رنگ خوراکی قرمز شماره ۳ چیست و آیا استفاده از آن مضر است؟
بی بی سی: چرا ایالات متحده استفاده از رنگ خوراکی قرمز گیلاس را که در همه چیز از کیک های کوچک گرفته تا یخ در بهشت توت فرنگی استفاده می شود ، ممنوع می کند؟
قرمز شماره ۱ یک رنگ خوراکی مصنوعی است ، مانند سایر رنگ های مصنوعی ، از مواد شیمیایی ناشی از روغن ساخته شده است. این ماده در هزاران غذای مورد استفاده قرار می گیرد و در ایالات متحده بیش از ۵ محصول غذایی حاوی مقادیر کمی از این رنگ خوراکی هستند.
شرکت های مواد غذایی این رنگ را به محصولاتی مانند کیک ، آب نبات و حتی شربت سرفه اضافه می کنند تا کودکان به خصوص برای کودکان جذاب به نظر برسند.
افزودن این رنگ مصنوعی همچنین به دلیل عوامل محیطی مانند گرما از رنگ مواد غذایی جلوگیری می کند. رنگهای خوراکی را می توان از مواد شیمیایی و غذاهای طبیعی تهیه کرد که برخی از آنها بیش از ۵ سال استفاده تجاری و صنعتی دارند.
استفاده از اریتروسین یا شماره ۱ قرمز برای اولین بار در ایالات متحده برای اولین بار در ایالات متحده تصویب شد. این ممنوعیت تازه تحمیل شده این رنگ را از لیست مواد افزودنی مجاز ، مکمل های غذایی مانند ویتامین ها و داروهای خوراکی مانند شربت سرفه حذف می کند.
استفاده از شماره ۱ قرمز در مواد آرایشی مانند رژ لب و لوسیون های پوستی در ایالات متحده بیش از سه دهه است که ممنوع است. این ممنوعیت پس از تحقیقات آزمایشگاهی صورت گرفت ، که نشان داد وقتی موشهای نر در معرض سطح بالایی از تومورهای سرطان قرمز ، تیروئید قرار می گیرند.
اما طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده ، موشها از طریق مکانیسم هورمونی که در انسان وجود ندارد ، به سرطان آلوده شده اند و مطالعات بر روی انسان و حیوانات این اثر را نشان نداده است. با این حال ، این رنگ از لیست مجاز حذف شد.
در کدام کشورها شماره ۱ ممنوع است؟
در برده های جدید ، استرالیا ، ژاپن ، انگلستان و بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا ، استفاده از قرمز قرمز در بیشتر محصولات خوراکی سالهاست که ممنوع یا محدود شده است.
کالیفرنیا اولین ایالت ایالات متحده بود که استفاده از این رنگ را در سال ۳ ممنوع اعلام کرد ، اگرچه این قانون تا سال ۴ اجرا نمی شود.
هر کشور چارچوب نظارتی خود را در مورد محصولات غذایی دارد. در نتیجه ، اگر یک رنگ خوراکی در یک کشور ممنوع باشد ، ممکن است کشور دیگری را به دلیل تفاوت در نظارت بر مواد غذایی یا نحوه تجزیه و تحلیل شواهد علمی موجود ، ایمن کند. یکی از انتقادات مربوط به تحقیقات رنگهای خوراکی این است که آنها از نمونه های کوچک و کوچک برای آزمایش استفاده می کنند.
آیا قرمز شماره ۱ مضر است؟
کارشناسان بهداشت نگران استفاده از مواد افزودنی مواد غذایی به مواد مغذی به دلیل بیماری ها و عوارض مختلف از جمله حساسیت و بیش فعالی در کودکان هستند. این رنگ ها حتی ممکن است سرطان زا باشند ، اگرچه برخی معتقدند که انسان هرگز رنگ های افزودنی را برای ایجاد سرطان مصرف نمی کند.
شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد رنگ های دهان با مشکلات و عوارض رفتاری در کودکان همراه است. تحقیقات نشان می دهد که برخی از رنگ های خوراکی ، از جمله رنگ قرمز شماره ۱ ، می تواند باعث بیش فعالی ، تحریک پذیری ، بی توجهی و نوسانات رفتاری در کودکان و نوجوانان شود.
