اخبار بورس

رقابت در صنعت مالی وجود دارد/ ضوابط و مقررات از نیازهای صنعت مالی

در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴؛

میزگرد تغییر بازارهای مالی با فناوری های نوین در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ با حضور مدیر عامل گروه مالی غدیر و جمعی از فعالان صنعت مالی برگزار شد.

گزارش کردن افق میهنفروغی مدیرعامل گروه مالی غدیر در پنل بازارهای مالی با موضوع گذار فناوری های نوین در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ اظهار داشت: حوزه مالی و شرکت های مالی در سال های اخیر شاهد توسعه و پیشرفت در حوزه فناوری بوده است و امروز حوزه مالی. فن آوری ها بر شرکت های مالی تسلط دارند. به طور کلی این حوزه آینده صنعت مالی را تعیین می کند. هر روز شاهد ایده ها و مکانیسم های جدیدی در بخش مالی هستیم. همه اینها باعث شده است که مشتریان و فعالان صنعت مالی و همچنین مصرف کنندگان محصولات این صنعت تمایل زیادی به بهره گیری از زیرساخت های فناوری و استقرار محصولات فناوری محور در صنعت مالی داشته باشند.

این منجر به توانایی ارائه خدمات با کیفیت بالاتر در زمان مناسب تر به مصرف کنندگان شده است. توسعه این صنعت منجر به چابکی و خلاقیت در ابزارهای مالی شده است.

در این پنل به نکات زیر اشاره شد:

چالش های صنعت

بازیگران سنتی و جدید به شدت وارد این صنعت شده اند و این مهمترین نکته ای است که این صنعت دارد. این نشان می دهد که در صنعت مالی رقابت وجود دارد. این رقابت هم در بازار و هم برای بازار انجام خواهد شد.

انتظار می رود بازیگران بزرگ تری در آینده وارد این صنعت شوند و این موضوع نیز نیازمند برنامه ریزی جدی از سوی موسسات مالی است.

قوانین و مقررات

قوانین و مقررات یکی از نیازهای صنعت مالی است. در فضای نئوبانک ریسک های قابل توجهی وجود دارد که نشان می دهد حوزه قوانین و مقررات نقش بسزایی خواهد داشت.

بانکداری مدرن

همچنین به روند بانکداری مدرن در ایران اشاره شد. ما دو دوره بانکداری مدرن در ایران داشتیم و از بانکداری دیجیتال وارد بانکداری جدید شدیم. چالش هایی در این زمینه وجود دارد.

نکته کلیدی این است که آینده تغییر در بخش بانکداری و بانکداری مدرن ممکن است بازیگرانی غیر از بازیگران صنعت مالی را درگیر کند.

مهمترین عامل موفقیت در این صنعت مدل کسب و کار است و در مدل کسب و کار باید تعاریف خوبی از محصولات و ابزار داشت تا سهم قابل توجهی از بازار رقابتی را به دست آورد.

باید در فرآیندها و پارامترهای صنعت مالی و بخش بانکداری تغییراتی ایجاد شود و رقیبی مانند ارز دیجیتال در حوزه پول وجود دارد. به نقش بانک های مرکزی و مراجع نظارتی در بخش پولی اشاره دارد

پول زیاد وسیله تورم است. از آنجایی که منشأ آن در بانک مرکزی نهفته است، رقبایی در اقتصاد جهانی مانند ارزهای دیجیتال وجود دارند که عملکرد بهتری دارند.

ارزهای رمزنگاری شده

رشد بازار کریپتوکارنسی نمایی است.

بازار ارزهای دیجیتال رشد تصاعدی داشته است و این نشان می دهد که سهم زیادی در اقتصاد جهانی خواهد داشت و دلار نیز تحت تاثیر این مشکل قرار گرفته است.

پایان مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا