در نشست شورای دیپلماسی اقتصادی مناطق آزاد ایران چه گذشت؟
شورای دیپلماسی اقتصادی با ابتکار عمل رضا ماسور ، دبیر شورای عالی مناطق آزاد با هدف استفاده از ظرفیت های اعضای خارج از کشور برای ارتقاء مناطق آزاد در منطقه ، جذب سرمایه گذاری خارجی و افزایش صادرات تشکیل شد.
براساس پایگاه داده اطلاعات Diarmirza ، جلسه ای از شورای دیپلماسی اقتصادی مناطق آزاد ایران توسط منطقه آزاد Anzali به میزبانی برگزار شد.
رضا ماورور ، دبیر شورای عالی مناطق اقتصادی آزاد و ویژه ، اظهار داشت که منطقه آزاد انزالی نقش توسعه محلی را تصویب کرده است و به دنبال ایجاد ثروت و اشتغال و درآمدهای صادراتی برای کشور است: منطقه آزاد آنزالی به عنوان یکی از استراتژیک ترین مناطق آزاد در ایران باید از نقش کشور پیروی کند. عمل کردن
مصطفی تاهاتی مغادام ، رئیس هیئت مدیره و مدیر عاملان این سازمان ، گزارشی در مورد اقدامات توسعه برای افزایش منطقه و برنامه های اجرا شده توسط سازمان وی برای بهره برداری از حالت های حمل و نقل ایجاد شده در اولین منطقه آزاد در شمال کشور ارائه داد ، با بیان اینکه دیپلماسی روسی توسط دیپلمات ترانزیت تقویت شده است. کرد
وی تجزیه و تحلیل فرصت ها و چالش های پیش روی حمل و نقل کالاها بین هند ، چین و روسیه را با تمرکز بر منطقه آزاد انزالی به اوراسیا ، غرب و آسیای جنوبی اضافه کرد و افزود: مذاکرات خوب با معاون رئیس جمهور در زمینه استارتاپ ها ، شرکت ها و شرکت های نخبه و نخبگان انجام شده است.
محمد جواد زاریف تأکید کرد که منطقه آزاد آنزالی دارای مزایای نسبی بسیاری است ، و افزود که مزیت ترانزیت برای کشورهای آسیای میانه و قفقازی ، به همراه یک مکان خاص در راهروهای بین المللی ، به ویژه کراس اوور شمالی ، یکی از مهمترین مزایای اولین منطقه آزاد شمالی است.
وزیر امور خارجه سابق ایران ظرفیت های متنوع در زمینه گردشگری را دومین مزیت منطقه آزاد آنزالی توصیف کرد و گفت که جذب گردشگران کشورهای اسلامی و عربی باید در قالب گردشگری حلال در اولویت قرار گیرد.
وزیر امور خارجه پیشین علی اکبر صالحی همچنین خواستار تقویت برنامه ریزی برنامه ریزی مبتنی بر آینده بر اساس سازمان های دیپلماسی اقتصادی کشور توسط مناطق آزاد شد و افزود: “مدیریت مناطق آزاد علمی و هنری است که باید برای بهبود کمی و کیفی منابع انسانی و مدیریت باشد.”
وی خواستار معرفی و ترویج ظرفیت ها و مزایای متنوع منطقه آزاد آنزالی در بین کشورهای همسایه ، به ویژه عربی برای جذب گردشگران شد و تأکید کرد که با توضیح موضوعات مناطق آزاد ، این مناطق باید به اولویت های اصلی کشور و دولت ارتقا یابد.
الیاس حضرت ، رئیس شورای اطلاعات دولت ، گفت که محدودیت های قانونی تحمیل شده در مناطق آزاد ، فلسفه وجودی این مناطق آزاد را لغو کرده است ، و افزود: “در اکثر کشورهای توسعه یافته ، نقش مناطق آزاد در این شکل بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و این مهمتر است که توجه داشته باشیم که بیشتر مناطق آزاد ایران در سواحل شمالی است.”
در پایان ، سید عباس موسووی ، فیض زاهد و رامین محمپراست ، سایر اعضای شورا ، پیشنهادات خود را در مورد عملکرد شورای استراتژیک دیپلماسی ایران ارائه دادند.
بازدید از مجتمع بندر خزر و امکانات و زیرساخت های انبارداری ، حمل و نقل و ریل ها در این بندر ، به همراه امکانات زیرساخت های موجود در مرحله تجارت و گردشگری منطقه آزاد آنزالی ، برنامه های دیگری از شورای استراتژیک استراتژیک مناطق آزاد ایران بود.
شورای دیپلماسی اقتصادی ، با ابتکار رعزا ماسور ، دبیر شورای عالی مناطق آزاد ، با هدف استفاده از ظرفیت های اعضای خارج از کشور برای ارتقاء مناطق آزاد در منطقه ، جذب سرمایه گذاری خارجی و افزایش صادرات توسط محمد جاواد زاریف ، علی اکبر صالح ، سیید عباس ماواوای ماواوای ، رامین ماهمار ، رامین ماهمارپار ، رامین ماههار ،