راز پخت برنج کته مجلسی برای تعداد زیاد
برای اینکه برنج را به شکلی خوشمزه و لذیذ بپزید، باید یک سری نکات را رعایت کنید که در این مطلب برای شما آماده کرده ایم.
راز پخت برنج کته مجلسی ۱۰۰ نفر و بیشتر
طرز تهیه کوته و آبکش کردن برنج را می دانیم، اما پختن برنج برای مونتاژ و برای تعداد زیادی از مردم کمی سخت می شود. پختن برنج آبکش شده برای مجلسی تقریبا دشوارتر از پختن آن در قابلمه است، اما از طرفی بیشتر خانم ها ترجیح می دهند برنج را به صورت آبکش تهیه کنند تا با بوی برنج مواجه نشوند، اما باید بدانید که با دانستن چند ترفند و روش آشپزی کار سختی نیست.
همه اینها به اندازه گیری شما برای اندازه گیری برنج مربوط می شود. مراحل زیر را باید با همان اندازه ای که برنج را در قابلمه ریختید انجام دهید:
اندازه آب برنج
در پاسخ به سوال متداول شما که برای برنج کیت چقدر آب بریزیم باید بگوییم به ازای هر پیمانه برنج ۱/۵ پیمانه آب بریزید.
اندازه برنج شور
برای هر فنجان برنج چند قاشق چایخوری نمک بریزید.
مقدار روغن برنج
وقتی برنج شما در حال جوش آمدن است، به ازای هر فنجان برنج ۱ تا ۱/۵ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید.
۲ نکته مهم آخر
در افق میهن سایز گلدان دقت کنید.
برنج را با همان آب نمکی که خیس کردید یک ساعت خیس کنید.