سال دانشگاه ساوتهمپتون انگلیس ، انگلیس ، بیش فعالی در کودکانی که ترکیبات حاوی برخی از رنگهای مصنوعی خوراکی و مواد نگهدارنده بنزوات سدیم را مصرف می کنند ، نشان می دهد.
همچنین نگرانی هایی در مورد مصرف شش رنگ خوراکی دیگر ، از جمله زرد شماره ۱ یا تارتازین وجود دارد که در بعضی از کودکان با تحریک پذیری ، بی قراری و افسردگی همراه بوده اند. نتایج تحقیق در مورد حیوانات نشان می دهد که چندین رنگ خوراکی دیگر ممکن است بر حافظه و فرآیند یادگیری تأثیر بگذارد.
علاوه بر رنگهای خوراکی ، مواد افزودنی مانند مواد نگهدارنده و طعم دهنده ها ، که اغلب با رنگ مورد استفاده قرار می گیرند ، می توانند باعث ایجاد عوارض و بیماری برای افراد دارای شرایط و آلرژی خاص شوند.
رنگهای مصنوعی خوراکی و مواد نگهدارنده و طعم دهنده ها در غذاهای سطحی ارزان قیمت بیشتر است. تحقیقات نشان می دهد که خانواده های کم درآمد بیشتر از این مواد مغذی ، از جمله میان وعده های شیرین و نوشیدنی های روشن و روشن ، به ویژه کودکان ، استفاده می کنند و به طور گسترده در دسترس و ارزان در دسترس هستند و می توان آنها را خریداری کرد.
اگر از استفاده از رنگ قرمز شماره ۱ در کشور خود ممنوع نیستید ، چه کاری باید انجام دهید؟
از کجا می دانید که رنگ قرمز شماره ۱ در محصولات غذایی مصرف شده وجود دارد؟ اولین علامت این است که این ماده مغذی تا حد امکان رنگ گیلاس قرمز روشن دارد.
برای کاهش خطر ابتلا به مواد مضر ، مراقب برچسب مواد غذایی و ترکیبات در بسته بندی آنها باشید.
مهمترین توصیه متخصصان بهداشت این است که می توانید از مواد مغذی ساخته شده از مواد اولیه گیاهی مانند میوه و سبزیجات ، غلات و دانه های خوراکی استفاده کنید. غذای خانگی همچنین یک روش قابل اعتماد برای جلوگیری از محصولات فرآوری شده است که ممکن است حاوی مواد افزودنی یا مواد نگهدارنده باشد. کارشناسان اکیداً توصیه می کنند که مصرف غذاهای سطحی برای کودکان محدود به موارد خاص مانند جشن های تولد باشد.
خبر خوب این است که گزینه های طبیعی برای رنگ های خوراکی وجود دارد. رنگهای خوراکی ساخته شده از منابع طبیعی مانند میوه و سبزیجات و رنگهای سبز تولید شده توسط رنگدانه های کلروفیل در برگها و ساقه گیاهان در دسترس است.
ادویه جات ترشی جات مانند فلفل پاپریکا و زرد رنگ اغلب به عنوان جایگزینی برای رنگهای خوراکی مصنوعی در موارد موجود در بندرها و فست فود ها استفاده می شود.
برخی از تولید کنندگان مواد غذایی در ایالات متحده می گویند که آنها محصولات خود را با از بین بردن رنگ قرمز شماره ۱ تولید می کنند. در عوض ، آنها از آب چغندر قرمز ، قرمز یا نجاری ساخته شده از حشره ای به همین نام و همچنین رنگدانه های گیاهی مانند سیب زمینی شیرین استفاده می کنند. تربچه و کلم قرمز.
گفته می شود که برخی از تولید کنندگان آمریکایی به جای قرمز از شماره ۱ قرمز استفاده می کنند که در اتحادیه اروپا کاملاً ممنوع نیست اما استفاده از آن محدود است.
فعالان و فعالان خواستار اقدام سریعتر توسط دولت ها و آژانس های نظارتی هستند تا شامل برچسب های هشدار دهنده در مورد غذاهای حاوی رنگ های مصنوعی ، به ویژه محصولات کودکان شوند.