امور اقتصادی ، سرمایه گذاری و مشارکت عمومی سازمان همچنین به روابط مالی بین دولت ، یارانه های هدفمند و تخصیص امکانات کار ، اشاره به یادداشت های قانون بودجه و تخصیص تسهیلات کار اشاره کرد.
وی گفت: صادرات نفت و گاز برای دستیابی به اهداف اقتصادی و ایجاد اشتغال در قالب تسهیلات پشتیبانی اختصاص داده می شود و حداقل ۲ ٪ از این منابع با اولویت مشارکت دولتی و خصوصی در سطح استان به پروژه های تولید و اشتغال اختصاص می یابد.
۲ ٪ دولت در پروژه های آب و خاک کشاورزی عمومی سهم دارند
در جلسه بعد ، شاهرزاد مشهادیرئیس سازمان امور تولیدی و زیرساخت ها به ظرفیت های یادداشت ۲ قانون بودجه در زمینه های آب ، کشاورزی و محیط زیست اشاره کرد. وی گفت: دولت موظف است حداقل ۵ ٪ از اعتبار را برای توسعه پروژه های زیرساخت آب و زیرساخت های خاک در کمک های مالی تأمین کند. در مواردی که این پروژه ها عمومی هستند ، سهم دولت می تواند ۵ ٪ افزایش یابد.
وی همچنین افزود: وزارت انرژی موظف است برای هر متر مکعب آب آشامیدنی هر مقدار مصرف آب آشامیدنی دریافت کند و به خزانه داری کشور سپرده شود. ” این منابع ۲ ٪ برای کاهش از بین رفتن آب شهرداری و ۲ ٪ برای تأمین و اصلاح شبکه آبرسانی روستایی ، عشایری و موبایل اختصاص می یابد.
در پایان ، وی همچنین به یادداشت ۲ قانون بودجه در مورد مدیریت بحران و مدیریت فاجعه اشاره کرد و گفت که حداقل ۲ ٪ از اعتبار مدیریت بحران ، مطابق با اعتبار دارایی های سرمایه هر استان ، باید به شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارائه شود.
افزایش مضاعف در دارایی های سرمایه استان در بودجه ۲
Kiomars Rezaeiمعاون هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان ، در اجلاس کارمندان که در سایت این سازمان برگزار شد ، بخش هایی از قانون بودجه سال ۲ را تشریح کرد و تفاوت های بند (ج) جدول ۲-دستیابی به قانون بودجه سال ۲ و ۲ را بررسی کرد.
وی با اشاره به انتقاد برخی کارشناسان از مفاد لایحه بودجه ، خاطرنشان کرد: سازمان برنامه ریزی و بودجه با توضیح نکات مثبت این لایحه از آن دفاع کرده و بر اهمیت ساختار منسجم آن تأکید کرده است.
Rezaei در ادامه به برخی از ویژگی های مثبت قانون بودجه اشاره کرد و گفت: کدگذاری یادداشت ها و ادغام جملات مرتبط با یک موضوع خاص در زیر یک یادداشت خاص ، اجرای برنامه توسعه هفتم ، پیش بینی دقیق منابع و هزینه ها در سطح کلان و از بین بردن موارد بیش از حد.
وی همچنین افزایش اقتدار استانها را به عنوان یکی از نکات برجسته قانون بودجه سال ذکر کرد و افزود که اعتبار دارایی های سرمایه استان در جدول ۲ قانون در مقایسه با سال گذشته دو برابر شده است. علاوه بر این ، پیش بینی یک یادداشت خاص (یادداشت ۱) برای مدیریت حوادث غیر منتظره ، ابتکار مهم دیگری در تدوین بودجه امسال است.
برای تحقق رشد اقتصادی استان در سال ۲ نیاز به ارائه بسترهای سرمایه گذاری دارد
محمد رضا رستامی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان ، بر اهمیت ادامه جلسات تخصصی و دانش مبتنی بر دانش با مشارکت متخصصان در سازمان تأکید کرد.
وی با اشاره به مفاد قانون بودجه کل کشور ، گفت: طبق پیش بینی ها ، درآمد مازاد استان در مقایسه با سال گذشته حدود ۵ درصد افزایش می یابد. با توجه به رشد درآمدهای استان در بودجه سال ، اعدادی که امیدوار کننده و تحقق یافته اند.
Rostami ادامه داد: طبق قانون بودجه سال ، پنجاه درصد از درآمد مازاد استان به خود استان باز می گردد. اگرچه درآمد مازاد سال گذشته با مشکلات همراه بود ، اما پیش بینی های سال ۲ به گونه ای انجام شده است که احتمال درآمد در دو دوره پایان زمان. شهریور و ۱ اسفند آنجا اگر مازاد در این دو بخش تحقق یابد ، نیمی از آن به استان اختصاص می یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان بیشتر به رشد اقتصادی ۲ ٪ در قانون بودجه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به منابع موجود و کاملترین تحقق منابع و کاربردها ، می توان حدود ۲ ٪ از این رشد را بدست آورد و تحقق باقی مانده نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی و تولید دارایی دارد. بنابراین ، ارائه یک بستر مناسب برای سرمایه گذاری در استان ضروری است و فعال شدن کمیته اشتغال و سرمایه گذاری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
روستامی همچنین بر لزوم اصلاح برخی از بخش های حقوقی سرمایه گذاری تأکید کرد و گفت که به دلیل محدودیت اعتبار توسعه و مالکیت دارایی های سرمایه استان ، توجه به تأمین زیرساخت های لازم برای جذب سرمایه گذار از اهمیت بالایی برخوردار است. این اقدامات می تواند هزینه های سرمایه گذاری را کاهش داده و انگیزه بخش خصوصی برای شرکت در پروژه های اقتصادی استان را افزایش دهد.